evet bende france romunu yükledim kameradaki fsp sorunu düzelmiş
... şuan gözükmdeki en iyi telefon iyi ki almışım bide hafıza kartı takılsa yılın telefonu....düzeldiyse sorun yok zaten kullanmıyoruz önemli olan sözde sorun olmasın... şuan gözükmdeki en iyi telefon iyi ki almışım bide hafıza kartı takılsa yılın telefonu....
hayırRom indirirken 16/32 gb fark ediyormu ??
Saol kardes france romu indirdim, bende ki 32 gblik arkadastaki 16 gblik ikisinede yuklenir yani
tabiSaol kardes france romu indirdim, bende ki 32 gblik arkadastaki 16 gblik ikisinede yuklenir yani
bildirim ledi ayarlarından bakabilirsinarkadaşlar arkadaki power tuşu ledi hangi durumlarda yanıyo çağrı geldiğinde yanmıyo bende sadece alarmda yanıyo sizde nasıl
bildirim ledi ayarlarında 3 seçenek var üçüde işaretli başka ayar varmı

xposed kurdum ingilizce hangi bölümde bunun ayarlaması
G2 aldıgıma okadar cok memnunum kı yenı telefon alcaklar androıd dusunenler veya 5s z1 g2 note3 s4 arasında kalanlar 1 sn dusunmesın
DiaBLoS Kardes bızıde ekleyebılırsın
Z1 vs kamerası ıle karsılastırıp g2 kotu dıyenler olmus bence tekrar bı kıyaslama yapsınlar ıkı telefonuda son zoom alıp her hangı bı noktaya sabıtlesınler ve ıkısınınde ayarı duzgun sartlarda olsun g2 son zoomda z1 tokatladıgını goreceksınız usenmeyın teknosaya bı gıdın =)))
Ustad benide ekle