merhaba arkadaşlar bugün ekran kilit şeklini Knock Code yapayım dedim. Ama çift tıklama çalışmadı tekrardan şekil yapmak zorunda kaldım.Sizde böyle bir sorun var mı? veya bunun çözümünü bilen var mı?
peki hocam telefon tuş kilidine girdiğinde nasıl açacağız.Knock Code yapinca cift tiklama iptal oluyor zaten. istesenizde calizmaz.
Hayır, Knock Code tuşlar kilitliyken de kullanılabiliyor. Sadece tam verimli çalışmıyor. Resmen nokta atışı yapmanız gerek.

Arac kullanirken nokta atisi yapmak zor
onun icin biz cift tiklama ya devam.
G3 te.denedim cok guzel aciliyor. Sekil kulanmaya. devam.Arkadaşlar düzeltme yapıyorum knock çalısıyormus knock sıyah ekrandaymıs bende normal cıft tıklama ıle tus kılıdını açıp knocku acıldıgını dusunuyordum ama zaten knock dırek tus kılıdınde sıyah durumda yapıldıgında tus kılıdınden cıkıyormus.
Bende nokta atisina gerek kalmiyor gayet iyi calisiyor knock code
3g ile clash of clans oynamak şarjı böyle içerYaw arkadaslar normal mi bu? Moralim çok bozuluyor..
Normal mi diyorsun? Yoksa batarya bozuldu diye moralim çok bozuluyor [emoji20]3g ile clash of clans oynamak şarjı böyle içer
Wifi ile oynayınca bile çok yiyor ama 3gnin yanında baya az kalır
Clash of clans gerçekten tam bir şarj düşmanı
%100den alıp hep clash mı oynadın burada en çok şarj harcayan clash görünüyor 3g ilede birlesincede 1saat 17 dk kullanımda tam bilemiyorum o kadar inmesi biraz fazla olabilir. Sana tavsiyem telefonu sarjda kullanmamak ve %100den alıp %15e kadar kullanınca şarja takmak olur.
Telefonu kapalı sarj et istersen bi kaç kez.
şarj eğrisi benim hiç öyle olmamıştı.orda bide spotify görünüyor 3g ile oyun radyo falan derken böyle düşmesi normal olabilr

Bunlar batarya sağlığı için hiç iyi şeyler değil bende 2 gündür clash oynuyorum şarjı düşürüyor baya ben normalde 35 saat kullanımda 6 saat ekran süresi alabiliyorum 2 gündür bu 4 saate indi fazla oynamama rağmen
Şarja %15 te bağla %100 olunca bataryadaki şarj işareti gitmeden cıkarma.
Kesinlikle sarjda oynama.
Greenify kurabilirsin arkaplandanda bi sürü gereksiz uygulama çalışmasını engellersin sadece whatsapp gibi bildirimi önemli olanları durdurmadim ben gerisini durdurdum.
Geliştirici seçeneklerden arkaplan islem sınırı max 4 yaptım böyle yapincada önbellek e bi sürü uygulama alıyordu onu engellemiş oluyorum. (bu telefonu kapatıp açınca eski haline geliyor tekrar 4 seçmen gerekir kapatıp açınca).
Böyle ufak şeylere dikkat edersen telefon seni üzmez![]()
Ö.d kardeşim greenify engellediğin uygulamalar çalışmadığı için ramde biraz daha rahatliyor bende boşta 450- 700 mb arası oluyor ztn önemli olan telefonun kasmaması. ram bakmaya gerek yok bırak o kendi haline düzenler işlerini ram widgeti kaldır istersen onu gördükçe temizlemek istiyor insan ben kullanmıyorum onu. Greenify ile uygulamaları durduruyorum ekranı kapatirken o kadar.Önerilerin için tesekkurler. Zaten %100 olup yıldırım işaret gitmeden çıkarmıyorum ama diğerlerini yapmiyordum. Greenify rami de artırır mi? 2gb ram varken bana 400 500 ram kalıyor bişey anlamadım.
Ö.d kardeşim greenify engellediğin uygulamalar çalışmadığı için ramde biraz daha rahatliyor bende boşta 450- 700 mb arası oluyor ztn önemli olan telefonun kasmaması. ram bakmaya gerek yok bırak o kendi haline düzenler işlerini ram widgeti kaldır istersen onu gördükçe temizlemek istiyor insan ben kullanmıyorum onu. Greenify ile uygulamaları durduruyorum ekranı kapatirken o kadar.
Üstteki mesajda soylediklerimi yapınca baska bişeye gerek yok bence.
alışkanlık olmuş ama bazen 300 400 görünce insan üzülüyor. Grenifynin öyle fazla bir faydası var mi? Bi kere indirdim ama tel rootsuz elle yapıyordum fakat ramda pek bir değişiklik olmuyordu?Bence faydalı uygulamalar boşa çalışmıyor çalışan uygulamalar ya da önbellek kisminda durdurduğum uygulamalardan çalışan görmedim hiç hem şarja etki eder hem ram bazı uygulamalar durdurmayinca inatla çalışıyor buda şarj yer dene gör uygulamayı kuracaksin uyutulacak olanları sececeksin bide widgetini at ana sayfaya baska bisey yok.Banada hemen hemen öyle kalıyor ram. Aynen ram widgeti var her uygulamadan çıktığımda ram boşalt diyorumalışkanlık olmuş ama bazen 300 400 görünce insan üzülüyor. Grenifynin öyle fazla bir faydası var mi? Bi kere indirdim ama tel rootsuz elle yapıyordum fakat ramda pek bir değişiklik olmuyordu?