★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

Sucrofe

Sucrofe

Üye

Luck Star

Luck Star

Üye
:D İşte en yükseğini istiyorum. Zaten sesi ben ayarlarım.

84 ile başlıyan dosyada %50 ye getiremedim sesi
75 te %75 yapaildim
63 ise fulde biraz rahatsız ediyor yani %90 bile fazla :D

Sucrofe

Sucrofe

Üye
84 ile başlıyan dosyada %50 ye getiremedim sesi
75 te %75 yapaildim
63 ise fulde biraz rahatsız ediyor yani %90 bile fazla :D
Olsun ya, işime yarar. Kulaklık performansıyla artistlik falan yaparım. :ehe Kulaklık sesini en fazla arttıran dosyanın linkini atar mısın sana zahmet?

Luck Star

Luck Star

Üye
Olsun ya, işime yarar. Kulaklık performansıyla artistlik falan yaparım. :ehe Kulaklık sesini en fazla arttıran dosyanın linkini atar mısın sana zahmet?

bu %75 olan :

bu 84 tavsiyem bunu yapma :D dinleyemezsin zaten :

Sucrofe

Sucrofe

Üye
bu %75 olan :

bu 84 tavsiyem bunu yapma :D dinleyemezsin zaten :
84 neymiş öyle ya? :D Son ses açtım, korktum bir an ama çok cızırtılıydı. Çok yüksek sesten olsa gerek. 75 olanı kullanıyorum şimdilik, bunda da cızırtı var. Sende var mı cızırtı? G2'nin bu kadar ses çıkış gücü var madem, LG hoparlörü biraz daha güçlendirse n'olurdu? İlla root attıracaklar. :kotu: Teşekkürler her şey için.

Luck Star

Luck Star

Üye
84 neymiş öyle ya? :D Son ses açtım, korktum bir an ama çok cızırtılıydı. Çok yüksek sesten olsa gerek. 75 olanı kullanıyorum şimdilik, bunda da cızırtı var. Sende var mı cızırtı? G2'nin bu kadar ses çıkış gücü var madem, LG hoparlörü biraz daha güçlendirse n'olurdu? İlla root attıracaklar. :kotu: Teşekkürler her şey için.
Bende orjinal kulaklil yok 120 liraya baya iyi bise aldim 84 de bile cizirti yoktu :)

maskedboy

maskedboy

Üye
merhaba bir şey soracagım cm 11 romlarinin performans kısminda bir çok ayar var. bunlar dogru yapılırsa cihaz çok iyi çalışıyormuş sizin ödeyeceğiniz ayarlar varmı:sos

Luck Star

Luck Star

Üye
merhaba bir şey soracagım cm 11 romlarinin performans kısminda bir çok ayar var. bunlar dogru yapılırsa cihaz çok iyi çalışıyormuş sizin ödeyeceğiniz ayarlar varmı:sos

max işlemci hızını düşürüceksin. geliştirici ayarlarından arkada çalışan max işlem sayısını 4 yapıcaksın felan ama yavaşlayabiliri pil ömrü çok artar. Hızlandırmak için de tam tersi

maskedboy

maskedboy

Üye
bunların dışında işlemci profilleri ve g/ç zamanlayıcısı var onlardan bahsediyorum

Luck Star

Luck Star

Üye
bunların dışında işlemci profilleri ve g/ç zamanlayıcısı var onlardan bahsediyorum

ben de ondan bahsediyorum , performans profilini açınca işlemci hızı çıkıyor.

gç yi biliyordum ama unuttum

maskedboy

maskedboy

Üye
ondemand interactive usersapace vs modlar var internetten baktım pek anlamadım
şimdi baska bir sorunum var ekran ara sira gitmeye basladi nadil desem ekran bozulmus gibi oluyor sanki hasar almis gibi karıncalanmalar varmış gibi korkmaya basladim en yakin zamanda stock roma gecmeyi dusunuyorum

Luck Star

Luck Star

Üye
ondemand interactive usersapace vs modlar var internetten baktım pek anlamadım
şimdi baska bir sorunum var ekran ara sira gitmeye basladi nadil desem ekran bozulmus gibi oluyor sanki hasar almis gibi karıncalanmalar varmış gibi korkmaya basladim en yakin zamanda stock roma gecmeyi dusunuyorum

Çok kurcalıyorsun :D ben kaç tane rom attım hatırlamıyorum daha bir tane sorun olmadı :D

maskedboy

maskedboy

Üye
zaten bumlari 2-3 yildir goruyordum eski telefonumada rom yukluyordum herneyse bu son 2 gundur bataryam su gibi gidiyor ilk gun 6 saat ekran süresi aldım simdi daha ekran 1 saat oldu pil %67 illa her sey de sorun yasayacagim 1-2 hafta icinde almanya 20d. romu yukleyebilirim
cm11 m12 indirdim nasıl yapayım baştam rom kurar gibi mi yapayım yoksa direk flashlayım mı ?

Luck Star

Luck Star

Üye
zaten bumlari 2-3 yildir goruyordum eski telefonumada rom yukluyordum herneyse bu son 2 gundur bataryam su gibi gidiyor ilk gun 6 saat ekran süresi aldım simdi daha ekran 1 saat oldu pil %67 illa her sey de sorun yasayacagim 1-2 hafta icinde almanya 20d. romu yukleyebilirim
cm11 m12 indirdim nasıl yapayım baştam rom kurar gibi mi yapayım yoksa direk flashlayım mı ?

telefonda m11 yok mu güncelleme yerinden güncellet

maskedboy

maskedboy

Üye
ben direk bilgisayardan indirdim

ERHAN58

ERHAN58

Üye
lg g2 telefonumu root'ladım android yazılım güncellemelerini alır mı ? almazsa ne yapmayalım ?

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Almaz. Download moddan stock ROM'u flashlarsan rootu kaldırır ve güncellemeleri alırsın. En sağlıklısı budur.

ERHAN58

ERHAN58

Üye
tüh ya nerden rootladım o zaman

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Supersudan rootu kaldır en basidi

Sucrofe

Sucrofe

Üye
O sağlam bir çözüm değil. En sağlıklısı download moddan stock rom flashlamak.

Üst Alt