rodinatr
Üye
telefona daha fazla para vermek istemiyorum zaten 2. el almıştım 5s i 1.500 eAppledan vazgeçmek istemiyorsan 6 Plus düşünebilirsin bütçe konusunda sıkıntın yoksa alabilirsin şarjı 5s e oranla çok çok iyi gidiyor
telefona daha fazla para vermek istemiyorum zaten 2. el almıştım 5s i 1.500 eAppledan vazgeçmek istemiyorsan 6 Plus düşünebilirsin bütçe konusunda sıkıntın yoksa alabilirsin şarjı 5s e oranla çok çok iyi gidiyor
Hayırlı olsun, hosgeldin aramiza [emoji4]Ekleyin benide yeni lg g2 32gb beyaz aldım
Eyw kardeşimHayırlı olsun, hosgeldin aramiza [emoji4]
Hayirli olsun kardesim gule gule kullan.Ekleyin benide yeni lg g2 32gb beyaz aldım

Zaten şans işi bu işler.. ama garantisinden şikayetçi olanlar var bende o duruma düşmekten korkuyorum.. 32 gb lik şuan 1219 lira acayip uygunYok,şansın varsa sorun yasamassin,
Dedigin gibi elektronik sans isi bazen sifir urun bile arizali olabiliyor bende ist. bilisimden bicok kez alisveris yaptim sorun yasamiyacgini dusunuyorum tabi belli olmaz bu isler alip sansini denemekte yarar var benceZaten şans işi bu işler.. ama garantisinden şikayetçi olanlar var bende o duruma düşmekten korkuyorum.. 32 gb lik şuan 1219 lira acayip uygun
Bende almayı düşünüyorum artık yapıcak bişey yok adamlar çok uygun satıyor orda açıcam zaten kutuyu falan ayarlıcam bi şekilde.. yorumlarınız için teşekkür ederimDedigin gibi elektronik sans isi bazen sifir urun bile arizali olabiliyor bende ist. bilisimden bicok kez alisveris yaptim sorun yasamiyacgini dusunuyorum tabi belli olmaz bu isler alip sansini denemekte yarar var bence
Rica ederim kardesim telden memnun kalacaksin hele hele sarj konusundaBende almayı düşünüyorum artık yapıcak bişey yok adamlar çok uygun satıyor orda açıcam zaten kutuyu falan ayarlıcam bi şekilde.. yorumlarınız için teşekkür ederim
Aynen ondan şüphem yok zaten arkadaşımda var biliyorum adam 3 gün şarja takmıyorRica ederim kardesim telden memnun kalacaksin hele hele sarj konusunda

aynen valla kafası rahat oluyo insanınAynen ondan şüphem yok zaten arkadaşımda var biliyorum adam 3 gün şarja takmıyor![]()
öylede şimdi g2 dede sıfır çerçeve olduğundan ekran ilk düşmede bile kırılabiliyor herkes ondan şikayetçiaynen valla kafası rahat oluyo insanın
kardeşim yere düşen her telefonda kırılma tehlikesi var zaten g2ye has bişey gibi söylemeöylede şimdi g2 dede sıfır çerçeve olduğundan ekran ilk düşmede bile kırılabiliyor herkes ondan şikayetçi
note 2 var abimin geçen yere düştü gitti ekranöyle tabiki ama telefon dik düşse bile kırılma riski varkardeşim yere düşen her telefonda kırılma tehlikesi var zaten g2ye has bişey gibi söylemenote 2 var abimin geçen yere düştü gitti ekran

telefon düşürenler dur şunu dik düşüreyim kırılmasın demiyolardır benceöyle tabiki ama telefon dik düşse bile kırılma riski var![]()

Sende spigen slim armor takarsin benim gbiöyle tabiki ama telefon dik düşse bile kırılma riski var![]()