★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Tabi virus isi sakat ama ben virus olaylarini pek takmiyorum acikcasi kardesim ayrica dipnot bu g3 romu dehset bise ya

marist

marist

Üye
Tabi virus isi sakat ama ben virus olaylarini pek takmiyorum acikcasi kardesim ayrica dipnot bu g3 romu dehset bise ya
Takmaktan ziyade telefon zarar görür diye korkuyorum. Attin mi sen romu?

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Evt yukledm ve fazlasyla memnun kaldim

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Virüs bulaşmaz.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
+ yönleri ne mesela?

Risk yok yani?
Cok daha iyi bir kamera deneyimi 4k video slowmotion video cekimi daha hizli odaklama var mesela karanlkta ölum degil artik fto cekmek arayuz tamamiyle ucundan sonuna kadar hesabi g3 arayuzu ve bana gore cok stabil en azindan fazlasyla memnunum suan

marist

marist

Üye
Cok daha iyi bir kamera deneyimi 4k video slowmotion video cekimi daha hizli odaklama var mesela karanlkta ölum degil artik fto cekmek arayuz tamamiyle ucundan sonuna kadar hesabi g3 arayuzu ve bana gore cok stabil en azindan fazlasyla memnunum suan
Anladim.

Burdaki sorun nedir neden rootlamiyor ?

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Telimi rootlucan

The SLayeR

The SLayeR

Üye
G2 de bunla yaptim bende

The SLayeR

The SLayeR

Üye
marist

marist

Üye
Playden supersu yu kur programin icinde root kaldir secenegi var ordan kaldirabilirsin
Öyle yaptığımda tamamen kalkar mi? Format atmaya felan gerek yok dimi, garantiye gönderirsem sorun çıkmaz?

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Hayir cikmaz kardesim sonrada super su yu towel root u falan kaldrsin telden tamamdir tertemiz :)

frttskn

Üye
merhabalar bi kaç sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.
1-liste kısımlarında telefonun dokunmatigi donuyor özellikler mobil veri sayfasında bu sorunu yaşayanlar var sanırım hard reset attım düzelmedi.
2-telefon sık sık masaüstüne dönüyor elim home tusuna degiyormus gibi.
3-uygulamalarda çalışan kısmına geldiğimde 1.4 gb kullanılan 373 mb boş yazıyor toplamı 2 gb etmiyor sizdede böylemi ?
4-knock knock mudur nedir çift tıklama ile kilit açma her denememde açmıyor ekranı.
5.kamerada foto çekerken kafamda beyazlık oluştu böyle minik bi kısım
bu kadar :)

Üst Alt