Haber Lg G Flex 2

Sponsorlu Bağlantılar

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Lg G Flex 2

Cihazda 2.0 ghz 64 bit snap810 kullanilmis.2 ve 3gb ram secenekleri mevcut ve 2TB'a kadar arttirilabilir hafizaya sahip.13 mp arka ve 2.1 mp ön kameraya sahip.
Bilindigi gibi bükülebilme özelligine sahip olan flex serisi büküldükten sonra kensini 3 dakika icersinde düzeltebiliyor bu deger ortamin sicakligina gore degisebiliyor.
Cihazin arka kapagi yine kendi kendini onaran yapida ve flex 2 ilk cihaza oranla %20 oraninda kendi kendini daha cabuk onariyor.
Cihazin bataryasi 3.000 mah.
Ekran 5.5'' full hd p-oled

Cihaz sahane olmus.
Arayuzdeki sanal tuslar lollipop.
G2-G3 niye boyle olmadi :hmmm

eaagent

eaagent

Üye
İlgilenenler için güzel cihaz. G2 ve G3'te olmaması değilde bu cihazda bu şekilde olmasının sebebi büyük ihtimalle tasarım.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Tasarim G2 ve G3 den cok farkli degilki.Suanki sanal tuslar cok kaba ilerde bi guncellemeyle boyle olmasini temenni ediyorum

andezitt

andezitt

Üye
oha çok iyi olmuş nisanda telefon alıcam. alabilecek telefonların arasına girer fiyatuçuk olmazsa :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
oha çok iyi olmuş nisanda telefon alıcam. alabilecek telefonların arasına girer fiyatuçuk olmazsa :)

Fiyat fazlasiyla ucuk olacaktir.Cihazda piyasadaki diger cihazlardan farkli ve ilk denebilecek yenilikler var.
Zaten ilk flex de pahaliydi.2.500 liradan gelirse ne ala.16 gb 2 gb ramli modeli var belki o uygun olur.

• Beğen
Tepkiler: andezitt
andezitt

andezitt

Üye
Fiyat fazlasiyla ucuk olacaktir.Cihazda piyasadaki diger cihazlardan farkli ve ilk denebilecek yenilikler var.
Zaten ilk flex de pahaliydi.2.500 liradan gelirse ne ala.16 gb 2 gb ramli modeli var belki o uygun olur.
o zaman şuan piyasanın iyilerinden olan modellerinden birini alıcaz z3 gibi onların fiyatıda biraz daha uygun olur sanırım

98farom98

98farom98

Üye
2TB mi vayy :) bide snap 810 2.0 ghz frekans mı veriyor daha çok vermesi gerekmez mi?

PriZm

PriZm

Üye
Fuarda inceleme yapan birisinin videosunu izledim tam bir ikinci LagWiz vakası. İnanılmaz yavaş geçişler var. S810 var birde hani.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
lazye

lazye

Üye
Zenfone 2 daha alinabilir gibi duruyor :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Incelemelerini izledim her konuda sahane bir cihaz olmus.Su lollipop navibar muthis uymus launchera beklemedeyiz G serisi icin

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

furkankaya559758

Üye
Donanım mükemmel. Özellikle Snapdragon 810 süper.

xmustx

xmustx

Üye
İlkini bi mağazada bayram indiriminde görmüştüm gerçekten ağır bi cihaz.Buda bayağı güzel olmuş

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Extreme bi telefon bence suan icin en iyi kendi kendini onaran kavisli ve donanimli marjinal bi cihaz olmus

Anil-D

Anil-D

Üye
2700 bu cihaz

Buğra60

Buğra60

Üye
Kavisli yapıda olmasının nedeni nedir bilen var mı? Düşündüm ama mantıklı bir açıklama bulamadım. :hmmm

eaagent

eaagent

Üye
Kavisli yapıda olmasının nedeni nedir bilen var mı? Düşündüm ama mantıklı bir açıklama bulamadım. :hmmm
Farklı bir model işte . Kavisli ekranı bulmuşlar telefonda kullanıyorlar. Curve TV ler gibi.

Buğra60

Buğra60

Üye
Farklı bir model işte . Kavisli ekranı bulmuşlar telefonda kullanıyorlar. Curve TV ler gibi.
Kullanıcıya bir faydası olmadıktan sonra bu şekilde üretmelerinin bi anlamı yok bana göre. Zaten benim merak ettiğim de bize ne gibi bir faydası olacak ki bu ekranı kullanmışlar? :)

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
Luck Star

Luck Star

Üye
Kullanıcıya bir faydası olmadıktan sonra bu şekilde üretmelerinin bi anlamı yok bana göre. Zaten benim merak ettiğim de bize ne gibi bir faydası olacak ki bu ekranı kullanmışlar? :)

ilk görüşte bu yorumu yapman çok normal ben de demiştim iğrenç diye ama nedenleri yararları var illaki . Örn. Film izlerken felan yansımıyor.
bükülmesi ayrı bir konu bu aslında dayanıklılıkla alakalı o kadar gerekli bir şey olmasa da teknolojik anlamda geliştirmeleri iyi gidip aynı cihazın işlemcisini 0.2 ghz arttırıp yeni bir model çıkartmamış en azından . Özellikle çizikleri onarması çok hoşuma gitti zaten butonları arkaya koyması ayrı bir yenilik .