★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

clgnkral

clgnkral

Üye
%30 sarjdan %100e kaç saatte sarj ediyorsunuz beyler?

clgnkral

clgnkral

Üye
30dan 100e getirmek için 1.30 saat sürdü normal midir? Lollipop bu arada.

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Normal

clgnkral

clgnkral

Üye
Teşekkürler arkadaşlar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: dragonmhmt

nokia 603

Üye

Bunu nasil kurabilirim ingilizcem iyidir ama bunu anlayamadim

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Beyler cihazimi lollipopa guncelleyemiyorum. yurtici vatandan alinma cihazim pc suiteden guncelleme basliyor, telefon kapaniyor farkli bir ekrana geliyor bilgisayarda %47 telefonda %49a geldigi zaman guncelleme yapilamadi diyor bilgisayarda.

nokia 603

Üye
Beyler cihazimi lollipopa guncelleyemiyorum. yurtici vatandan alinma cihazim pc suiteden guncelleme basliyor, telefon kapaniyor farkli bir ekrana geliyor bilgisayarda %47 telefonda %49a geldigi zaman guncelleme yapilamadi diyor bilgisayarda.
Hocam ben bilmiyorum ama google a lg g2 tot yontemi ile stock rom atma vs seklinde aratirsaniz eminim bir sonuc cikar :)

G2FA

Üye
Beyler en iyisi cloudyg2 v3.3 roma geçin rahat ve güzel bir rom

Black-GhosT

Black-GhosT

Üye
Ya arkadaşlar bu g2 de recovery moda telefon kapalı iken nasıl giriliyor twrp flaşladim ama ses kısma açma her tuşu deniyorum olmuyor factory reset menüsü falan geliyor

G2FA

Üye
Play storda recovery reboot denen bir uygulama var onu indir sonra ona tıklayınca hemen giriyor

Black-GhosT

Black-GhosT

Üye
Play storda recovery reboot denen bir uygulama var onu indir sonra ona tıklayınca hemen giriyor
Onu biliyorum reboot denen bi program da var onunla girebiliyorsun fakat telefon brick oldu yada lg logosunda kalıyor diyelim kapalı cihazdan nasıl girerim recoverye

G2FA

Üye
JB Bootloader:
Ses Kısma+Power
LG logosu gelince
Ses Kısma+Power

Kitkat Bootloader:
Ses Kısma+Power
LG logosu gelince
Ses Kısma+Ses Açma

ile Recovery moduna girer. Hard Reset ekrani gelir, siz iki kere yes deyin. tWRP var ise telefonda oraya girecek. Telefonu sifirlamayacak.

LP Bootloader: asagidaki kombinasyonla girdiginizde hard reset ekrani acilir. LP Bootloader uzerinde calisan TWRP henuz yok, isleme devam ederseniz telefon sifirlanir.

Ses Kısma+Power
LG logosu gelince
Ses Açma+Power

alıntı :

clgnkral

clgnkral

Üye
Arkadaşlar G2 için kalem almak istiyorum fakat istediğim gibi yazacak mı emin olamıyorum. Kalem alan oldu mu yada önerisi olan?

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
Benim arkadaşta vatandan aldı g2 ona güncelleme hiç gelmedi kitkatta kaldı.

Üst Alt