Never Back Down
Üye
gördüm hocam sana gelen giden varmı bana yokDonanim haberde lg g2 ana konu sonlarda
benim telefon rootlu acaba ondanmı
gördüm hocam sana gelen giden varmı bana yokDonanim haberde lg g2 ana konu sonlarda
Şuanda Haritaları güncel olan, sorunsuz çalışan IGO. Ben kullanıyorum, sorun yaşamadım. Öneririm.dostlar ben nokia 5800 dan lg g2 ye terfii ettim.. çok da memnunum telefonumdan..
bugün yandex navigasyonla kaybolduk, acaip yerlerden döndürdü durdu.. acaba bana yolda kalmazsın deyip önerebileceğiniz navigasyon programı var mı bizim telefonlara uygun?
yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim..
Şuanda Haritaları güncel olan, sorunsuz çalışan IGO. Ben kullanıyorum, sorun yaşamadım. Öneririm.
Android uygulama altında, GPS-Navigasyon bölümünden bulabilirsiniz.yandexle sıkıntı yaşayınca diğerlerine de soğuk bakar oldum, link verebilir misiniz? sitede igo ve diğer navigasyonlar için bir link var mı acaba?
denemedim ama . dün sony xperia z1 ile g2 karşılaştırma denedim kamerada g2 gerçekten geride kaldılg g2 hakkında sorum olcak . telefonu çapraz köşelerinden bastırınca sanki esnermiş gibi oluyormu ? gıcırtı geliyomus gibi sanki ama çok az benim için sorun değil zaten quickwindow kılıfla kullanıyorum acaba kasayı bozarmı
birde lg g2 arka kapağı bazı ince aparatlarla veya tırnaklarla çıkabiliyor yani vidalı felan değil normal kapak gibi dğeil sadece kilitli gibidenemedim ama .
başka bir sorunum yok valla telefon mis gibi kamerasına laf edenler şuan 7.1mpx sony w7 makinem var eski olabilir ama daha düne kadar tüm telefonlardan iyi çekim yapıyordu lg g2 bu konuda onu bile aratmıyor.
tek sıkıntım vide çekerken ortamın ışığı değişince fps düşmesi oluyor o neden acaba
dün sony xperia z1 ile g2 karşılaştırma denedim kamerada g2 gerçekten geride kaldı
tamam bendede g2 var ama fark gerçekten büyükAbartilacak bi fark yok bence
geçmiş olsunArkadaşlar Kamera İle İlgili Focus Sorunu vardıdiablos kardeşim ben samsunga transfer oldum beni listeden çıkarabilirsin
Benide ekleyin 32gb beyaz
klübün üyesi olabilirim
TesekkürlerEkledim sizleri de arkadaşlar . Hoşgeldiniz .
Hayırlı olsun .