★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

canko13

canko13

Üye
G2 xda 4k video özelliğini yükledim ,video kayıtta çok ısınıyor,geri nasıl dönebilirim?bilgisi olan varmı?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Lg G2 cihazimi akşam teknosa servise teslim ettim.
Sarı lekeden dolayı...

Bakalım ne olacak?:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Insallah .:)
Cihaz geldikten sonra da esimin olacak. G2 nin tadina 10 ay bakabildim. :(

2495243

2495243

Kapalı Hesap
  • Beğen
Tepkiler: DiaBLoS

DDPROG

Üye
Beyler size sorum olcak,
Şimdi benim lg g2 yi alalı 1 ay felan oldu. İlk sürümü 10fydi herhalde. Sonra bi güncelleme yaptım kitkat geldi. Sürümüne bakmadım ama o gelen sürüm çok iyiydi gibi sanki. Sonra knock code güncellemesi geldi yükledim. Ramde baya düşüş oldu. 600-700 boş ram kalıyo. Önceden 900-1000 di. Knock onda yavaşladı gibi bazen algılamıyor. Ve antutudada 27bin puan aldım baya düşük gibi geldi 32 bin felan olması lazım bence bu işlemciyle gpuyla vs. Acaba bu knock code vb. hataları nasıl düzeltebilirim eski sürüm mü yüklemem lazım???
Bu arada şu anki sürüm 20c sürümü

Son düzenleme:
fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
Beyler size sorum olcak,
Şimdi benim lg g2 yi alalı 1 ay felan oldu. İlk sürümü 10fydi herhalde. Sonra bi güncelleme yaptım kitkat geldi. Sürümüne bakmadım ama o gelen sürüm çok iyiydi gibi sanki. Sonra knock code güncellemesi geldi yükledim. Ramde baya düşüş oldu. 600-700 boş ram kalıyo. Önceden 900-1000 di. Knock onda yavaşladı gibi bazen algılamıyor. Ve antutudada 27bin puan aldım baya düşük gibi geldi 32 bin felan olması lazım bence bu işlemciyle gpuyla vs. Acaba bu knock code vb. hataları nasıl düzeltebilirim eski sürüm mü yüklemem lazım???
Bu arada şu anki sürüm 20c sürümü

Öncelikle ram e fazla kafani takma orda isterse 300 yazsin cihaz stabil çalıştıktan sonra bir önemi yok antutu da kitkatla ilgili uyumsuzluk problemleri olduğu için puani düşük gosteriyor gecen hafta cm 11 le 35 bin almistim orjinal romda 23 bin felan aldi yani düzgün calismiyor baska hatalar varsa lg pc suiteden yukseltme hatalarini gider yap büyük ihtimal duzelir

DDPROG

Üye
dediğini yaptım baya düzeldi :) antutuda stokla 32bin aldım. Ram kullanımıda 800 felan oluyo eskisi gibi yani. Birşey daha sorcam bizim telefon 4.4.3 veya 4.4.4 güncellemesi alır mı

fgbvhjk

fgbvhjk

Üye
dediğini yaptım baya düzeldi :) antutuda stokla 32bin aldım. Ram kullanımıda 800 felan oluyo eskisi gibi yani. Birşey daha sorcam bizim telefon 4.4.3 veya 4.4.4 güncellemesi alır mı
4.4.4 alir büyük ihtimal ama android l yi almayabilir.

Kararsız-Adam

Üye
Arkadaşlar ağustos ayında yeni telefon almayı düşünüyorum.Bana uzun süre kullanacağım bi telefon lazım bundan önce LG T310 ( :D dandikti ama olsun) LG-L7 ve Nokia C3 kullandım bana en az 2 sene kullanacağım bir tel lazım sizce G2 mi yoksa GM Elite'mi. G2 yi düşünüyorum ama kararsızım.

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Bgun teknosa da g3 u doya doya inceledim gercekten mutis bise yha

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Bgun teknosa da g3 u doya doya inceledim gercekten mutis bise yha

bende psts servise verdim telefonu g2 yi ...
şimdi mesaj geldi . telefon yapılmış , gelip alabilirsiniz diyorlar ...:D

G3 ü de bir kez daha inceleme şansım olacak kısmetse. :D

The SLayeR

The SLayeR

Üye
bende psts servise verdim telefonu g2 yi ...
şimdi mesaj geldi . telefon yapılmış , gelip alabilirsiniz diyorlar ...:D

G3 ü de bir kez daha inceleme şansım olacak kısmetse. :D

inceledkçe insan hayran kalıyor hele o ele oturuşu tasarımı budur dedim ben :)

• Beğen

Üst Alt