Telefon Tavsiyesi lg g flex vs lg g2

Sponsorlu Bağlantılar

lg g flex mi lg g2 mi

• lg g flex

Kullanılan: 3 50.0%
  • lg g2

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

Egzantırık1991

Üye
    Konu Sahibi
lg g flex vs lg g2
1500 burce war ikisi arsında kaldım g flex 1500 hangisini almalıyom sadece oyunda kasmsın yeter bide g flex 720 p oldugu için oyun performası daha iyi diyorlar sadece oyun olsun bide ekran kalitesi olsun hangisi sizce

Luck Star

Luck Star

Üye
G flex'in şarjı çok iyi gidiyor. G2 nin de çok iyi gidiyor ama flex bambaşka :D Hangisini sevdiysen onu al bence.

Egzantırık1991

Üye
    Konu Sahibi
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G Flex çok daha iyi tabiki hd ekran ve 3500 maH batarya ama güncelleme anlamında durumu nedir tam bilmiyorum pek tutulan bir model olmadı fiyatından dolayı.

• Beğen
Tepkiler: Egzantırık1991

Egzantırık1991

Üye
    Konu Sahibi
G Flex çok daha iyi tabiki hd ekran ve 3500 maH batarya ama güncelleme anlamında durumu nedir tam bilmiyorum pek tutulan bir model olmadı fiyatından dolayı.
lg g filex te gaming performance izledim ama renkler pek cnlı gelmedi

tifazcik

tifazcik

Üye
bence lg g flex ekranı kıvrık seni ekrana odaklamnı daha iyi saglıyor flim fln daya izlenir oyunlarda daha iyi olur cok iyi bir cihaz bn de lg g3 32 gb dusnyodum ama lg flex almayı planlıyorum.

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Güncelleme deyince sessizlik hakim G Flex cephesinde :D

• Beğen
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ikisinde de snapdragon 800 var
oyunlarda g flex daha iyidir fakat g2 de daha iyi daha parlak ve daha canlı renklere sahipbir ekrana sahip üstelik fullhd film izlemek için g2 çok daha iyi ama oyunda bi 10 fps fark yiyebilir

şuanın tüm oyunlarında hiç bir kasma yapmıyor
ama biraz fazla ısınıyor ondan bahsetmem lazım

Egzantırık1991

Üye
    Konu Sahibi
peki oyun performası olarak lg g flex mi lg g3 32 gb mı

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Oyun performansı G Flex'in daha iyidir G3'den.
G2 ile gözle gürlür bir fark yoktur 3-4 fps fark edebilir hd ekrandan dolayı G Flex öndedir.

Luck Star

Luck Star

Üye
Yazılım sorun değilse g flex al farklılık her zaman iyidir.

Luck Star

Luck Star

Üye
O zaman G2 alacaksın neden dersen Flyme OS 'tan tut MiUi'ler g3 romları , cm11-cm12 sayamadığım bir sürü cm türevi rom var ayrıca g4 romları yolda :oke:

Egzantırık1991

Üye
    Konu Sahibi
O zaman G2 alacaksın neden dersen Flyme OS 'tan tut MiUi'ler g3 romları , cm11-cm12 sayamadığım bir sürü cm türevi rom var ayrıca g4 romları yolda :oke:
lg g flex de tam ısnmıstım ekran da buyktu oyunlardada daha iyims kendim rom yapazmıym :D