Takmaktan ziyade telefon zarar görür diye korkuyorum. Attin mi sen romu?Tabi virus isi sakat ama ben virus olaylarini pek takmiyorum acikcasi kardesim ayrica dipnot bu g3 romu dehset bise ya
+ yönleri ne mesela?Evt yukledm ve fazlasyla memnun kaldim
Risk yok yani?Virüs bulaşmaz.
Cok daha iyi bir kamera deneyimi 4k video slowmotion video cekimi daha hizli odaklama var mesela karanlkta ölum degil artik fto cekmek arayuz tamamiyle ucundan sonuna kadar hesabi g3 arayuzu ve bana gore cok stabil en azindan fazlasyla memnunum suan+ yönleri ne mesela?
Risk yok yani?
Anladim.Cok daha iyi bir kamera deneyimi 4k video slowmotion video cekimi daha hizli odaklama var mesela karanlkta ölum degil artik fto cekmek arayuz tamamiyle ucundan sonuna kadar hesabi g3 arayuzu ve bana gore cok stabil en azindan fazlasyla memnunum suan
Bunu kullan daha piratik TowelRoot Bilgisayarsız Root Yapma Programı - MaxiCep
Bakıyorum teşekkürlerG2 de bunla yaptim bende
Rica ederimBakıyorum teşekkürler
Oldu sagol tekrardan. Peki ben bunu nasıl kaldırıp root atılmamış gibi yapacagim?Rica ederim
Playden supersu yu kur programin icinde root kaldir secenegi var ordan kaldirabilirsinOldu sagol tekrardan. Peki ben bunu nasıl kaldırıp root atılmamış gibi yapacagim?
Öyle yaptığımda tamamen kalkar mi? Format atmaya felan gerek yok dimi, garantiye gönderirsem sorun çıkmaz?Playden supersu yu kur programin icinde root kaldir secenegi var ordan kaldirabilirsin
Peki çok teşekkür ederim. Teli yeni rootladim var mi bir onerin [emoji4]Hayir cikmaz kardesim sonrada super su yu towel root u falan kaldrsin telden tamamdir tertemiz![]()
Rom atPeki çok teşekkür ederim. Teli yeni rootladim var mi bir onerin [emoji4]
uygulama bazindaysa baktimda root gerktrcek uygulamam yokmus 
Root atamam şimdiRom atuygulama bazindaysa baktimda root gerktrcek uygulamam yokmus
![]()
ya xmodegames için root attim ama coc da çalışmadı şansıma [emoji19]