★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Cloudy 3.1 bile gayet başarılı 3.2 de bazı sorunlar falan halledilmiş.
Eve gidince bende 3.2 ye güncelleyeceğim.
Cloudyfa bu işi biliyor bu zamana kadar yapılan en iyi lolipop rom.

Luck Star

Luck Star

Üye
iyi güzel de kitkattan geçerken illa bootloader mi kullanacağız ? sonra tekrar kitkat geçerken sorun oluyormuş. bir de lp ve kk basebandlar var ortalık çok karıştı :)

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye

Ben geçiş yaparken full wıpe yapıp üstteki dosyayı flashlıyorum lolipop geçerken lolipop kıtkat geçerken kıtkat seçiyorum içinden aroma kurulum var.
Sonra rom kurup yeniden başlatıyorum bu kadar :-)

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Hmm anladım bu uygulamaya bağımlı olacağız desene :D

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
İş gören iyi birşey
Ama bundaki baseband sıkıntı yarattı bende hatta kopmalar oluyordu netten lolipop 30b tr baseband bulup yükledim düzeldi sabahtan beri kopma olmadı.
Sizede olursa

Bunu yükleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
baseband şart cloudy romlarunda. cpu z ye girip sensorlere baktigimda calismadiklarini görünce anlıyorum baseband flashlanacagini :)

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Cloudy 3.2 çok güzel olmuş ufak tefek bug vardı oda gidince tam olmuş :-)
Tavsiye edilir [emoji1]

Aybars1979

Aybars1979

Üye
marist

marist

Üye

internette dolasip telefonumu normal kullanmama ragmen isinip sarji yuzde 2 şer olarak iniyor. Gpu z de batarya sicakligi 40 telefon sicakligi 65-72 arasiydi ne oldu boyle birden virus mu girdi acaba?

Buraxlive

Buraxlive

Üye
internette dolasip telefonumu normal kullanmama ragmen isinip sarji yuzde 2 şer olarak iniyor. Gpu z de batarya sicakligi 40 telefon sicakligi 65-72 arasiydi ne oldu boyle birden virus mu girdi acaba?

Eğer lolipop var ise kitkat yada jb dönmenizi öneririm. Fakat yaz olması dolayısı ile telefon bir kaç ay öncesine kadar daha çok ısınıyor ve şebekenin wcdma da olması bunu iki katına çıkarıyor birde gsm alıp deneyin tüm gün, fakat öylede telefon çekmeyecektir pek.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
benim telin zil sesi sonda olmasına rağmen az çıkıyormuş hissi veriyor bana normal bir durummu yapılabilecek bişeyler varmı?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
benim telin zil sesi sonda olmasına rağmen az çıkıyormuş hissi veriyor bana normal bir durummu yapılabilecek bişeyler varmı?

Ayarlar / Hareketler / Zil sesi azalarak kaybolsun deaktif yapin.

marist

marist

Üye
Eğer lolipop var ise kitkat yada jb dönmenizi öneririm. Fakat yaz olması dolayısı ile telefon bir kaç ay öncesine kadar daha çok ısınıyor ve şebekenin wcdma da olması bunu iki katına çıkarıyor birde gsm alıp deneyin tüm gün, fakat öylede telefon çekmeyecektir pek.
Evdeydim ama disarda olsaydim sicaktan dolayi derdim. Bu sebekeden dolayi olabilir bak. Hatta bi ara sebeke gitmisti gsm sectim sarjdan cikarinca bakarim duruma

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
cloudy 3,2 nedir? ne işe yarar kurarsam ne faydası olur bende lolipop var şuan.
LG G2 için cloudyfa isimli geliştiricinin hazırladığı custom romdur.
Şuan son versiyonu 3.3
LG g4 teki arayüzün g2 ye portlanmış hali.
Rom kurma işi risk taşıyan bir iş ROOT atıp RECOVERY kurarak gerekli dosyaları kurmanız gerekir böylece telefonunuz g4 gibi olacak.
ROOT, rom atmak telefonu garanti dışı bırakır. Orjinal rom kurarak tekrar garanti kapsamına alabilirsin.

marist

marist

Üye
Arkadaşlar halen kitkat kullanıyorum Lopipop a geçmeyi öneriyor musunuz ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Gecen de pisman gecmeyen de.Ama G2 icin en azindan arayüz degisiyor bunun icin bile gecmeye deger.

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
şarj konusunda nasıl?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Daha kötü olur diye endişeleniyorum. Yoksa dusunmeden yuklerdim.

Ucunda ölüm yok.Hosuna gidecek emin ol .Sarj konusu ve ısı belki biraz daha kötü ama sıkıntı cıkaracak kadar degil.
Arayüz hos oluyor ha dersen bana ben KK Cloudy kullanıyorum o zaman geçme derim simdilk 5.1'e kadar.

marist

marist

Üye
Ucunda ölüm yok.Hosuna gidecek emin ol .Sarj konusu ve ısı belki biraz daha kötü ama sıkıntı cıkaracak kadar degil.
Arayüz hos oluyor ha dersen bana ben KK Cloudy kullanıyorum o zaman geçme derim simdilk 5.1'e kadar.
Hayır 4.4 kitkat kullanıyorum

Üst Alt