lg g2 32gb ön sipariş verdim sizce iyi ettimmi ? fonksiyonel kılıfı ile 1799tlye sizce nasıl ?

DiaBLoS

Admin
Biz aslında kar açısından bakmıyoz hani g2 çok daha yüksek o telefondan o açıdan bakıyoz sadece 200 tl verdin üstüne bedava gibi bişi oldu

Katılıyorum .
200 tl nedir yahu üzerine vererek lg g2 almak ... 2 gün içinde teslim edecekler kısmetse .
En geç çarşambaya ...

HighCore

Üye
Katılıyorum .
200 tl nedir yahu üzerine vererek lg g2 almak ... 2 gün içinde teslim edecekler kısmetse .
En geç çarşambaya ...

Şimdiden hayırlı olsun ben rahatım z'em le . Haa bide daha telefonu alcan programdı oyundu falan en az 1 haftada telefonu ihtiyaçlarına göre düzenlicen malesef bu böyle

Invoke

Üye
Şimdiden hayırlı olsun ben rahatım z'em le . Haa bide daha telefonu alcan programdı oyundu falan en az 1 haftada telefonu ihtiyaçlarına göre düzenlicen malesef bu böyle

Önceden android kullandığından biliyor zaten =PBu arada önceki sayfa cidden çok anlamsız mesajlarla dolu

Invoke

Üye
Gelsin de bari bizle güzel bilgiler paylaşın. Bir de ayrıntılı Z1 incelemesi çıksa hoş olucak.
Bugün acaba note 3 mü alsam diye de düşündüm

Invoke

Üye
ben parafa 5 taksit yaptım

Biz yapabildiğimiz kadar yapıyoz hacı 10-12-24
geçen birini gördüm 1.60 boyu var adamın note 2 yi kulağına getiriyor adamın kafa tamamen ortadan kayboluyo

Ben tabletle gezen gördüm, kulağına dayamış tableti konuşuyor, otobüste
Telefonlar az daha büyürse televizyona gerek kalmıcak

Hea 6.44 Zultra mı alsam acaba diyorum

HighCore

Üye
Boşverin projektör al kendine bitsin gitsin yada git dev ekran al ekran istiyosan illa