★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Ayrıca yorumuma cevapta yazma bilgisizce konuşuyosun çünkü bari bildirim gelmesin biraz araştır öle gel supersu saçma uygulamamı acemi oldugun belli en ufak şeyde rom atarlar onlar yeniden :) neyse ya hade sağlıcakla güzel bir haftasonu kahvaltısı beni bekler.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
:d: :kop2: :ah

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Lg bi güncelleme vericek heralde güncelleme kontrol edince sunucu hatası veriyor.

ERHAN58

ERHAN58

Üye
valla bi bilgim yoktu supersu'dan rootu kaldırmadım direk stock rom flasladm 2 saat uğraştırdı bide supersudan kaldıraydım keşke :)

Sucrofe

Sucrofe

Üye
İyi yapmışsınız. Rootu kaldırmanın en sağlıklı yolu stock flashlamak.

ERHAN58

ERHAN58

Üye
sucrofe sen dedin diye g2 aldım memnunum dostum :)

The SLayeR

The SLayeR

Üye
İyi yapmışsınız. Rootu kaldırmanın en sağlıklı yolu stock flashlamak.
Haha :)
Saglıksızıda var demekki :) yok sağlıklı yok tam değil kardeşim android hakında biraz daha bilgi edin bence en ufak şeyde rom atılmaz

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Haha :)
Saglıksızıda var demekki :) yok sağlıklı yok tam değil kardeşim android hakında biraz daha bilgi edin bence en ufak şeyde rom atılmaz
Ha rom kurarsın custom rahatsız edici performans düşer veya telefon sapıtır vb stock romu atarsın kendine gelir oh mis ama root kaldırmada supersudan kaldırmakla rom yeniden yüklemek eş değerdir maxi forumlarında bunun biçok sorusu ve cevabı var

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Konu tartışmada sanılmasın sadece yanlış bliyorsun sende o kadar ugrasma diye diyorum

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Sevindim, birilerine faydamızın dokunduğunu görmem sevindirici.

Sen kendi fikrini savun, ben de kendi fikrimi. Birbirimizi kırmanın gereği yok kardeşim. :anlas:
Tabiki kardeşim bunun içşn tartışmam zaten :) ki ama senin ki binevi içini rahtlatmak tertemiz oldğunu hisediyosun tabi haklısın buda bakış açısı

maskedboy

maskedboy

Üye
arkadaşlar burdan almanya 20H romunu indireceğim fakat tıklıyorum reklamı geçiyorum bir şey inmiyor ne yapabilirim

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Adres çubuğundaki %2F'yi silip / işaretini yazın.

maskedboy

maskedboy

Üye
teşekkürler

enigma340

Üye
2 güne g2 almayı düşünüyorum ama bu ekran sararma olayı aklımı çeldi düzeldi mi bu sorun ?

Luck Star

Luck Star

Üye
2 güne g2 almayı düşünüyorum ama bu ekran sararma olayı aklımı çeldi düzeldi mi bu sorun ?
Sorun çok kişide oluyor sorunun nedeni LCD panel değil onun altındaki bozuk bir elektronik elemandan kaynaklanıyor. Garanti değişim yapıyor ama tr şekilde bilgisiz olduğu için değişse de yine olabiliyor biraz da şanslı olmak lazim zaten. Ama sorun çıkmaz emin ol. G2 candir :)

The SLayeR

The SLayeR

Üye
en iyi stock rom sizce hangisi almanyayı yükleyesim var güncellemeden dolayı

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Son sürüm diyo malesef
Evet bendede öyle dedi bugün Lg Türkiye den pek hayır yok çok ağırdan alıyor 20h de şebeke dalgalanması falan düzeldi diyorlar ama bize 20h falan gelmez. Neden böyle yapıyorlar anlamış değilim.

enigma340

Üye
Sorun çok kişide oluyor sorunun nedeni LCD panel değil onun altındaki bozuk bir elektronik elemandan kaynaklanıyor. Garanti değişim yapıyor ama tr şekilde bilgisiz olduğu için değişse de yine olabiliyor biraz da şanslı olmak lazim zaten. Ama sorun çıkmaz emin ol. G2 candir :)
Sorun çıkmaz diyorsunuz ama 2 gündür tamamen g2 yorumları okuyorum her kullanıcada bu sorun var genelleklikle 10 ay sonra beliriyo

Üst Alt