★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

The SLayeR

The SLayeR

Üye
peki kullanım olarak fazla ağır oyun oynadınızmı bazı yorumlarda telefonun aşırı ısınmasından ekranda sorunlar ortaya çıktığı yazılmış.
oynadım kardeşim sorun oluşmadı şuanlık

Buraxlive

Buraxlive

Üye
G2 için dört taraflı saran kapaklı kılıf önerebilecek varmı? Şuanki kapaklı kılıfım 3 ayda kullanılmayacak duruma geldi ve yan taraftan tutan köşeleri kırıldı çatladı sağlam birşey arıyorum, mümkünse uzun zamandır kullanıp memnun kaldığınız kılıfları tercihimdir.

Luck Star

Luck Star

Üye
G2 için dört taraflı saran kapaklı kılıf önerebilecek varmı? Şuanki kapaklı kılıfım 3 ayda kullanılmayacak duruma geldi ve yan taraftan tutan köşeleri kırıldı çatladı sağlam birşey arıyorum, mümkünse uzun zamandır kullanıp memnun kaldığınız kılıfları tercihimdir.
Bütün kiliflardan var bende en iyisi spigen alım armor. Sonra sadece orijinal olan quickwindow kılıf. Çakmalari hemen eskiyor ...

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Bütün kiliflardan var bende en iyisi spigen alım armor. Sonra sadece orijinal olan quickwindow kılıf. Çakmalari hemen eskiyor ...

Orjinal QuickWindow sağlam hissi vermiyor bana. Spigende güzel kılıf fakat kapaklı istiyorum ekran üstüne. düştüğünde sorun çıkarmasın.

Luck Star

Luck Star

Üye
Orjinal QuickWindow sağlam hissi vermiyor bana. Spigende güzel kılıf fakat kapaklı istiyorum ekran üstüne. düştüğünde sorun çıkarmasın.
Temperlenmis cam ekran koruyucu + spigen olucak o zaman yoksa spigenin kiliflisi yok :)

Buraxlive

Buraxlive

Üye
maskedboy

maskedboy

Üye
telefonum sağlam olsun dersen spingen kılıf ama olmaz dersen quick window kılıflar orijinali felan farketmez eskiyebilir ben internetten 1 tane mavi renk aldım kenarları biraz kirlendi bu gidişle eskiyeblir zaten kapaklı kılıflar çabuk eskir slikon kılıf desen bilmiyorum bazıları çok çirkin ne bilim sen kararını ver :D
Liquid Smooth : LG G2 - [ROM][4.4.4] Liquidsmooth v3.2 videolu - MaxiCep

--------CyanogenMod 11 -------

Cm11 Snapshot M11 indirme linki :

Google Apps (romdan sonra flashlanacak) : (Tavsiyem en fu ll olan 299mb'lık telefon çok orjinal duruyor :) )

Kurulum için orjinal açıklama (inglizce) :
merhaba bugün 300 mb lık gapps ile cm 11 kurdum fakat bir sorunun var çift tıklma anca bildirim çubuğuna yapınca oluyor ayrıyetten cm gibi değil cm nin hiç uygulama veya eklentisi yok cm nin kendi arayüzü yok direk google now launcher olarak geliyor ve sanal tuşarı değiştirmenin yolu yokmu , kilit ekranı duvar kağıdı değiştiremiyorum yanlış bir şey de yapmadım ne yapabilirim

Son düzenleme:
Luck Star

Luck Star

Üye
telefonum sağlam olsun dersen spingen kılıf ama olmaz dersen quick window kılıflar orijinali felan farketmez eskiyebilir ben internetten 1 tane mavi renk aldım kenarları biraz kirlendi bu gidişle eskiyeblir zaten kapaklı kılıflar çabuk eskir slikon kılıf desen bilmiyorum bazıları çok çirkin ne bilim sen kararını ver :D

merhaba bugün 300 mb lık gapps ile cm 11 kurdum fakat bir sorunun var çift tıklma anca bildirim çubuğuna yapınca oluyor ayrıyetten cm gibi değil cm nin hiç uygulama veya eklentisi yok cm nin kendi arayüzü yok direk google now launcher olarak geliyor ve sanal tuşarı değiştirmenin yolu yokmu , kilit ekranı duvar kağıdı değiştiremiyorum yanlış bir şey de yapmadım ne yapabilirim

kusura bakma bana bildirim gelmemiş :(

1) Çift tıklama olayı öyle ekran açık ise sadece bildirim çubuğunda çift tıklama ile kapatılır. ekranın boş bir yerinde çift tıklama ile kapatmak istiyorsan Nova Launcher yükleyip ayarlaman lazım.

