★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

groff

groff

Üye
arkadaşlar benim bi sorum olacak. bende g2 var bu telde operatör üzerinden görüntülü görüşme yok. bu özellik bi güncelleme ile eklenemezmi acaba????

Luck Star

Luck Star

Üye
evet bende france romunu yükledim kameradaki fsp sorunu düzelmiş

düzeldiyse sorun yok zaten kullanmıyoruz önemli olan sözde sorun olmasın :D ... şuan gözükmdeki en iyi telefon iyi ki almışım bide hafıza kartı takılsa yılın telefonu....

germir

germir

Üye
düzeldiyse sorun yok zaten kullanmıyoruz önemli olan sözde sorun olmasın :D ... şuan gözükmdeki en iyi telefon iyi ki almışım bide hafıza kartı takılsa yılın telefonu....

ŞU ZAMANA KADAR EN ÇOK İÇİME SİNESİ TELEFON BU OLDU SEVEREK KULLANIYORUM

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Rom indirirken 16/32 gb fark ediyormu ??

germir

germir

Üye
arkadaşlar arkadaki power tuşu ledi hangi durumlarda yanıyo çağrı geldiğinde yanmıyo bende sadece alarmda yanıyo sizde nasıl

Never Back Down

Never Back Down

Üye
germir

germir

Üye
bildirim ledi ayarlarında 3 seçenek var üçüde işaretli başka ayar varmı

badmus

badmus

Üye
bildirim ledi ayarlarında 3 seçenek var üçüde işaretli başka ayar varmı

normalde yok. ama telefonun rootlu ise xposed kurup modlar sayesinde daha fazla secenekle calismasini saglayabilirsin :oke:

germir

germir

Üye
xposed kurdum ingilizce hangi bölümde bunun ayarlaması

germir

germir

Üye
önceden biri aradığında arka power led yanıp yanıp sönerdi şimdi olmuyosorun düzeldibu gün ne olduysa anlamadım ekranın sol üst köşede operatör ismini yazıyor sizdede böle bişey oldumu :))

d.boyy

d.boyy

Üye
G2 aldıgıma okadar cok memnunum kı yenı telefon alcaklar androıd dusunenler veya 5s z1 g2 note3 s4 arasında kalanlar 1 sn dusunmesın
DiaBLoS Kardes bızıde ekleyebılırsın
;)Z1 vs kamerası ıle karsılastırıp g2 kotu dıyenler olmus bence tekrar bı kıyaslama yapsınlar ıkı telefonuda son zoom alıp her hangı bı noktaya sabıtlesınler ve ıkısınınde ayarı duzgun sartlarda olsun g2 son zoomda z1 tokatladıgını goreceksınız usenmeyın teknosaya bı gıdın =)))

• Beğen
Tepkiler: pyrzby
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Z1 ile G2 yi karşılaştırdım teknosa da ...
G2 nin kamerası daha iyi . Sony beni yine hayal kırıklığına uğrattı Xperia z den sonra , Z1 ...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
G2 aldıgıma okadar cok memnunum kı yenı telefon alcaklar androıd dusunenler veya 5s z1 g2 note3 s4 arasında kalanlar 1 sn dusunmesın
DiaBLoS Kardes bızıde ekleyebılırsın
;)Z1 vs kamerası ıle karsılastırıp g2 kotu dıyenler olmus bence tekrar bı kıyaslama yapsınlar ıkı telefonuda son zoom alıp her hangı bı noktaya sabıtlesınler ve ıkısınınde ayarı duzgun sartlarda olsun g2 son zoomda z1 tokatladıgını goreceksınız usenmeyın teknosaya bı gıdın =)))

Sizi de ekledim .
Hoşgeldiniz . Hayırlı olsun .

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Almanya romundan turkiye romuna donus yaptim hata aliyorum nasil duzeltebilirim

parola_1907fb

Üye
Ustad benide ekle

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS

Üst Alt