★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

marist

marist

Üye
merhabalar bi kaç sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.
1-liste kısımlarında telefonun dokunmatigi donuyor özellikler mobil veri sayfasında bu sorunu yaşayanlar var sanırım hard reset attım düzelmedi.
2-telefon sık sık masaüstüne dönüyor elim home tusuna degiyormus gibi.
3-uygulamalarda çalışan kısmına geldiğimde 1.4 gb kullanılan 373 mb boş yazıyor toplamı 2 gb etmiyor sizdede böylemi ?
4-knock knock mudur nedir çift tıklama ile kilit açma her denememde açmıyor ekranı.
5.kamerada foto çekerken kafamda beyazlık oluştu böyle minik bi kısım
bu kadar :)
1 ve 3 var bende, en çok 3 ten rahatsız oluyorum moralim bozuluyor 2 gb ram olupta ramin 300 400 lerde olması [emoji19]

viran06

viran06

Üye
Arkadaslar orjinal klavyeyi nasil ozellestirebilirim. Ornek klavyede alta bosluk tusunun sagindaki nokta ve virgulu kaldirmak istiyorim

marist

marist

Üye
Arkadaslar orjinal klavyeyi nasil ozellestirebilirim. Ornek klavyede alta bosluk tusunun sagindaki nokta ve virgulu kaldirmak istiyorim
Ayarlar-Genel-Dil ve giriş gir ordan Lg klavyenin sağındaki ayarlar ikonuna bas.

Burdan yaparsın.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Selamlar. Bayramdan hemen sonra telefonumda ekran titreme sorunu var diye servise göndermiştim. Yeni ürün göndereceklermiş 5-10 gün içinde. Biz telefonu servise verirken eğer sıfır telefon verilecekse telefonun aksesuarlarını geri vermemiz gerektiğini söylemişlerdi. Fakat yeni telefon gönderilecek diye bizi aradıklarında böyle bir şeyden bahsedilmedi. Yeni telefonu kutusuz mu verecekler acaba? Eğer öyleyse ben istemiyorum. İçimde kuşku var.

Bir de spigen slim armor almak istiyordum fakat internet sitesinden LG G2 kısmı kaldırılmış. Başka nerede bulabilirim?

marist

marist

Üye
Kardes ordan dedigim sey yapilmiyor
Değiştirmek istediğiniz tuşu basılı tutup çıkan isaret lerden hangisini istiyorsan seçebilirsin, sectigin o tusta kalır değişmediğin sürece.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Selamlar. Bayramdan hemen sonra telefonumda ekran titreme sorunu var diye servise göndermiştim. Yeni ürün göndereceklermiş 5-10 gün içinde. Biz telefonu servise verirken eğer sıfır telefon verilecekse telefonun aksesuarlarını geri vermemiz gerektiğini söylemişlerdi. Fakat yeni telefon gönderilecek diye bizi aradıklarında böyle bir şeyden bahsedilmedi. Yeni telefonu kutusuz mu verecekler acaba? Eğer öyleyse ben istemiyorum. İçimde kuşku var.

Bir de spigen slim armor almak istiyordum fakat internet sitesinden LG G2 kısmı kaldırılmış. Başka nerede bulabilirim?
Kardesim ilk sorunun hakkinda bilgi veremicm ama ikincisi konusunda hepsiburada dan bulabilirisn

viran06

viran06

Üye
Değiştirmek istediğiniz tuşu basılı tutup çıkan isaret lerden hangisini istiyorsan seçebilirsin, sectigin o tusta kalır değişmediğin sürece.
öncelikle kardeş cevap verdiğin için tşk ederim.Benim istediğim tam olarak bosluk tusunun sagındakı o iki tusu kaldırmak.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
15 20 liraya aynısını alabilirsin yere düştü dun hiçbirşey olmadı

Yok hazır almışken orjinalini almak istiyorum. O kadar para verip telefon alıyoruz, kılıfına da para verelim biraz değil mi

Icinden kagit cikiyo sitesinden sorgulayabiliyorsun. Hepsi buradada cakma spigen olmaz kardesim merak etme

Tamamdır sağ ol kardeşim. Lakin hepsiburadada sadece kırmızı ve mavi kalmış sanırım.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Yok hazır almışken orjinalini almak istiyorum. O kadar para verip telefon alıyoruz, kılıfına da para verelim biraz değil mi

Tamamdır sağ ol kardeşim. Lakin hepsiburadada sadece kırmızı ve mavi kalmış sanırım.
Metal slate disindaki renkler parlak kardesim metal slate rengi suan kullandigim mat bide gold rengi cikmis galiba onuda oneririm

Luck Star

Luck Star

Üye
Benim ki de güzel mesela orijinal olsa bu renk olmayacaktı :)

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Metal slate disindaki renkler parlak kardesim metal slate rengi suan kullandigim mat bide gold rengi cikmis galiba onuda oneririm

Başka nereden bulabilirim ki?
Ben de parlak istemiyorum zaten. Mat olsun.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Mobilcadde pahalı satıyor ...

Üst Alt