Cihazın yeni seriymiş aslında 7. Ayda üretilmiş doğrusu böyle bir sorunu ilk defa senden duydum bayramdan sonra garantiye ver anakartda felan sorun olabilir407K diye başlıyor kutuda. Program versiyonunda da 20c yazıyor. Hangisinden bahsediyorsanız işte. Çok sinirim bozuldu. Dediğini yaptım ama hiçbir şey olmadı.
Cihazın yeni seriymiş aslında 7. Ayda üretilmiş doğrusu böyle bir sorunu ilk defa senden duydum bayramdan sonra garantiye ver anakartda felan sorun olabilir
Belli olmaz valla lg bu sonuçtaÖyle yapıcam sağ ol kardeşim. Buna da kullanıcı hatası demezler herhalde?
Ben kullandımda bir faydasını göremedim boşa denemeye gerek yokHocam battery guru ile pil omru artar mi faydasi nedir bu programin
Telefondamı birşey var acaba bir türlü yükleyemedinKaç aydır Optimus G3 v1.3.2 ROM'undayım. Almanya 20d girmiyor telefona, %2'de takılıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Bilgisayarı formatladım ama yine %2'de takılıyor.
Belli olmaz valla lg bu sonuçta

Ben de öyle düşünmeye başladım.Telefondamı birşey var acaba bir türlü yükleyemedin
Beyler bana da bir yardımcı olsanız lütfen?Beyler rom yüklemiştim bir aralar, geçen hafta servise verdim elime yeni geldi ve şu an orijinal sürümde ama download moda girince rooted yazıyor kırmızı ile nasıl oluyor bu? rootlu mu diye merak ettim supersu falan yok ve pc suite görüyor telefonu. Neden rooted yazıyor acaba?
Başka bir ülkenin yazılımını atmışlardır cihazınaBeyler bana da bir yardımcı olsanız lütfen?
Hayır 20C hocam. Sıkıntı yaratır mı ya.Başka bir ülkenin yazılımını atmışlardır cihazına
Yok bir sorun olmaz 20c olması farketmez başka bir ülkenin romu atılınca rooted yazısı yazıyor cihazı rootlamadıktan sonra garantide bir sorun çıkmaz.Hayır 20C hocam. Sıkıntı yaratır mı ya.
Cevabınız için çok teşekkür ediyorum. Hayırlı bayramlar.Yok bir sorun olmaz 20c olması farketmez başka bir ülkenin romu atılınca rooted yazısı yazıyor cihazı rootlamadıktan sonra garantide bir sorun çıkmaz.