DiaBLoS
Admin
Biz aslında kar açısından bakmıyoz hani g2 çok daha yüksek o telefondan o açıdan bakıyoz sadece 200 tl verdin üstüne bedava gibi bişi oldu
25inde stoklara girer 26 da kapında görürsün en geç 27Katılıyorum .
200 tl nedir yahu üzerine vererek lg g2 almak ... 2 gün içinde teslim edecekler kısmetse .
En geç çarşambaya ...
Katılıyorum .
200 tl nedir yahu üzerine vererek lg g2 almak ... 2 gün içinde teslim edecekler kısmetse .
En geç çarşambaya ...
Şimdiden hayırlı olsun ben rahatım z'em le. Haa bide daha telefonu alcan programdı oyundu falan en az 1 haftada telefonu ihtiyaçlarına göre düzenlicen malesef bu böyle
bu konuÖnceden android kullandığından biliyor zaten =PBu arada önceki sayfa cidden çok anlamsız mesajlarla dolu
Önceden android kullandığından biliyor zaten =PBu arada önceki sayfa cidden çok anlamsız mesajlarla dolu
yaa yapmayın ama ilk android telefonum çok heycanlıyımOnlar benim suçum değil hep lg yüzünden açmasa konuyubunlar olmucaktı
Gelsin de bari bizle güzel bilgiler paylaşın. Bir de ayrıntılı Z1 incelemesi çıksa hoş olucak.
Bugün acaba note 3 mü alsam diye de düşündüm
O değilde sen biriktire biriktire şirket aççan parayı bulcan
ben parafa 5 taksit yaptımYok ki para, taksitle alacaaz yavaş yavaş ödeyeceaz
Yok ki para, taksitle alacaaz yavaş yavaş ödeyeceaz
geçen birini gördüm 1.60 boyu var adamın note 2 yi kulağına getiriyor adamın kafa tamamen ortadan kayboluyoTelefonlar az daha büyürse televizyona gerek kalmıcak
ben parafa 5 taksit yaptım
geçen birini gördüm 1.60 boyu var adamın note 2 yi kulağına getiriyor adamın kafa tamamen ortadan kayboluyo
Telefonlar az daha büyürse televizyona gerek kalmıcak
samsungun çok güzel led tvleri var onlardan alBiz yapabildiğimiz kadar yapıyoz hacı10-12-24
Ben tabletle gezen gördüm, kulağına dayamış tableti konuşuyor, otobüste
Hea 6.44 Zultra mı alsam acaba diyorum
samsungun çok güzel led tvleri var onlardan al
bendede samsung led var 46inç elle ve sesle kontrollüToshibamız var evdeTVde Toshiba ya da LG Reistir
otobüste adamların sırtına sırtınaBoşverin projektör al kendinebitsin gitsin yada git dev ekran al ekran istiyosan illa
bendede samsung led var 46inç elle ve sesle kontrollü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?