Elektr0 Üye silentattack' Alıntı: aslında anlatmak istediğim şu baş parmak ve işaret parmağıyla yapılan büyültüp küçültme işlemibide sim kart olayı nasıl nano mu micro mu ? Genişletmek için tıkla ... Multi touch'ı diyorsun sen o özellik ilk çıkan android sürümlerinde bile var ya LG G2 de olmaz mı ya kim söyledi yokmuş diye ?
silentattack' Alıntı: aslında anlatmak istediğim şu baş parmak ve işaret parmağıyla yapılan büyültüp küçültme işlemibide sim kart olayı nasıl nano mu micro mu ? Genişletmek için tıkla ... Multi touch'ı diyorsun sen o özellik ilk çıkan android sürümlerinde bile var ya LG G2 de olmaz mı ya kim söyledi yokmuş diye ?
LG.G2.32GB Üye Elektr0' Alıntı: Multi touch'ı diyorsun sen o özellik ilk çıkan android sürümlerinde bile var ya LG G2 de olmaz mı ya kim söyledi yokmuş diye ? Genişletmek için tıkla ...
Elektr0' Alıntı: Multi touch'ı diyorsun sen o özellik ilk çıkan android sürümlerinde bile var ya LG G2 de olmaz mı ya kim söyledi yokmuş diye ? Genişletmek için tıkla ...
Invoke Üye silentattack' Alıntı: arkadaşlar demek istediğim bu alttaki foto malum kıyaslama sitesinden alıntıdır. Genişletmek için tıkla ... O, sitenin dandikliğinden. Öyle şey olmaz olur mu? Artık her telefonda var.
silentattack' Alıntı: arkadaşlar demek istediğim bu alttaki foto malum kıyaslama sitesinden alıntıdır. Genişletmek için tıkla ... O, sitenin dandikliğinden. Öyle şey olmaz olur mu? Artık her telefonda var.
silentattack Üye Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız 6:34 e dikkat Son düzenleme: 29 Eyl 2013
Invoke Üye Attığın linkten bir videoya ulaşılamıyor... Ayrıca o özelliğin olduğuna emin olabilirsin. Özellik bile sayılmaz o artık her şey de var.
Attığın linkten bir videoya ulaşılamıyor... Ayrıca o özelliğin olduğuna emin olabilirsin. Özellik bile sayılmaz o artık her şey de var.
silentattack Üye boran9999' Alıntı: O özelliğin olduğunu daha önceki Postlarımda demiştim. Genişletmek için tıkla ... telefon var mı kardeşim sende
boran9999' Alıntı: O özelliğin olduğunu daha önceki Postlarımda demiştim. Genişletmek için tıkla ... telefon var mı kardeşim sende
ATAKANALTUG Üye enver_techno' Alıntı: Memnun olmayan varsa veya hatalarını bulan varsa bana acil ÖM atsın, Samsung S4 ile arasında kaldım bunun yaa :S Genişletmek için tıkla ... Benim yazdiklarima bakabilirsin
enver_techno' Alıntı: Memnun olmayan varsa veya hatalarını bulan varsa bana acil ÖM atsın, Samsung S4 ile arasında kaldım bunun yaa :S Genişletmek için tıkla ... Benim yazdiklarima bakabilirsin
boran9999 Üye S3 ile S4 arasında ne kadar fark varsa S4 ile G2 arasında en az o kadar fark var Youtube da bu iki cihazın karşılaştırma testleri bolca var.
S3 ile S4 arasında ne kadar fark varsa S4 ile G2 arasında en az o kadar fark var Youtube da bu iki cihazın karşılaştırma testleri bolca var.
themawi Üye bu makinenin siyah 32 gb versiyonu hiç bir yerde yok. ne zaman gelecek açaba. bu nasıl bir pazarlama taktiği anlamıyorum
bu makinenin siyah 32 gb versiyonu hiç bir yerde yok. ne zaman gelecek açaba. bu nasıl bir pazarlama taktiği anlamıyorum
LG.G2.32GB Üye themawi' Alıntı: bu makinenin siyah 32 gb versiyonu hiç bir yerde yok. ne zaman gelecek açaba. bu nasıl bir pazarlama taktiği anlamıyorum Genişletmek için tıkla ... bende ilk kampanya zamanları @candeniz_1991 abim ile sipariş ettim teknosadan malesef ürün elimize ulaşmadı eğer ki cihaz alıcak olursan teknosadan alma. Not:bizde 32gb sipariş ettik ama ortada bişi yok daha
themawi' Alıntı: bu makinenin siyah 32 gb versiyonu hiç bir yerde yok. ne zaman gelecek açaba. bu nasıl bir pazarlama taktiği anlamıyorum Genişletmek için tıkla ... bende ilk kampanya zamanları @candeniz_1991 abim ile sipariş ettim teknosadan malesef ürün elimize ulaşmadı eğer ki cihaz alıcak olursan teknosadan alma. Not:bizde 32gb sipariş ettik ama ortada bişi yok daha
candeniz_1991 Üye themawi' Alıntı: bu makinenin siyah 32 gb versiyonu hiç bir yerde yok. ne zaman gelecek açaba. bu nasıl bir pazarlama taktiği anlamıyorum Genişletmek için tıkla ... Daha fazla satabilmek için
themawi' Alıntı: bu makinenin siyah 32 gb versiyonu hiç bir yerde yok. ne zaman gelecek açaba. bu nasıl bir pazarlama taktiği anlamıyorum Genişletmek için tıkla ... Daha fazla satabilmek için