LG G2 Hidden Menu

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
LG G2 Hidden Menu
Arama ekranına 3845#*802# yazarak telefonla ilgili her türlü test, factory, reset vs. yapabileceğiniz menü çıkar. Yakında açıklamalarını ekleyeceğim...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ÖLÜ PİKSEL TESTİ
HW Device Test -> LCD Test -> Manual Test bölümünden de ölü piksel testini yapabilirsiniz.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4G ÖZELLİĞİNİ AKTİF ETME
LTE-ONLY > Modem Settings > Rat Selection > GSM / WCDMA / LTE auto seçin işlem tamam. Her Reboot'ta aynı işi tekrarlamak durumundayız.
DİKKAT: Türkiye'de 4G olmadığı için şu an çalışmaz.
ROOT KONTROL
Direk ana menüde aşşağılarda LG RCT var.
Burayi henüz incelemedim kullanılabilir özellik bulursam ekleyeceğim.

...
Play Store'da ilgili program da buldum ancak kod ile girmeyi tercih ederim...

Önemli Not: Bazı menülerde veya test ekranlarından çıkmak ya da geri gelmek mümkün olmuyor . Bu yüzden bildirim çubuğunda 1 tane tıklanabilir bildirim bulundurmanız tavsiyemdir. Örneğin facebooktan bir bildirim geldi , o orada dursun eğer hidden menu den çıkmak isterseniz o uygulamaya geçer .( Görev yöneticisi de çalışmayabiliyor.)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: hrnztrk, Adalı_009, boran9999 ve 3 diğerleri

messevim

messevim

Üye
Arama ekranına 3845#*802# telefonla ilgili her türlü test reset vs. yapabileceğiniz menü çıkar. yakında açıklamalarını ekleyeceğim

HW Device Test -> LCD Test -> Manual Test bölümünden de ölü piksel testini yapabilirsiniz.

...
Yararlı bir konu. Teşekkürler. Telefonum temiz . .:)

• Beğen
Tepkiler: zemmer
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Daha dolasiyorum orda 4G aktif etme yerleri felanda var turkiye ye bi gelsinde yapariz :)

• Beğen
Tepkiler: fantasticomer
Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Keşfetmeye devam ediyorum . Root sayacini buldum . Root check acik konumda beyler kapatsak saymiycakmi ahha :D

zemmer

zemmer

Üye
LG G2 İçin Radyo (internetsiz) nasıl kurucaz yüzbaşım bi el at baklım be. Teşekkürler şimdiden

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Bekle atiyim hemen
LG G2 İçin Radyo (internetsiz) nasıl kurucaz yüzbaşım bi el at baklım be. Teşekkürler şimdiden

Buyur

• Beğen
zemmer

zemmer

Üye
Çok teşekkürler Yüzbaşım,sağol

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Rica

zemmer

zemmer

Üye
LG PC Suitten kurmaya çalışıyor hala 10 dk oldu yüzbaşım,

Luck Star

Luck Star

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil ne demek :) konu biraz dagildi ama olsun ;=)

• Beğen

cengawer42

Üye
Peki bu menüden imei değişir mi

anlamssizz

Üye
Programı kurdum.. kulakligi taktim.. ses yok..

hakfad

Üye
Hangi model telefonda ses yok