★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
moralim bozuldu sildim oyunu perfons moduna aldım biraz işe yaradı ama çok fark etmedi benim telefonda mı sorun var anlamadım çok şanssız birisiyim eskidende bölümleri geçmiyordu hala geçmiyor :bilmem:
Oyunda sorun olabilir kim bilir. İndiriyorum icin rahatlasin diye yazarim :)

maskedboy

maskedboy

Üye
sağol :alkis

maskedboy

maskedboy

Üye
nasıl yani uyumlu değil koskoca dead trigger 2 andreno 330 için desteği yokmu:bangin: o kadar lg g2 dead trigger videosu var ilginç bu arada teşekkürler o oyunları denerim

maskedboy

maskedboy

Üye
oyunu sildim ama tekrar kurayım :D bende duymuştum ingilizce yapma olayını

Luck Star

Luck Star

Üye
oyunu sildim ama tekrar kurayım :D bende duymuştum ingilizce yapma olayını
Oyunu yapan da farkinda bazi telefonlarda kasmaya baslamis ve google playde uyumlu degil yaziyor indirmiyor. Sorun yok telefonda

maskedboy

maskedboy

Üye
evet ingilizce yaptım düzeldi fakat hala bölüm geçmiyor en son geçen ay yüklemiştim dediğim gibi yine bölüm geçmiyordu acaip saçma bir şey acaba bu sorun bir tek bende mi var

Luck Star

Luck Star

Üye
evet ingilizce yaptım düzeldi fakat hala bölüm geçmiyor en son geçen ay yüklemiştim dediğim gibi yine bölüm geçmiyordu acaip saçma bir şey acaba bu sorun bir tek bende mi var
Onunda cozumu vardir illaki. Bana da yaris oyunu lazim onerebilecegin var mi ? Asphalt 8 ile most wanted arasinda kaldim ?

maskedboy

maskedboy

Üye
aslında ikiside xreme güzel akıcı bir oyun sen karar ver oyun videolarına bak
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
aslında ikiside xreme güzel akıcı bir oyun sen karar ver oyun videolarına bak

most wanted indirdim oynma kontrolleri çok iyi ancak 2gb yer kaplıyor bir de heycan felan yok çok sade bir oyun geldi ancak kalitesine lafım yok :D
most wanted data dosyalarını yedekleyip asphal8 bakıcam. real racing 3 denedim oynanabilirlik berbar.. bir de gt moto academy kaldı

maskedboy

maskedboy

Üye
bana gt çok berbat bir oyun pistinde sadece sağ sol yapıyorsun :D real racing evet bende hiç beğenmedim bir süre sonra çok sıkıyor ve geriyor bence asphalt 8 ve nfs most wanted daha iyi fakat 1-2 gb yer kablıyor :D

Luck Star

Luck Star

Üye
bana gt çok berbat bir oyun pistinde sadece sağ sol yapıyorsun :D real racing evet bende hiç beğenmedim bir süre sonra çok sıkıyor ve geriyor bence asphalt 8 ve nfs most wanted daha iyi fakat 1-2 gb yer kablıyor :D
Pc ye kopyaladim most wantedi asphalt iniyor umarim iyidir .mw pek iç açici gelmedi :)

maskedboy

maskedboy

Üye
mw 2012 yılında çıktı ve biraz eski kalabilir ama yinede kaliteli bir oyun. asphalt 8 bende daha çok seviyorum neden derseniz bilmiyorum sonuçta zevk meselesi
bir şey soracağım viper for android kullanmayı düşünüyorum buradan indireceğim [AUDİO][MOD]Viper4Android Audio Effects(Telefonunuzdaki ses sistemine hükmedin)(Andoid 2.3+) - MaxiCep sizin bir öneriniz var çok fazla ses efekti var hepsini indirmeye gerek var mı ayrıtetten ben google play music kullanıyorum apollo sevmedim bu ayarları görürmü ?

Luck Star

Luck Star

Üye
mw 2012 yılında çıktı ve biraz eski kalabilir ama yinede kaliteli bir oyun. asphalt 8 bende daha çok seviyorum neden derseniz bilmiyorum sonuçta zevk meselesi
bir şey soracağım viper for android kullanmayı düşünüyorum buradan indireceğim [AUDİO][MOD]Viper4Android Audio Effects(Telefonunuzdaki ses sistemine hükmedin)(Andoid 2.3+) - MaxiCep sizin bir öneriniz var çok fazla ses efekti var hepsini indirmeye gerek var mı ayrıtetten ben google play music kullanıyorum apollo sevmedim bu ayarları görürmü ?
Onu bende kullaniyorum xda dan link bul veya kendi sitesinden indir sana saglam ayarlanmis bi ayar profili atarim . o ses profilleri eski calismiyor.

Bu arada asphalt8 indi full grafikte actim berbat kalitesi var dusunmeden sildim :)

maskedboy

maskedboy

Üye
xda konusu burda fakat ne yapacağımı pek bilmiyorum

Luck Star

Luck Star

Üye
xda konusu burda fakat ne yapacağımı pek bilmiyorum
Xda dan veya herhangi bir yerden viper4android indir forumdaki eski olabilir ama son mesajlarda yeni eklenmis galiba...

Tum lg g2 romlarinda sadece kulaklik ses seviyesini arttiran dosya. Twrp den flashlanacak ... ;

Viper4android cok guzel ayar dosyasi kendi ayarimdir. Hafizada viper4android klasorunun icindeki profile klasorune atilacak istenirse bass seviyesi vs degistirilebilir cunkü ben ses seviyesi arttirilmis mod (ustte verdigim ) ile kullaniyorum bu yuzden bana gore hersey cok iyi ama ses seviyesi az ise basslar cok geliyor onun ayari icin viper4android ayarlarindan ayar gorunumunu expert alip bass mode degisebilirsiniz.

Viper4android profil.

maskedboy

maskedboy

Üye
teşekkürler bugün değilde ileriki zamanlarda denerim ayrıyetten viper4android ile normal hoparlör ses kalitesini ve ses seviyesi arttırabiliyormuyuz ?

Luck Star

Luck Star

Üye
teşekkürler bugün değilde ileriki zamanlarda denerim ayrıyetten viper4android ile normal hoparlör ses kalitesini ve ses seviyesi arttırabiliyormuyuz ?
Ses kalitesi artiyor derken muzik zevkin tamamen degisir eger surekli muzik dinliyorsan o program olmadan dinleyemezsin. Ses cok doygun ve beats in buyuk kulakliklari gibi ses veriyor . ses arttiriyor diyen oldu ama ben katilmiyorum. Ses arttirmak icin verdigim 6319 adli dosyayi flashla en ufak bir zarari yok sadece 2 3 kademe daha ses seviyesi arttiriliyor. Zaten cm11 avrupa standartlarina uymak icin ses siniri getirmis orjinal lg romu kadar vermiyor.

maskedboy

maskedboy

Üye
internetten v4a apk bulamadım veya nereden indireceğimi bulamadım ayrıyetten kurulumu nasıl olacak ve xda da galiba bir sürü ses efekleri biraz kafam karıştı ayrıyetten dış hoparlör sesini arttırmanın bir yolu var mı

Üst Alt