marist
Üye
Simdilik bataryamda pek bir sorun yok heralde?Normal clash olmadığında 6+ olur
Simdilik bataryamda pek bir sorun yok heralde?Normal clash olmadığında 6+ olur
3845#*802#Simdilik bataryamda pek bir sorun yok heralde?
arkadaşlar bende hala 20 c var herkeste 20d var ve 20 g falan bekliyor telefonu internettenaldım galiba paralael ithalat güncelleme sorguluyorum hala güncelleme yok diyor ve en fazla 5 saat ekran süresi alıyorum parlaklık yüzde 60 ve oyun oynamıyorum dün root ve twrp yükledim 1-2 güne optimus g3 rom 1.4.1 yüklemeyi düşünüyorum 6-7 saat ekran süresi alanlar var ayrıyetten çok büyük şebeke problemim var internetim çok yavaş avea kullanıyorum ( biliyorum çok iyi değil pek bir beklentim yok ) ama hattımı başka telefona taktığım zaman sorun olmuyor benim telefon daha az çekiyor ve H geçmiyor yardımcı olursanız sevinirim
hayır satmayı düşünmüyorum en az 2 yıl kullanıcam g2 çıktığı günden beri bataryası ile övünen bir telefon kimisi yoğun kullanımda 7 saat ekran süresi alırken kimiside sizin bizim gibim 4-5 saat alanlarda var şebeke problemi çok aşırı sorun değil ama moralimi bouyor ara sıra telefona optimus g3 1.4.1 romu yükleyeceğim biraz kullanırım beğenmezsem stock roma geçebilirimÖncelikle avea ile çok iyi çeken bir yerde değilseniz şebeke problemini daha ağır bir şekilde yaşarsınız. Fakat başka hatta kullansanız bile bu telefonda bir şebeke problemi var mutlaka eksiğini dahada az olsa hissedersiniz. Vodafone kullanıyorum ve bende pek sık yaşıyorum çok sinir bozucu. Pil konusunda 5 saat alıyorsanız kafaya takmayın kit kat 20C daha cok pil yiyen bir sürüm, ben bundan rahatsız olup 4.2.2 JBye geri döndüm ilk zamanlar tekrar 6- 6.30 saat ekran suresi alırken şimdi 4- cok nadir 5 saat ekran süresi aliyorum. 6 ay oldu telefonu alalı ve telefon ilk zamanki pil ömrünü belli bir kullanımdan sonra vermiyor bu konudan şikayet eden pek çok kullanıcı mevcut. Size tavsiyem eğer satmayı düşünmüyorsanız bunları kafaya takmayıp telefonun tadını çıkarın çok keyfli bir telefon G2.
hayır satmayı düşünmüyorum en az 2 yıl kullanıcam g2 çıktığı günden beri bataryası ile övünen bir telefon kimisi yoğun kullanımda 7 saat ekran süresi alırken kimiside sizin bizim gibim 4-5 saat alanlarda var şebeke problemi çok aşırı sorun değil ama moralimi bouyor ara sıra telefona optimus g3 1.4.1 romu yükleyeceğim biraz kullanırım beğenmezsem stock roma geçebilirim

optimus g3 rom yükledim pek bir şey değişmedi gibi evet cihaz çok güzel görünüyor lg g3 ün portlanmış hali ama batarya performans ve şebeke çekiminde değişiklik olmadı şarjı daha hızı gidiyor gibi kapalı halde bugün bataryayı fulleyip yarın bitirmeyi düşünüyorum
performans ve pil ömrü istersen CyanogenMod 11 SNPASHOT M11 Şiddetle tavsiye ederim.Pil konusunda şuan daha kötü bataryayı sıfırlayıp kapalı halde şarj edeceğim nedense daha çok ram harcıyor hep 400 civarı normalde 600 800 olması lazım üstelik greenfy kullanıyorum böyle devam ederse stock roma dönebilirim
Senin dediğin roma baktım fena değil liquit romun linkini atarmısın veya başka cm 11 rom xda da mahdi rom diye birşey gördüm ayrıyetten benim telde sorun var galiba bu romla yüzde 70 parlaklikla 6 7 saat ekran süresi alanlar
)Vall kardesim bazi serilerde mevcut onlar bence bnimki 402K serisi hcbi sorun yok suanlik martta almstimlg g2 almayı düşünüyorum.Forumlarda yorumları inceledim ama bazı sorunlarını gördüm.
Bunlar Ekran sararması,şebekede sıkıntılar,telefon görüşmelerinde ses boğukluğu sorunu,Gps de diğer telefonlara göre zayıf olması
bu sorunlar hala var mı yani yeni serilerde düzeltildi mi?
Kullanıcıları olarak yardımcı olursanız sevinirim.G2 fiyatları düşmüşken bu telefonu almayı düşünüyorum.
Bende çıktığı ay aldım 300lü bir seri hicbir sorun yok tamamen sans meselesi .. Her ben bir de kvk dan aldım cihazın arkasında made in korea yaziyor ve teknosalardaki gibi değil çok sağlam çıktıVall kardesim bazi serilerde mevcut onlar bence bnimki 402K serisi hcbi sorun yok suanlik martta almstim