★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

sametkarakoc

Üye
Room varmi hocam room olanlara gelmiyormus pc suite takinca 10 b gibi bisey yziyordu yzilimla alakali o 10 c oluyormus mesela arap romuda 10 c imis yani banada gelmedi bekliyoruz

Never Back Down

Never Back Down

Üye
telefonum rootlu ayrıca
bizimki b diye hatırlıyorum

magic_kemal

Üye
dostlar ben nokia 5800 dan lg g2 ye terfii ettim.. çok da memnunum telefonumdan..

bugün yandex navigasyonla kaybolduk, acaip yerlerden döndürdü durdu.. acaba bana yolda kalmazsın deyip önerebileceğiniz navigasyon programı var mı bizim telefonlara uygun?

yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim..

superfresh

Üye
dostlar ben nokia 5800 dan lg g2 ye terfii ettim.. çok da memnunum telefonumdan..

bugün yandex navigasyonla kaybolduk, acaip yerlerden döndürdü durdu.. acaba bana yolda kalmazsın deyip önerebileceğiniz navigasyon programı var mı bizim telefonlara uygun?

yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim..
Şuanda Haritaları güncel olan, sorunsuz çalışan IGO. Ben kullanıyorum, sorun yaşamadım. Öneririm.

magic_kemal

Üye
Şuanda Haritaları güncel olan, sorunsuz çalışan IGO. Ben kullanıyorum, sorun yaşamadım. Öneririm.

yandexle sıkıntı yaşayınca diğerlerine de soğuk bakar oldum, link verebilir misiniz? sitede igo ve diğer navigasyonlar için bir link var mı acaba?

superfresh

Üye
yandexle sıkıntı yaşayınca diğerlerine de soğuk bakar oldum, link verebilir misiniz? sitede igo ve diğer navigasyonlar için bir link var mı acaba?
Android uygulama altında, GPS-Navigasyon bölümünden bulabilirsiniz.

Luck Star

Luck Star

Üye
lg g2 hakkında sorum olcak . telefonu çapraz köşelerinden bastırınca sanki esnermiş gibi oluyormu ? gıcırtı geliyomus gibi sanki ama çok az benim için sorun değil zaten quickwindow kılıfla kullanıyorum acaba kasayı bozarmı

birde lg g2 arka kapağı bazı ince aparatlarla veya tırnaklarla çıkabiliyor yani vidalı felan değil normal kapak gibi dğeil sadece kilitli gibi :D denemedim ama .

başka bir sorunum yok valla telefon mis gibi kamerasına laf edenler şuan 7.1mpx sony w7 makinem var eski olabilir ama daha düne kadar tüm telefonlardan iyi çekim yapıyordu lg g2 bu konuda onu bile aratmıyor.

tek sıkıntım vide çekerken ortamın ışığı değişince fps düşmesi oluyor o neden acaba

Never Back Down

Never Back Down

Üye
lg g2 hakkında sorum olcak . telefonu çapraz köşelerinden bastırınca sanki esnermiş gibi oluyormu ? gıcırtı geliyomus gibi sanki ama çok az benim için sorun değil zaten quickwindow kılıfla kullanıyorum acaba kasayı bozarmı

birde lg g2 arka kapağı bazı ince aparatlarla veya tırnaklarla çıkabiliyor yani vidalı felan değil normal kapak gibi dğeil sadece kilitli gibi :D denemedim ama .

başka bir sorunum yok valla telefon mis gibi kamerasına laf edenler şuan 7.1mpx sony w7 makinem var eski olabilir ama daha düne kadar tüm telefonlardan iyi çekim yapıyordu lg g2 bu konuda onu bile aratmıyor.

tek sıkıntım vide çekerken ortamın ışığı değişince fps düşmesi oluyor o neden acaba
dün sony xperia z1 ile g2 karşılaştırma denedim kamerada g2 gerçekten geride kaldı

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Benide ekleyin 32gb beyaz

• Beğen
Tepkiler: kezban yenge
LimePie

LimePie

Üye
diablos kardeşim ben samsunga transfer oldum beni listeden çıkarabilirsin

Never Back Down

Never Back Down

Üye
diablos kardeşim ben samsunga transfer oldum beni listeden çıkarabilirsin
geçmiş olsunArkadaşlar Kamera İle İlgili Focus Sorunu vardı
dün france stock romu attım kamerada ki odak sorununu düzeltmişler
radyo geri gelmiş.
performans güncellemesi gelmiş isteyenler yüklesin gerçekten 4.4 gelene kadar çok iyi

germir

germir

Üye
evet bende france romunu yükledim kameradaki fsp sorunu düzelmiş

eros67

Üye
klübün üyesi olabilirim

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Bu france romu nerden indirebilirim

Üst Alt