★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

marist

marist

Üye
Bence faydalı uygulamalar boşa çalışmıyor çalışan uygulamalar ya da önbellek kisminda durdurduğum uygulamalardan çalışan görmedim hiç hem şarja etki eder hem ram bazı uygulamalar durdurmayinca inatla çalışıyor buda şarj yer dene gör uygulamayı kuracaksin uyutulacak olanları sececeksin bide widgetini at ana sayfaya baska bisey yok.
bu uygulamayı telefonu rootlu olupta kullanmayan yok gibi bişeydir rootlu iken otomatik uyutuyor falan daha iyi oluyor bunda sadece bi kez şimdi uyut tiklayacaksin tmm.
Benim s3 minide çok faydasını görmüştüm simdide kullanıyorum memnunum.

Bu arka planda çalışıyor dediğimiz uygulamalar normal acıkmış gibi mi çalışıyorlar yoksa bildirim gelmesi için pasif şekilde mi çalışıyorlar?
Facebook, tapatalk vb gibi uygulamaları uyutursam bildirim alir mıyım?
Ve normal marketten mi indiriyim yoksa pro olanı falan var mi forumlarda?

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Bu arka planda çalışıyor dediğimiz uygulamalar normal acıkmış gibi mi çalışıyorlar yoksa bildirim gelmesi için pasif şekilde mi çalışıyorlar?
Facebook, tapatalk vb gibi uygulamaları uyutursam bildirim alir mıyım?
Ve normal marketten mi indiriyim yoksa pro olanı falan var mi forumlarda?
Facebook tapatalk uyutursan bildirim vermezler.
Bildirim gelmesini istediklerini uyutmazsin.
uygulamayla deneyip görürsün hepsini
pro versiyonlarını bulabilirsin rootsuz modda pro veya normal modun pek farkı yok sanırım

Bendeki normalmiş

Son düzenleme:
marist

marist

Üye
Facebook tapatalk uyutursan bildirim vermezler.
Bildirim gelmesini istediklerini uyutmazsin.
uygulamayla deneyip görürsün hepsini
pro versiyonlarını bulabilirsin rootsuz modda pro veya normal modun pek farkı yok sanırım
Telefonu rootladim şimdi pro olanını mi bulayim yoksa fark etmez mi?
Bide bunun gibi gerekli veya faydalı uygulamalar varsa söylersen sevinirim.

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Telefonu rootladim şimdi pro olanını mi bulayim yoksa fark etmez mi?
Bide bunun gibi gerekli veya faydalı uygulamalar varsa söylersen sevinirim.
Rootluysa pro bul.
Baya uygulama var rootlu kullanacaksan xposed modları var teli özelleştirmek için modlar var ama neler kullaniyordum hatırlamıyorum.
Titanium backup vs uygulamalar var.
Rootsuz kullandığım için bi greenify var bende şuan.
Nette vardır bilgiler

marist

marist

Üye
Rootluysa pro bul.
Baya uygulama var rootlu kullanacaksan xposed modları var teli özelleştirmek için modlar var ama neler kullaniyordum hatırlamıyorum.
Titanium backup vs uygulamalar var.
Rootsuz kullandığım için bi greenify var bende şuan.
Nette vardır bilgiler

Xposed modlari be ise yarar ki?
Bu arada telin rootlu olması telefona zarar verir mi? Kolay virüs falan bulaşır mi?

Telefonu kapalı şarj ettim tam dolunca açıp yine taktım yildirim işareti gidene kadar sarjda bıraktım çıkarır çıkarmaz kullandim bu sefer ki 2g ve yoğun olarak Clash da kalmadım normal mi bu?

Sucrofe

Sucrofe

Üye

Buranın ekran görüntüsünü alıp atar mısın buraya @marist ?

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Xposed modlari be ise yarar ki?
Bu arada telin rootlu olması telefona zarar verir mi? Kolay virüs falan bulaşır mi?

Telefonu kapalı şarj ettim tam dolunca açıp yine taktım yildirim işareti gidene kadar sarjda bıraktım çıkarır çıkarmaz kullandim bu sefer ki 2g ve yoğun olarak Clash da kalmadım normal mi bu?
Dikkat etmen lazım uygulama yüklerken bulasabilir.
Xposed modları telefonu ozellestirirken kullanilan uygulamalar iste

marist

marist

Üye
Oyunla normaldir heralde benim grafiklerim genelde daha yatay oluyor ben oyun oynamam pek

Bugünün grafik
Ama senin wi-fi, wi-fi ile pek fazla şarj gitmez ve daha çok ne yapıyorsun telefonla? Bende paket veri ve oyunda oynamasam böyle olur heralde.

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
5-6 kez clash girip insaat fln yapmisımdır chrome, tapatalk, instagram, twitter, whatsapp kullandım genelde yarım saat kadarda video izledim chrome ile.

marist

marist

Üye
5-6 kez clash girip insaat fln yapmisımdır chrome, tapatalk, instagram, twitter, whatsapp kullandım genelde yarım saat kadarda video izledim chrome ile.
Wi-fi ile böyle bence normal paket veri olsaydı bence istatik böyle olmazdı sanirim?

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
3g çok yer tabi

marist

marist

Üye
Genelde 2g kullanıyorum ama çok nadir 3g.

FeLonieS

FeLonieS

Üye

Beyler benim şarj kullanımı nasıl sizce?

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Bu telefonda mobil veri baya sıkıntılı gibi alışamadım bi ping falan çok yüksek hız ölçümlerinde bazen 7-9 mbit bazen 1 mbit çıkıyor çözüm bilen var mı ya da tek bende mi sorun genellkmle wi fi kullanıyorum ama 3g lazım olunca sıkıntı oluyor. S3 minide mobil veri daha sağlıklıydi:)
Hat Turkcell

marist

marist

Üye
Bu telefonda mobil veri baya sıkıntılı gibi alışamadım bi ping falan çok yüksek hız ölçümlerinde bazen 7-9 mbit bazen 1 mbit çıkıyor çözüm bilen var mı ya da tek bende mi sorun genellkmle wi fi kullanıyorum ama 3g lazım olunca sıkıntı oluyor. S3 minide mobil veri daha sağlıklıydi:)
Hat Turkcell

2g ile Clans a çok az girip internete takildim 10 dk video izledim diğerine göre normal mi yada genel olarak?

Üst Alt