Ne farki var ??Güncelleme Telefona gelmediyse Lg pc suite ile yapın Denenmiştir![]()
Selam beyler ben sizin bir numaralı düşmanınız yani bir S4 kullanıcısıyımAslında S4 ve G2 arasında baya gidio geldim ama marka takıntım olduğu için S4 aldım. Bu arada bişey sorcam sizin şarj durumu da bizimki gibi mi yani çabuk bitiyor veya azıcık da olsa ısınıyor falan?
Şu an test ediyorum çok gözle görünür fark yok knock on daha iyi gibi geldi ram optimazsyonu yapılmış. Bazıları şarj konusunda kötü diyor ama benim normal gidiyor. Şarj kendini toparlıyor yani. Hata düzeltme güncellemesi bu kitkat bekleyenler için sanırım ön yatıştırma için yayınladılar![]()
E o zaman G2 de o kadar iyi değilmiş pil ömrü ve ısınma durumu benim telefonla aynı. Ayrıca bizim sensörler falan çok hoş ve bizim telefon 8 çekirdekliSarj oyun oynarsan her telefon 1 gun goturmez. Lg g2 de 1 gunu zorluyor ama.atlatiyor
Surekli wifi acik . Ekran en az %20 face twit whatsapp internet derken gun sonunda %44 sarj kaliyor ama saglam bi oyunda 4-5 saatte tamamen bitiyor. Isınmaya gelince soyle bir.ornek veriyim grafik isteyen oyunlarda isinmaya basliyor bu dolmus driver. Ve traffic racer gibi giris seviyesi oyunlarda bile 40dk oynarsan elinden biraktiricak kadar isiniyor. Diger oyunlari denemedim o kadar ayrintili.oyun oynamak icin de almadim zaten bu telefonu ...
Ama s4 ve lg g2 yi.baya test ettim bende g2 arkadasta s4 var. S4 u sevdiysem iyi yanlari ekrani ne olursa olsun gercekten cok parlak . Hafiza karti takiliyo ve flip.cover kapakla birlikte oldugu icin telefon kalinlasmiyor sadece bu yanlarini sevdim. Onun disinda tasarim performans konusunda lg g2 ile yarisamaz. Birde lg g2 ekranina capraz yonlerden bakinca renkler kararip parlaklasabiliyor ama duz bakinca gercekten cok.iyi iphone ekranlariyla ayni hemen hemen
Aradan aradan laf atıyosun görmedim sanma
Ne de olsa düşmanız dimi alsjalskdlE o zaman G2 de o kadar iyi değilmiş pil ömrü ve ısınma durumu benim telefonla aynı. Ayrıca bizim sensörler falan çok hoş ve bizim telefon 8 çekirdekliAradan aradan laf atıyosun görmedim sanma
Ne de olsa düşmanız dimi alsjalskdl
Valla onu bilemem ama G2 nin fiyatının düşük olma sebebi markasının LG olması. Yani LG daha yeni yeni iyi telefonlar üretmeye başladı. Bu yüzden de düşük fiyata koyuyor ki millet alsın diye pazarlama taktiği yani. Bide yeni güncellemelerle 8 çekirdeğin aynı anda kullanılabileceği söyleniyor eğer böyle bişey olursa S4 uçar ve G2 yi hız olarak ikiye katlar bence. Bu arada kavga çıkarmak gibi bi niyetim yok iki telefonu da karşılaştırmak için soruyorum bu soruları yanlış anlaşılmasın yani..8 cekirdek.daha fazla isinir ayrica cekirdek sayisi onemli.degil islemciler farkli cunku hadi s4 te snapdragon1000 gibi mesela yeni model boyle olsa 8 cekirdek 2.5ghz felan hadi iyi.diycem de cidden oyle degil kardesim
S4 avrupa versiyonu snapdragon s600 islemcisi var ve o seninkinden iyi 4 cekirdek.oldugu.halde. 8cekirdekli olan islemcide open gl destegide yok. Sensorler derken pek kuanmadigim icin yorum yapamam ama ekran kararmasi pat diye oluyor lg g2 de onceki telefon nokia x6 da bile cok yumusakti
Soyle bi durum var s4 te lg g2 de veya htc one xperia z felan hepsi.cok iyi telefon hepsi yapmak istedigin tum ihtiyaclarini cok iyi karsilar burda onemli nokta fiyati. Olay da burda zaten lg g2 nin en iyi yani bence s4 un piyasa fiyatini birden dusuren g2 oldu.
Valla onu bilemem ama G2 nin fiyatının düşük olma sebebi markasının LG olması. Yani LG daha yeni yeni iyi telefonlar üretmeye başladı. Bu yüzden de düşük fiyata koyuyor ki millet alsın diye pazarlama taktiği yani. Bide yeni güncellemelerle 8 çekirdeğin aynı anda kullanılabileceği söyleniyor eğer böyle bişey olursa S4 uçar ve G2 yi hız olarak ikiye katlar bence. Bu arada kavga çıkarmak gibi bi niyetim yok iki telefonu da karşılaştırmak için soruyorum bu soruları yanlış anlaşılmasın yani..

AhahahaYoo ben tarafsizim cunku hevesimi aldim . Bendeki heves birseye sahip olana kadaryani hizliymis yavasmis pek sorun degil zaten kasma donma nerdeyse imkansiz g2de.
Fiyat konusu marka icin degil ama pazarlama icin olabilir. Sonucta en iyi panel ureticisi suphesiz lg bu nasil kalitesiz bir marka yapsin ki. General.mobile den bahsetmiyoruz sonucta denemeyenler lg g2 nin farkini bilemez malesef. Ama z1 diycek olursan kiyaslamada kuskusuz z1 derim
Arabalardan ornek vermek gerekirse scirrocco cok guzel populer markasi var gencler arasinda seviliyor ama onun rakibi olan alfa romeo guiletta nin ondan iyi oldugu halde sirf marka taraftarlarinin alfayi kotulemesi gibi birsey buda![]()
Tamam saol yardımların için
İyi forumlar..AhahahaTamam saol yardımların için
İyi forumlar..
gmd nin aynısımı yoksaarkadaşlar 2ay önce asphalt 8i marketten indrebiliyordum sildim şimdi geri yüklücem markette bulamıyorum.Rootlu g2 ciler şu uygulamayı bir test edin bakalım en çok sizin işinize yarayacak gibi ben tabletimde test ettim birde de siz deneyin uygulamayı hem pro yaptım hem türkçe varsa geri bildirimleriniz alayım
uygulama ne işemi yarıyor sanal navigasyon tuşlarını gizliyor alt kısımda aşağıdan yukarı kaydırdığınızda gözüküyor sonra otomatik tekrar gizleniyor ve daha bir sürü ayarı var