Allah razı olsun teşekkürler.Hayırlı olsun ^^
Ben kullandım LG g2 kullandım 60 uygulamadan sonra geçişlerde yavaşlamaya başladı.umarım siz memnun kalırsınız. Ben çok uygulama yükleyen birisiyim. Siz benim kadar uygulama yüklemiyorsanız sorun yok. Uzun yıllar iphone kullandım. Iyi forumlar
htc ONE m7 kullanıyorum. Arayüz meselesi touchwiz gibi geldi bana optimus arayüzü yani hantal. Inşallah memnun kalırsınız. Kırılmaz jelatin diye bir şey var ondan taktırın ekrana bir de kesinlikle koruyucu kılıf. Yere düşürür iseniz çok üzücü bir durum ortaya çıkacaktır. Iyi forumlar.Şu an bende 149 uygulama kurulu. Gram kasma yok. Sizin telefonunuz da sıkıntı olmuş olabilir. Veya virüs vs nedeniyle zamanın da kasmış olabilir. Bu donanıma sahip bir telefonun bu kadar uygulamada kasacağını sanmıyorumBu arada @nsren kardeşim hayırlı olsun. güzel tercih yapmışsın. Ama keşke 16GB modelini değilde 32 GB modelini alsaydın.Ben kullandım LG g2 kullandım 60 uygulamadan sonra geçişlerde yavaşlamaya başladı.umarım siz memnun kalırsınız. Ben çok uygulama yükleyen birisiyim. Siz benim kadar uygulama yüklemiyorsanız sorun yok. Uzun yıllar iphone kullandım. Iyi forumlar
Teşekkür ederimgüle güle kullan kardeşim performans yönünden çoğu cihazı alt üst eder
Kesinlikle katılıyorum sana. Yani sırf arayüz den dolayı olacak iş değil. Artı dediğim gibi HTC one kullanmış biri olarak kesinlikle bu telefon ile kiyaslamam.Şu an bende 149 uygulama kurulu. Gram kasma yok. Sizin telefonunuz da sıkıntı olmuş olabilir. Veya virüs vs nedeniyle zamanın da kasmış olabilir. Bu donanıma sahip bir telefonun bu kadar uygulamada kasacağını sanmıyorumBu arada @nsren kardeşim hayırlı olsun. güzel tercih yapmışsın. Ama keşke 16GB modelini değilde 32 GB modelini alsaydın.
Arkadaşlar sana gereken tavsiyeleri yazmışlar zaten. Kılıfsız kullanmamaya çalış telefonu.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan otg var hatta aidata çift başlı flash bellek çıkardı direk tele takabiliyorsunArkadaşlar 5 gün önce aldım 16 gb 1400 e aldım. Kullanan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. ( çok memnunum telefondan harika gerçekte. ) tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.