★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
407K diye başlıyor kutuda. Program versiyonunda da 20c yazıyor. Hangisinden bahsediyorsanız işte. Çok sinirim bozuldu. Dediğini yaptım ama hiçbir şey olmadı.

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Beyler rom yüklemiştim bir aralar, geçen hafta servise verdim elime yeni geldi ve şu an orijinal sürümde ama download moda girince rooted yazıyor kırmızı ile nasıl oluyor bu? rootlu mu diye merak ettim supersu falan yok ve pc suite görüyor telefonu. Neden rooted yazıyor acaba?

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
407K diye başlıyor kutuda. Program versiyonunda da 20c yazıyor. Hangisinden bahsediyorsanız işte. Çok sinirim bozuldu. Dediğini yaptım ama hiçbir şey olmadı.
Cihazın yeni seriymiş aslında 7. Ayda üretilmiş doğrusu böyle bir sorunu ilk defa senden duydum bayramdan sonra garantiye ver anakartda felan sorun olabilir

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Cihazın yeni seriymiş aslında 7. Ayda üretilmiş doğrusu böyle bir sorunu ilk defa senden duydum bayramdan sonra garantiye ver anakartda felan sorun olabilir

Öyle yapıcam sağ ol kardeşim. Buna da kullanıcı hatası demezler herhalde?

nokia 603

Üye
Hocam battery guru ile pil omru artar mi faydasi nedir bu programin

nokia 603

Üye
peki hocam bu programin hizli sarj destegi var mi bi de BUTUN MAXICEP AILESININ KURBAN BAYRAMI MUBAREK OLSUN

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Kaç aydır Optimus G3 v1.3.2 ROM'undayım. Almanya 20d girmiyor telefona, %2'de takılıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Bilgisayarı formatladım ama yine %2'de takılıyor.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Bayraminizi en icten dileklerimle kutlarim G2 ailesi :)

• Beğen
Tepkiler: nokia 603
fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Kaç aydır Optimus G3 v1.3.2 ROM'undayım. Almanya 20d girmiyor telefona, %2'de takılıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Bilgisayarı formatladım ama yine %2'de takılıyor.
Telefondamı birşey var acaba bir türlü yükleyemedin

2495243

2495243

Kapalı Hesap

Sorunuma çözüm aiyorum arkadaslar sma atarken ş, ı gibi turkce karakterler 90 karakter yer kapliyor yardım

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Beyler rom yüklemiştim bir aralar, geçen hafta servise verdim elime yeni geldi ve şu an orijinal sürümde ama download moda girince rooted yazıyor kırmızı ile nasıl oluyor bu? rootlu mu diye merak ettim supersu falan yok ve pc suite görüyor telefonu. Neden rooted yazıyor acaba?
Beyler bana da bir yardımcı olsanız lütfen?

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Download moddan Stock ROM atarken %2'de duruyor. Çözümünü bilen var mı?

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Hayır 20C hocam. Sıkıntı yaratır mı ya.
Yok bir sorun olmaz 20c olması farketmez başka bir ülkenin romu atılınca rooted yazısı yazıyor cihazı rootlamadıktan sonra garantide bir sorun çıkmaz.

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
FeLonieS

FeLonieS

Üye
Yok bir sorun olmaz 20c olması farketmez başka bir ülkenin romu atılınca rooted yazısı yazıyor cihazı rootlamadıktan sonra garantide bir sorun çıkmaz.
Cevabınız için çok teşekkür ediyorum. Hayırlı bayramlar.

Luck Star

Luck Star

Üye
beyler artık cyanagenMod 11 kullanıyorum önerebileceğiniz kamera ve quickmemo uygulaması benzeri birşeyler var mıdır ? flashlanabilecek olur apk olur farketmez .. xda daki xcam olur mu bana ?

Üst Alt