oyun performansı olarakG flex'in şarjı çok iyi gidiyor. G2 nin de çok iyi gidiyor ama flex bambaşkaHangisini sevdiysen onu al bence.
oyun performansı olarak
sen hangisini önerin hem ekran hemde oyun performansı olarakOyun performansı g2 'nin de g flex'in de çok iyidir. Sadece g3 te bazen sorun oluyor 2k ekrandan dolayı.
lg g filex te gaming performance izledim ama renkler pek cnlı gelmediG Flex çok daha iyi tabiki hd ekran ve 3500 maH batarya ama güncelleme anlamında durumu nedir tam bilmiyorum pek tutulan bir model olmadı fiyatından dolayı.
lg g filex te gaming performance izledim ama renkler pek cnlı gelmedi
pekiEkranla ilgili sıkıntısı yok ekranı iyidir video ile alakalıdır baska inceleme videolarına bak.
lolipop falan gelmedi miGüncelleme deyince sessizlik hakim G Flex cephesinde![]()
lolipop falan gelmedi mi
1500 deyer miOyun performansı G Flex'in daha iyidir G3'den.
G2 ile gözle gürlür bir fark yoktur 3-4 fps fark edebilir hd ekrandan dolayı G Flex öndedir.
yazılım pek sorun degil ama fazla rom seceneyide yokYazılım sorun değilse g flex al farklılık her zaman iyidir.

lg g flex de tam ısnmıstım ekran da buyktu oyunlardada daha iyims kendim rom yapazmıymO zaman G2 alacaksın neden dersen Flyme OS 'tan tut MiUi'ler g3 romları , cm11-cm12 sayamadığım bir sürü cm türevi rom var ayrıca g4 romları yolda![]()