2) Cm nin kendi arayüzünden kastın nedir anlayamadım . Eğer çok sadece diyorsan marketten tema indirip temalar kısmından telefonu bambaşka bir görünüme sokabilirsin.

3) Google now launcher olayı ise , full gapps yüklediğin için normal aosp launcher yerine google kullanıyor ancak zaten birbirine çok benziyor google olan bence daha iyi .

4) Sanal tuşlar Ayarlar -> Tuşlar -> Tuşlar ve Düzen menüsüne gelip sağ üstten kilit simgesine tıklayarak düzenleyebilirsin .
Ve istersen Sanal tuşların sürekli gizli kalmasını sağlayabilirsin. Ayarlar -> ekran ve ışıklar -> genişletilmiş masaüstü stilinden ayarlarsın.

5) Kilit ekranı duvar kağıdı için -> Ayarlar -> temalar -> kilit ekranı duvar kağıdından seçebilirsin...

birazdan ekran görüntülerini paylaşıcam burada daha sonra konu açıp kullandığım temaları paylaşıcam beğenirsen sende uygularsın :)

maskedboy

maskedboy

Üye
çok teşekkürler google now launcher güzel tek sorun knock on onu nova launcherdan nasil yapabliriz ve sanal tuslari aslında gizlemek istemiyorum g3 romunda biraz daha küçüklerdi ve istediğim uygulamada kapatabiliyordum onun dışında bir sorun yok cm 11 çok stabil çok iyi :yuru

Luck Star

Luck Star

Üye
çok teşekkürler google now launcher güzel tek sorun knock on onu nova launcherdan nasil yapabliriz ve sanal tuslari aslında gizlemek istemiyorum g3 romunda biraz daha küçüklerdi ve istediğim uygulamada kapatabiliyordum onun dışında bir sorun yok cm 11 çok stabil çok iyi :yuru

markette texdroider_dpi adlı uygulama var onu indirip dip değerini 420 yapın Apply diyin ve restart atın herşeyin boyutu çok az farkla küçülecektir. ana ekran 5x5 olacak ve sanal tuşlar daha az yer kaplayacak..

nova launcher ayarlarını tam hatırlamıyorum galiba ayarlarda hareketler diye bir yer var orada çift dokunmayı seçip yapılcak işlem olarak tuş kilidi seçiyorduk ..
######################

temaları da paylaştım Cm11 kullananlar indirip deneyebilir

https://www.maxicep.com/forum/konu/tavsiye-lollipop-5-0-ve-flux-4-1-0-cm11-temalari.925398/

maskedboy

maskedboy

Üye
dead trigger 2 ile ilgili sorunum var oyun çok aşırı kasıyor ve bölümleri bitirince başka bölüme geçmiyor stock romda kasmıyordu ama yine bölümleri geçmiyordu telefonumda ne sorun olabilirki

Luck Star

Luck Star

Üye
dead trigger 2 ile ilgili sorunum var oyun çok aşırı kasıyor ve bölümleri bitirince başka bölüme geçmiyor stock romda kasmıyordu ama yine bölümleri geçmiyordu telefonumda ne sorun olabilirki
Telefonda sorun yoktur , bir restart at olmazsa cm11 de ayarlar -> performans diye bir yer aciksa oradan yuksek performans moduna al

maskedboy

maskedboy

Üye
moralim bozuldu sildim oyunu perfons moduna aldım biraz işe yaradı ama çok fark etmedi benim telefonda mı sorun var anlamadım çok şanssız birisiyim eskidende bölümleri geçmiyordu hala geçmiyor :bilmem: ayrıyetten perforns bölümde çok farklı seçenekler var ne işe yarıyor

Üst Alt