★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Müzik yok ki fazla 30 falan var. Bu yedek dosyası otg üzerinden flash belleğe yapılsa guzel olurdu. Resimleri falan bilgisayara yedekleyip telefondan siler yedeklerim olur heralde? Tam olarak ne kadar hafıza gerekli
valla kardesim sole dsunelim 12 gb kulanmisim herseyimi yedekledim 4.5 gb yedekledi sendede ortlama bu civari cikarr bi otg tak ole bak bi istersen cnku yedeklemeden once sryodu galiba nereye yedekliceni otg gzukurse otg yi secersin ?

The SLayeR

The SLayeR

Üye
valla kardesim sole dsunelim 12 gb kulanmisim herseyimi yedekledim 4.5 gb yedekledi sendede ortlama bu civari cikarr bi otg tak ole bak bi istersen cnku yedeklemeden once sryodu galiba nereye yedekliceni otg gzukurse otg yi secersin ?
ki bende gta san andreas fifa virtual tennis real boxing var ki bunlar yuksek byutlu biliosun

maskedboy

maskedboy

Üye
arkadaşlar 6 gün önce g2 aldım memnunum fakat dead trigger 2 de sorun yaşıyorum mesela bir bölümü oynadım bölüm bitince continue diyorum hani bir ara geçiş yeri vardır ya orda takılı kalıyor önbellek veri sildim olmadı oyunu sildim yükledim yine olmadı illa format mı atayım :D ve shadow fight 2 5dk oynadım biraz ısındı fakat baya bir performasn düşüşü yaşadım tamam biliyorum s800 işlemcili her telefon ısınır ısınmayı çok takmıyorum ama bu normal mi yada bir çözümü var mı?

Krank20

Üye
Lg g2 alacam 1 hafta sonra aklıma takılan bişey var telefonu aklıdığım ilk gün güncellemeyi yapmalımıyım yapmamalımıyım billemedım

marist

marist

Üye
Benim telefon 16 gb bana 10 gb kalıyor 9u dolu iste .d
Büyük boyutlu olarak sadece Asphalt 8 ve nfs most wanted var. Diğerleri tek tük şeyler. hayır yedeklemeye calistigimda nereye yedeklenecegi sorulmuyor maalesef.
Lg g2 alacam 1 hafta sonra aklıma takılan bişey var telefonu aklıdığım ilk gün güncellemeyi yapmalımıyım yapmamalımıyım billemedım
Keyfin nasıl istiyorsa onu yap.

ERHAN58

ERHAN58

Üye
ekleyin

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Kaç seferdir soracağım diyorum unutuyorum. Sizin de kendiliğinden duvar kağıdı değişiyor mu?
Bi uygulamaya yada oyuna girdim mi değişiyor mesela dun resmi seçip uyudum sabah kalktım resim yok normal resim geliyor.
Hard reset atmana gerek yok bu sorun pil kullanımdan uygulamaları durdurma yeri var burdan android sistemimi tam hatırlamıyorum bunlardan birini durdur dersen ana ekran resmi eski haline döner

marist

marist

Üye
Hard reset atmana gerek yok bu sorun pil kullanımdan uygulamaları durdurma yeri var burdan android sistemimi tam hatırlamıyorum bunlardan birini durdur dersen ana ekran resmi eski haline döner
Evet uygulamaları durduruyorum ama android sistemini değil ve zaten durdurulmuyor da. Bazen hiç bişey yapmadan mesela bir uygulamadayim kapattigimda bi bakıyorum gene değişmiş.

rodinatr

rodinatr

Üye
arkadaşlar bende g2 32 lik almayı düşünüyorum. iphone 5s kullanıyorum süper bi telefon ancak benim için önemli olan şarj.. bu yüzden satıp g2 alacağım sizce doğrumu yapıyorum pişman olurmuyum ?

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
arkadaşlar bende g2 32 lik almayı düşünüyorum. iphone 5s kullanıyorum süper bi telefon ancak benim için önemli olan şarj.. bu yüzden satıp g2 alacağım sizce doğrumu yapıyorum pişman olurmuyum ?
Bence satma bende g2 den 5s geçtim 5s g2 den daha iyi bir telefon şarj konusunda g2 daha önde ama sırf bunun için g2 almaya gerek yok bence, 5s ten g2 ye geçersen uzun vadede pişman olursun

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Bence satma bende g2 den 5s geçtim 5s g2 den daha iyi bir telefon şarj konusunda g2 daha önde ama sırf bunun için g2 almaya gerek yok bence, 5s ten g2 ye geçersen uzun vadede pişman olursun
Vay be, sen de mi sattın G2'yi? :nono: Hayırlı olsun. Ben halen Stock'a dönemedim. :ah

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
:anlas: Hayırlı olsun. Ben halen dönemedim Stock'a. :ah
Saol. Sen pc ne bir format atsana daha sonra giçbir virüs programı yüklemeden direk lg driver ve programları kur birde böylr rom atmayı dene

rodinatr

rodinatr

Üye
Biliyorum her konuda 5s daha iyi ama kullanamadan sarji bitiyor.. 1 gunu cikarsa bana kâfi

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Biliyorum her konuda 5s daha iyi ama kullanamadan sarji bitiyor.. 1 gunu cikarsa bana kâfi
Şarja bu kadar çok önem veriyorsan g2 yi alabilirsin yoğun kullanımda 1 günü çok rahat çıkartıyor

rodinatr

rodinatr

Üye
Şarja bu kadar çok önem veriyorsan g2 yi alabilirsin yoğun kullanımda 1 günü çok rahat çıkartıyor
arkadaşta g2 var şarj olayı beni çekiyor. ama apple kalitesinden de vazgeçmek istemiyorum. kaç kere akşam gelirken tel şarj bittiğinden kapandı. gün içinde de şarj bitmesin diye ekranı bile açmıyordum. şimdi serviste yenisini vericekler 8 gün oldu hala tık yok. gelsinde bidaha düşünücem..

turkishield

turkishield

Üye
arkadaşta g2 var şarj olayı beni çekiyor. ama apple kalitesinden de vazgeçmek istemiyorum. kaç kere akşam gelirken tel şarj bittiğinden kapandı. gün içinde de şarj bitmesin diye ekranı bile açmıyordum. şimdi serviste yenisini vericekler 8 gün oldu hala tık yok. gelsinde bidaha düşünücem..
3G açarken bile şarj biter diye el titreten telefonun özelliklerini ben napim arkadaş :heyo2:

• Beğen
Tepkiler: rodinatr
rodinatr

rodinatr

Üye
3G açarken bile şarj biter diye el titreten telefonun özelliklerini ben napim arkadaş :heyo2:
bende öyle düşünüyorum tama herşeyi muazzam sorunsuz ama şarj çok önemli.. beni çok yarı yolda bıraktı

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
bende öyle düşünüyorum tama herşeyi muazzam sorunsuz ama şarj çok önemli.. beni çok yarı yolda bıraktı
Appledan vazgeçmek istemiyorsan 6 Plus düşünebilirsin bütçe konusunda sıkıntın yoksa alabilirsin şarjı 5s e oranla çok çok iyi gidiyor

Üst Alt