Ben internetten aldim 16 gb 1250 tl ye geldi internetten almalisin bence dahada dustu fiyati arastirin.arkadaşlar ben de bu telefonu almayı düşünüyorum ama 32 gb alıcak param yok 16 gb 1400tl 32 gb 1700 tl 16 gb acaba yeterli olur mu
Kullanım şekli 2 gb müzik 2 gb resim video 3 gb film gerisi oyun program olsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
sizin fikriniz nedir ?

Kardeş çok memnun kalirsin batarya mükemmel ötesi hafızaya takılma çift başlı flash bellekler geliyo aidata çıkarmış o sorunu bu şekilde hallederizarkadaşlar ben de bu telefonu almayı düşünüyorum ama 32 gb alıcak param yok 16 gb 1400tl 32 gb 1700 tl 16 gb acaba yeterli olur mu
Kullanım şekli 2 gb müzik 2 gb resim video 3 gb film gerisi oyun program olsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
sizin fikriniz nedir ?
YardımArkadaşlar g2de Splitview diye bir uygulama var, ekranı bölme uygulaması,bu proğramı nasıl yüklenir ?
Hayırlı olsun güle güle kullan kardeşbugun Lg G2 16 gb almış bulunuyorum Metrodan 1249 liraya inşallah sıkıntı yaşamam![]()
16gb ihtiyaçlarımı karşılıyor 50 tl'sinde değilimAynı fiyatın 50tl fazlasına 32gb alabilirdin![]()
teşekkürlerHayırlı olsun güle güle kullan kardeş

Dostum insallah karsilar sonuc olarak tam 16gb degil 10gb var sistem yer kapladigi icin ayrica boyle bi telefon kullanipta yuksek boyutlu oyunlari oynamamak ayip olur16gb ihtiyaçlarımı karşılıyor 50 tl'sinde değilim
teşekkürler![]()

Evet çift başlı flash bellekler çıktı direk takiyorsun otg kablosuna gerek kalmadı artıkbu telefona otg kablosu takıp müzikleri resimleri direk flash belleğe atıp flash bellekdeki müziği telefon ile rahatça dinleyebiliyomuşuz doğrumudur acaba ?
çift başli flash bellek nasıl oluyo hocamEvet çift başlı flash bellekler çıktı direk takiyorsun otg kablosuna gerek kalmadı artık
Bir girişi usb yani otg ile diğeri tele direk takılıyorçift başli flash bellek nasıl oluyo hocam
Ortalama kaç lira?Bir girişi usb yani otg ile diğeri tele direk takılıyor