Luck Star
Üye
LG G2 Hidden Menu
Arama ekranına 3845#*802# yazarak telefonla ilgili her türlü test, factory, reset vs. yapabileceğiniz menü çıkar. Yakında açıklamalarını ekleyeceğim...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ÖLÜ PİKSEL TESTİ
HW Device Test -> LCD Test -> Manual Test bölümünden de ölü piksel testini yapabilirsiniz.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4G ÖZELLİĞİNİ AKTİF ETME
LTE-ONLY > Modem Settings > Rat Selection > GSM / WCDMA / LTE auto seçin işlem tamam. Her Reboot'ta aynı işi tekrarlamak durumundayız.
DİKKAT: Türkiye'de 4G olmadığı için şu an çalışmaz.
ROOT KONTROL
Direk ana menüde aşşağılarda LG RCT var.
Burayi henüz incelemedim kullanılabilir özellik bulursam ekleyeceğim.
...
Play Store'da ilgili program da buldum ancak kod ile girmeyi tercih ederim...
Önemli Not: Bazı menülerde veya test ekranlarından çıkmak ya da geri gelmek mümkün olmuyor . Bu yüzden bildirim çubuğunda 1 tane tıklanabilir bildirim bulundurmanız tavsiyemdir. Örneğin facebooktan bir bildirim geldi , o orada dursun eğer hidden menu den çıkmak isterseniz o uygulamaya geçer .( Görev yöneticisi de çalışmayabiliyor.)
ÖLÜ PİKSEL TESTİ
HW Device Test -> LCD Test -> Manual Test bölümünden de ölü piksel testini yapabilirsiniz.
4G ÖZELLİĞİNİ AKTİF ETME
LTE-ONLY > Modem Settings > Rat Selection > GSM / WCDMA / LTE auto seçin işlem tamam. Her Reboot'ta aynı işi tekrarlamak durumundayız.
DİKKAT: Türkiye'de 4G olmadığı için şu an çalışmaz.
ROOT KONTROL
Direk ana menüde aşşağılarda LG RCT var.
Burayi henüz incelemedim kullanılabilir özellik bulursam ekleyeceğim.
...
Play Store'da ilgili program da buldum ancak kod ile girmeyi tercih ederim...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Önemli Not: Bazı menülerde veya test ekranlarından çıkmak ya da geri gelmek mümkün olmuyor . Bu yüzden bildirim çubuğunda 1 tane tıklanabilir bildirim bulundurmanız tavsiyemdir. Örneğin facebooktan bir bildirim geldi , o orada dursun eğer hidden menu den çıkmak isterseniz o uygulamaya geçer .( Görev yöneticisi de çalışmayabiliyor.)
Son düzenleme: