★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Google camera yeterince iyi. Playstore dan indiriver.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star

Luck Star

Luck Star

Üye
Google camera yeterince iyi. Playstore dan indiriver.
Bi o bide one plus one camerasi var ama deneyemedim yarin denerim :) cm11 de kulaklık sesi en son seviyede normalden az çıkıyor bunu arttiramaz miyiz ? Tesekkurler

The SLayeR

The SLayeR

Üye
vay be

The SLayeR

The SLayeR

Üye
bgun elimden telefonu yere dsrdum 5 basamkli atm den once basamaga kenari sert carpti sonra 2 metre uzaga firlayip ekranin uzerine yapisti aha dedim gitti tel spigen kilif sayesinde tek cizik yok siz siz olun spigen kilifiniz varsa sakin cikarmayin :)

Luck Star

Luck Star

Üye
bgun elimden telefonu yere dsrdum 5 basamkli atm den once basamaga kenari sert carpti sonra 2 metre uzaga firlayip ekranin uzerine yapisti aha dedim gitti tel spigen kilif sayesinde tek cizik yok siz siz olun spigen kilifiniz varsa sakin cikarmayin :)

geçmiş olsun kılıfa birşey olmuş mu :D

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Benim telefonda Spigen Slim Armor ve cam jelatin takılı. Cebimden çıkarırken yere düştü taklalar atarak ve cam jelatinin altı azıcık kırıldı, başkada bir şey olmadı. [emoji4]

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Benim telefonda Spigen Slim Armor ve cam jelatin takılı. Cebimden çıkarırken yere düştü taklalar atarak ve cam jelatinin altı azıcık kırıldı, başkada bir şey olmadı. [emoji4]
spigen candir ya bunu iyice anladim bide ipg koruycu aldimmi ekrana tas gibi olur

The SLayeR

The SLayeR

Üye
iş görür hem dandik jelatinlerden çok daha iyidir en azından

Gallahad

Gallahad

Üye
arkadaşlar bu spigen kılıfın resimlerine baktımda ekranı nasıl koruyor o :) ?
birde arkadaşlar telefonumun hotspot wifisine pc yi bağlayınca sınırlı erişim yazıyor nasıl düzeltebilirim ? Eskiden yoktu böyle birşey

caps6

caps6

Üye
lg g2 de kamera da foto çekerken flashlı çekimde çok mu bekletiyor?

Gallahad

Gallahad

Üye
benim ki duruma göre bekletiyor mesela karşımdaki hareket ediyorsa durana kadar bekliyor sonra çekiyor.eğer hareketsiz ise 3 4 sn bekletip çekiyor

caps6

caps6

Üye
o zaman odaklayana kadar bekltiyor sonra çekim yapıyor galiba farklı bir kamera uygulamasıyla düzelmez değilmi donanımla alakalı herhalde

marist

marist

Üye
Arkadaşlar sizce root atmalimiyim, rootun zararları var midir, örneğin virüs bulaşması falan..

The SLayeR

The SLayeR

Üye
valla root güzel bişe ama kulanmasını bilene sistem dosyalrına karışmazsan tehlikeli olmaz valal tam suan teli rootladım g3 romu kurcam bende

marist

marist

Üye
valla root güzel bişe ama kulanmasını bilene sistem dosyalrına karışmazsan tehlikeli olmaz valal tam suan teli rootladım g3 romu kurcam bende
Room atmaktan üşeniyorum simdilik. Yok sistem dosyalarıyla oynamam root ile çalışan uygulamalar icin atmak istiyorum ama virus kolay bulaşır telefon zarar görür mu diye düşünüyorum

Üst Alt