bridgit
Üye
-
Konu Sahibi
-
Merhaba arkadşlar konu kirliliği yapmak istemiyorum ama G2 hakkında birkaç sorum var siyah renk almayı düşünüyorum. 16 gb lik modelini alsam fotoğrafları hep yedeklesem yada box dropbox gibi yerlere saklasam sadece whatssap facebook facebook messenger viber twitter ve instgram yüklesem benim için yeterli olur mu ? Ve OTG destekliyor mu hafıza kartım 4 gb ve hala 1 gb lik boş yer var bu benim için yeterli olur mu
Teşekkürler zaten yaz sonu almayı planlıyorum fiyat fazlasıyla düşer 32 gb lik bir tane alırımAltın Sarısı bulunur mu yoksa siyah mı alıyım
evet öyle de denebilir fazla yaygın birşey değil helede bunun gibi en küçük olanlarıyani mini kart okuyucu diye mi geçiyor?
Evet 16GB lik olanını kullanıyorumbeyaz alabilirim güzele benziyor aslında bulursam 32 gb alacağım@messevim sen 16 gb kullanıyorsun demi sana yetiyor mu ?
adı ne bu cihazın ?
Box uygulaması LG G2 ye özel 50GB veriyor zaten. Yetmezse dediğiniz gibi MEGA yı da alternatif olarak kullanabilir.MEGA ' yı kullanabilirsin cloud servisi olarak. 50 GB veriyor direkt. Onun dışında OTG var diye biliyorum. Sana da kalan hafıza yeterli olacaktır.
kaç gb depolama yeri veriyorMega'da öyle bişey yok. İndirirken de en hızlı indirilebilen Cloud servisi. AKK'yi geçtiğim halde 850 kb/s ' i gördüğüm tek cloud servisi hatta.
50 GBkaç gb depolama yeri veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?