Hocam merak ettim nasıl bi leke acaba sizemi öyle geliyor ?Beyaz leke telden.sguttu
LG G2'de çok iyi cihazdır ama 5c daha kibar, bulabilirseniz 5c alın olmazsa G2 olsun bence.Bende öyle diyorum da önce 5c istiyordu 1500-1600 ede mağazada 5c bulamadik

Direk siteye yüklüyorum ben , siz hizliresim.com, imageshack vb gibi sitelerden yükleyebilirsiniz..Resimleri hangi siteden yüklüyorsunuz.teşekürler.
Vala kardesim sana sunu solim bir ay once lumia 1020 almak.icin yola ciktim g 2 yle dondum kamera dersen fotograf ilgimk cker dersen elindeki telefonu birakma ama gerek donanim olsun hiz olsun oyunlar oynarim nette hizli hizli takilirim kamerasi yetr dersen kesinlikle g2 dusun hele su knock on.ozellligi beni btrio ole alistimki ole guzelki inan power tusunu unuttum hemen elinle sak sak ekran acilioSevgili dostlar merhabalar;Kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem,fakat LG G2 kullanıcıları olarak sizlerin fikirlerini de merak ettiğim için sormak istiyorum.
Nokia Lumia 1020 cihazımı LG G2 ile takaslamayı düşünüyorum.
1. Nedersiniz?
2. Muhakkak ki iki cihazında kağıt üzerindeki + ve -'leri çok net,fakat kullanıcı gözüyle sizlerden de duymak isterim.
3. Cihazımın turkcell garantili olduğunu ve takaslayacağım cihazında aynı şekilde garantili olacağını düşünürsek,aradaki fiyat farkı(alacak verecek şeklinde) maksimum ne olabilir?
Not: Android işletim sistemine yabancı değilim.
Şimdiden anlayışınız için teşekkür ediyorum.
fiyat knusuna gelince 32 gb olanini bulursan on nmra olur ama yapcagin kisi belki para ister uste tam bilmiyorum fiyat knusunda bazi arkdslar daha dgru bise diyebilirlerNezaketiniz ve açıklamanız için çok teşekkür ederim.Vala kardesim sana sunu solim bir ay once lumia 1020 almak.icin yola ciktim g 2 yle dondum kamera dersen fotograf ilgimk cker dersen elindeki telefonu birakma ama gerek donanim olsun hiz olsun oyunlar oynarim nette hizli hizli takilirim kamerasi yetr dersen kesinlikle g2 dusun hele su knock on.ozellligi beni btrio ole alistimki ole guzelki inan power tusunu unuttum hemen elinle sak sak ekran aciliofiyat knusuna gelince 32 gb olanini bulursan on nmra olur ama yapcagin kisi belki para ister uste tam bilmiyorum fiyat knusunda bazi arkdslar daha dgru bise diyebilirler
Nezaketiniz ve açıklamanız için çok teşekkür ederim.
Hayırlı olsun.1172 ye n11 den lg g2 32 gb sipariş verdim beni de yazın klube
Hayırlı olsun.beni de ekleyin arkadaşlar.siyah 16 gb
Bana güncelleme gelmedi.arkadaşlar bazı forum sitelerinde knock code güncellemesi OTA üzerinden dağıtılmaya başlanmış olarak söylentiler var. güncelleme gelen var mı?