★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

ERHAN58

ERHAN58

Üye
tam kalkmıyomuş yine güncelleme alamıyosun diolar
download moda nasıl alıyoruz şu an almanya romu indiriyorum mobile support tool la
tamamdır stock roma geri döndüm root kontrolu yaptım rootsuz diyo

maskedboy

maskedboy

Üye
merhaba 1-2 hafta içinde stock roma dönebikirim almanya 20 d mi yükleyeyim yoksa yeni çıkan almanya 20 g mi

Luck Star

Luck Star

Üye
merhaba 1-2 hafta içinde stock roma dönebikirim almanya 20 d mi yükleyeyim yoksa yeni çıkan almanya 20 g mi
20D neden dersen 20g kullanıp deneyimini paylaşan yoktur daha çok yeni çünkü . neden gecicen ?

Sucrofe

Sucrofe

Üye
20g tabi ki. Yeni sürüm.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Her yeni şey iyi mi olur sence :D 20d kullananların hepsi memnun ama
20g kullanıyorum, memnunum. Yeni olan güncellemeler Android sürümünün yükseltilmesi hariç her zaman iyidir. Android sürümünün yükseltilmesinde hatalar olabiliyor ama performans için olan güncellemeler her zaman daha iyidir. 20g gibi.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
The SLayeR

The SLayeR

Üye
The SLayeR

The SLayeR

Üye
tam kalkmıyomuş yine güncelleme alamıyosun diolar
download moda nasıl alıyoruz şu an almanya romu indiriyorum mobile support tool la
tamamdır stock roma geri döndüm root kontrolu yaptım rootsuz diyo
İnanma alırsın güncelleme ben çok yaptım bunu ki ayrıyeten güncellemede gelmişti yane

Sucrofe

Sucrofe

Üye
En sağlıklısı download moddan stock rom flashlamak. Ben inanmıyorum bu uygulamaların rootu tamamen kaldırdığına.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Supersu dan kaldıryosun rootdan eser kalmıyo tecrübe knuşuyo kardeşim eski telefonumda bile birçok kez öle yaptım

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Root kaldırmak için romu tekrar flaşlamk saçmalık ötesi

Sucrofe

Sucrofe

Üye
"Kalkmaz" demedim, "tam kalkmaz" dedim. Üstelik "tecrübe konuşuyor" demen rootun tamamen kalkıp kalmadığını değiştirmez. Rootu tamamen kaldırmak için stock rom flashlamak en sağlıklısıdır.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
"Kalkmaz" demedim, "tam kalkmaz" dedim. Üstelik "tecrübe konuşuyor" demen rootun tamamen kalkıp kalmadığını değiştirmez. Rootu tamamen kaldırmak için stock rom flashlamak en sağlıklısıdır.
He he tamam tam kalkmaz root dan bahsediyoruz sanki bina dikiyosun ttelefona tam kalkmaz nedir ya :) bari milleti yanıltma adam en basit yol yerine rom at diosun half brick yaparsa nolcak adam saçma fikiler bari verme kardeşim forumdaki en bilgililere sor en basiti budur güncellmesinide alır mis gibi iki telefonumdada aynı yaptım güncellememi aldım.takır takırda kullandım.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Dikkat edersen "rootu kaldırmanın EN SAĞLIKLI yolu stock ROM flashlamak" diyorum ve ayrıca da diretiyorum, uygulamalar rootu TAMAMEN kaldırmaz. Rootu kaldırmanın en sağlıklı yolu stock ROM flashlamaktır.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Dikkat edersen "rootu kaldırmanın EN SAĞLIKLI yolu stock ROM flashlamak" diyorum ve ayrıca da diretiyorum, uygulamalar rootu TAMAMEN kaldırmaz. Rootu kaldırmanın en sağlıklı yolu stock ROM flashlamaktır.
Tamam tamam sen öle yap millete yanlış fikir verip rom atmayı bilmeyenlere half brick yaptırmada biraz araştır forumuda gör neyin dğru oldugunu sağlıklı falan hikaye 3.parti bi uygulamadan kaldırmıyısunki supersudan kaldırırsan gayet sağlıklıdır ve hızlıdır neyse neydr diretirsem diret ama millete uzun ve sacma yollar söleme bence

Sucrofe

Sucrofe

Üye
:ah :off: Ne saçma yolu kardeşim? En sağlıklı yolu budur, nokta!

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Teknik olaylardan konuşurken konuyu "yav hehe"ye çevirmen beni değil, seni küçük düşürür. Saçma sapan uygulamalardan root kalkmaz, tertemiz kalkması için stock ROM flashlamak şart!

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Bu seni ilgilendirmez değilmi benim sorunum bu ayrıca neye inanmak istiyorsan ona inan ama bu konuda bilgili birçok kişi senin bu dedigini saçma bulur ki ayrıca yeni rom yüklemek sağlıksız demiyorum bende ama rootu kaldırmanın en temiz yollarından biri benim dediğim tam kalkmaz denen bi olay yok saçmalamayı bırak bence kardeşim araştır istersen

Üst Alt