★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
arkadaşlar az önce lg back up ile yedekleme yaptım. Dosya yöneticisinden baktığım zaman toplam 9 gb olan dosyalar, yedekleme dosyasında 2 gb görülüyor. Bu durum normal mi? Telefona hard reset atacam. Dosyaların tam yedeklenmesini istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Dosyalarimdan resim müzik vs elle yedekle bilgisayara
LG backup ile rehber mesaj vs yedek le onuda pc at Sıkıntı olmaz

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
Dosyalarimdan resim müzik vs elle yedekle bilgisayara
LG backup ile rehber mesaj vs yedek le onuda pc at Sıkıntı olmaz
Eyvallah kardesim sagolasin.
Bi de resetten sonra yedekleme dosyasini dosyalarimin icine mi atacağım?

nokia 603

Üye
6 saat normal mobil veriyle kullanımda çok bile ben dün 3g 2g akşama kadar akşamda wi-fi 5 saat ekran aldım çok iyi bence oyun falanda oynadım 3g kullandım genelde .
Lolipop cloudy 3.3 ten iyi rom yok sarj stabilite bakımında çok başarılı . Başka rom deneme bile .
Bende gecmeyi dusunuyorum ama su lollipop root olayi pc lazim bendede yok hem de bana karisik geliyo daha gecen gun telefinu cokerttim kitkattayken soyle guzelce linkle anlatacak varsa twrp falan hayir duami alir :)

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Eyvallah kardesim sagolasin.
Bi de resetten sonra yedekleme dosyasini dosyalarimin icine mi atacağım?
LG backup 'tan olanları LG backup klasoru var oraya olması lazım daha önce LG backup kullanmadım hiç ben ama öyle biliyorum .
Diğer resim müzik dosyaları aldığım gibi at geri .

• Beğen
Tepkiler: ıRagnaRı
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Bende gecmeyi dusunuyorum ama su lollipop root olayi pc lazim bendede yok hem de bana karisik geliyo daha gecen gun telefinu cokerttim kitkattayken soyle guzelce linkle anlatacak varsa twrp falan hayir duami alir :)
Lolipopta root atmam gerekmedi kullandığım romlar hep root vardı lolipop root atmasını bilmiyorum ama basit birşey bilgisayarda cmd ile birşeyler yapılıyor bir programla nette yazar tek tek adımları uygularsan sorun olacağını sanmam .
Kitkat olsan basit towelroot yükleyip ardından süper su yükleyip reset falan attıktan sonra d802 autorec yükleyip en sonda twrp en son sürümü yukluyorsun twrp den bu kadar . Rom kurmaya hazır telefon.

tdd46

tdd46

Üye
beyler bende herkes gibi g2 ile g3 arasında kaldım. G2 kaç saat ekran süresi veriyor bilgi verirseniz sevinirim

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
beyler bende herkes gibi g2 ile g3 arasında kaldım. G2 kaç saat ekran süresi veriyor bilgi verirseniz sevinirim
Kullanıma göre değişir. Fazla oyun oynamazsan ortalama 6 saat alirsin. Ama dediğim gibi kisiye gore değişir.

• Beğen
Tepkiler: tdd46
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
G3 alınmaz kardeşim g2 dururken birde cloudyfa 'nin g4 port rom yuklucen g4ten daha iyi olacak sarj performans 10 numara şişme vs yok zaten .
G3 abimde var sarj berbat
Kamera gece çekimlerinde daha güzel bariz belli oluyor zaten
Ekran daha büyük ama 2k farkını aramıyor insan full hd fazlasıyla yeterli ama büyük olması daha iyi oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: tdd46
ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
Daha önce yedekleme yapan biri yardımcı olabilir mi?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Daha önce yedekleme yapan biri yardımcı olabilir mi?

Dostum fotograf video rehber mesajlar takvim alarm kayitlari uygulamalarin hepsi sorunsuz yedeklenir sadece oyunlar data olusturdugundan yedeklenmez ona dikkat et sadece

• Beğen
Tepkiler: ıRagnaRı
ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
Dostum fotograf video rehber mesajlar takvim alarm kayitlari uygulamalarin hepsi sorunsuz yedeklenir sadece oyunlar data olusturdugundan yedeklenmez ona dikkat et sadece
tamamdır o zaman. başlıyorum formata.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
tamamdır o zaman. başlıyorum formata.

Kolay gelsin.Apk aramaya vaktim yok diyenler icin böylesi cok pratik ama foto ve muzikleri elle yedekleyip hard reset atip oyun ve uygulamalari sonradan apk olarak yüklemek daha saglikli.Yedekleme ile uygulamalarin neyi var neyi yok yeniden yükleniyo sisteme gerekli gereksiz.

nokia 603

Üye
Bir sey soracaktim ben indirdigim muzikleri muzik calar gormuyor nasil gosterebilirim

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Baseband olayı nedir
Su an v3.2 kullanıyorum bariz bi sebeke çekim gücü düştü
Ne yapmam gerekiyor

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Baseband olayı nedir
Su an v3.2 kullanıyorum bariz bi sebeke çekim gücü düştü
Ne yapmam gerekiyor
Telefonun modem dosyası ışte cekimle ilgili

Bu verdiğim 30B tr rom dosyasının baseband bende bunu kullanıyorum çekimden memnunum oncekinde sıkıntı vardı
Bazı arkadaslarda 30b iş görmüyor altta vodafone 30d baseband vericem tr işe yaramaz ise onu kur .

Luck Star

Luck Star

Üye
Bazı telefonlarda root sayacı kısmı hiç yazmıyor bu ne demek ?

Üst Alt