LG G2 Hidden Menu

Sponsorlu Bağlantılar

hakfad

Üye
Kardes sirasiyla sunlari yap ayarlar ses yontem g2 yi sec gule gule kullan

• Beğen
Tepkiler: winchestar ve anlamssizz

hakfad

Üye
Onemli degil ayrica kulakliktan kanallari degistirmede var onlarida soyleyebilirimbilmiyorsaniz

kadir42

kadir42

Üye
Arama ekranına 3845#*802# yazarak telefonla ilgili her türlü test, factory, reset vs. yapabileceğiniz menü çıkar. Yakında açıklamalarını ekleyeceğim...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ÖLÜ PİKSEL TESTİ
HW Device Test -> LCD Test -> Manual Test bölümünden de ölü piksel testini yapabilirsiniz.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4G ÖZELLİĞİNİ AKTİF ETME
LTE-ONLY > Modem Settings > Rat Selection > GSM / WCDMA / LTE auto seçin işlem tamam. Her Reboot'ta aynı işi tekrarlamak durumundayız.
DİKKAT: Türkiye'de 4G olmadığı için şu an çalışmaz.
ROOT KONTROL
Direk ana menüde aşşağılarda LG RCT var.
Burayi henüz incelemedim kullanılabilir özellik bulursam ekleyeceğim.

...
Play Store'da ilgili program da buldum ancak kod ile girmeyi tercih ederim...

Önemli Not: Bazı menülerde veya test ekranlarından çıkmak ya da geri gelmek mümkün olmuyor . Bu yüzden bildirim çubuğunda 1 tane tıklanabilir bildirim bulundurmanız tavsiyemdir. Örneğin facebooktan bir bildirim geldi , o orada dursun eğer hidden menu den çıkmak isterseniz o uygulamaya geçer .( Görev yöneticisi de çalışmayabiliyor.)
Arkadaşlar eklemek istiyorum.... Bazı menülerde geri tuşu işlemiyor çünkü dokunmatik ekranın tamamı teste giriyor. Ama lg mühendisleri onuda zaten düşünmüşler telefonun fiziksel tuşlarından herhangi birine tıklandığı zaman ben vol- tusunu kullanıyorum geri tuşu görevi görüyor saygılar...

• Beğen
Tepkiler: deniz2223
deniz2223

deniz2223

Üye
öncelikle selam arkadaşlar ben aranızda yeniyim ama bu sitenin bana çok faydası oldu.şimdi size bir soru sormak istiyorum bende lg g pro lite var onun hidden menüde ayarlarını kurcaladım ekran döndürmeyi aktif ettiğim zaman ekran yatay hale normal olarak geliyor ama eski haline dönmüyor

carbon_o7

carbon_o7

Üye
ne gibi ayarlar yapabiliriz başka acaba çok ayrıntılı

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
high tempereture property ayarı var off yapıldıgında ıısınma azalıyor diyor herkes ben pek kurcalama taraftarı değilim açıkçası :D

SaiL

Üye
Arama ekranına 3845#*802# yazıyorum ama herhangi birşey çıkmıyor bende..

telefonum: LG-G2
android sürümü: 4.4.2
baseband sürümü: M8974A-AAAANAZM-1.0.190084
kernel sürümü: 3.4.0
yapım numarası: KOT49I.D80220c
program versiyonu: D80220c-AME-XX

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Arama ekranına 3845#*802# yazıyorum ama herhangi birşey çıkmıyor bende..

telefonum: LG-G2
android sürümü: 4.4.2
baseband sürümü: M8974A-AAAANAZM-1.0.190084
kernel sürümü: 3.4.0
yapım numarası: KOT49I.D80220c
program versiyonu: D80220c-AME-XX

benimkide aynısı zaten ama bu herkeste çalışıyor doğru yazdığından emin misin ? :(

atillaahmetalp

Üye
benimkide aynısı zaten ama bu herkeste çalışıyor doğru yazdığından emin misin ? :(
Öncelikle bilgi ve paylaşım için teşekkür etmek isterim.
ben dediğinizi uygıladım ve 4g için başarılı dedi.
peki bunu tekrar eski haline getirmek mümkünmüdür?
bilgi ve desteğinizi rica ederim.
Saygılarımla,

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle bilgi ve paylaşım için teşekkür etmek isterim.
ben dediğinizi uygıladım ve 4g için başarılı dedi.
peki bunu tekrar eski haline getirmek mümkünmüdür?
bilgi ve desteğinizi rica ederim.
Saygılarımla,

Telefonu yeniden başlattığınızda eski haline gelir :)

qazmq

Üye
ana menudeki üst ve alt gölgeleri nasıl kaldırıyoruz? Lütfen yardım edin.

MehmetG2

Üye
kardeş bende g2 var ama ben ayarlardan telefon hakkındaya giremiyorum bana yardım edermisin rica etsem