Bi o bide one plus one camerasi var ama deneyemedim yarin denerimGoogle camera yeterince iyi. Playstore dan indiriver.
cm11 de kulaklık sesi en son seviyede normalden az çıkıyor bunu arttiramaz miyiz ? Tesekkurlerbgun elimden telefonu yere dsrdum 5 basamkli atm den once basamaga kenari sert carpti sonra 2 metre uzaga firlayip ekranin uzerine yapisti aha dedim gitti tel spigen kilif sayesinde tek cizik yok siz siz olun spigen kilifiniz varsa sakin cikarmayin![]()

cizik bile yokgeçmiş olsun kılıfa birşey olmuş mu![]()
sirada bekleyenler masallah ne saglam telefonmus deyip sasirdilarspigen candir ya bunu iyice anladim bide ipg koruycu aldimmi ekrana tas gibi olurBenim telefonda Spigen Slim Armor ve cam jelatin takılı. Cebimden çıkarırken yere düştü taklalar atarak ve cam jelatinin altı azıcık kırıldı, başkada bir şey olmadı. [emoji4]
Ipg sert olan jelatin mi?spigen candir ya bunu iyice anladim bide ipg koruycu aldimmi ekrana tas gibi olur
aynen cam olanlar kiriliyo ipg kaliteli sert yapida baktimda 40 50 tlIpg sert olan jelatin mi?
Ben 20 tl ye bir tane taktirmistim kalın ve sert ama cam olduğunu sanmıyorum fazla cizilmiyor.aynen cam olanlar kiriliyo ipg kaliteli sert yapida baktimda 40 50 tl
Anladim sağolun.iş görür hem dandik jelatinlerden çok daha iyidir en azından
Room atmaktan üşeniyorum simdilik. Yok sistem dosyalarıyla oynamam root ile çalışan uygulamalar icin atmak istiyorum ama virus kolay bulaşır telefon zarar görür mu diye düşünüyorumvalla root güzel bişe ama kulanmasını bilene sistem dosyalrına karışmazsan tehlikeli olmaz valal tam suan teli rootladım g3 romu kurcam bende