cloudy 3,2 nedir? ne işe yarar kurarsam ne faydası olur bende lolipop var şuan.Cloudy 3.2 çok güzel olmuş ufak tefek bug vardı oda gidince tam olmuş :-)
Tavsiye edilir [emoji1]
internette dolasip telefonumu normal kullanmama ragmen isinip sarji yuzde 2 şer olarak iniyor. Gpu z de batarya sicakligi 40 telefon sicakligi 65-72 arasiydi ne oldu boyle birden virus mu girdi acaba?
benim telin zil sesi sonda olmasına rağmen az çıkıyormuş hissi veriyor bana normal bir durummu yapılabilecek bişeyler varmı?
Evdeydim ama disarda olsaydim sicaktan dolayi derdim. Bu sebekeden dolayi olabilir bak. Hatta bi ara sebeke gitmisti gsm sectim sarjdan cikarinca bakarim durumaEğer lolipop var ise kitkat yada jb dönmenizi öneririm. Fakat yaz olması dolayısı ile telefon bir kaç ay öncesine kadar daha çok ısınıyor ve şebekenin wcdma da olması bunu iki katına çıkarıyor birde gsm alıp deneyin tüm gün, fakat öylede telefon çekmeyecektir pek.
LG G2 için cloudyfa isimli geliştiricinin hazırladığı custom romdur.cloudy 3,2 nedir? ne işe yarar kurarsam ne faydası olur bende lolipop var şuan.
Daha kötü olur diye endişeleniyorum. Yoksa dusunmeden yuklerdim.Gecen de pisman gecmeyen de.Ama G2 icin en azindan arayüz degisiyor bunun icin bile gecmeye deger.
Daha kötü olur diye endişeleniyorum. Yoksa dusunmeden yuklerdim.
Hayır 4.4 kitkat kullanıyorumUcunda ölüm yok.Hosuna gidecek emin ol .Sarj konusu ve ısı belki biraz daha kötü ama sıkıntı cıkaracak kadar degil.
Arayüz hos oluyor ha dersen bana ben KK Cloudy kullanıyorum o zaman geçme derim simdilk 5.1'e kadar.