Haber Lg G Flex 2

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra60

Buğra60

Üye
ilk görüşte bu yorumu yapman çok normal ben de demiştim iğrenç diye ama nedenleri yararları var illaki . Örn. Film izlerken felan yansımıyor.
bükülmesi ayrı bir konu bu aslında dayanıklılıkla alakalı o kadar gerekli bir şey olmasa da teknolojik anlamda geliştirmeleri iyi gidip aynı cihazın işlemcisini 0.2 ghz arttırıp yeni bir model çıkartmamış en azından . Özellikle çizikleri onarması çok hoşuma gitti zaten butonları arkaya koyması ayrı bir yenilik .
Heh, bana bunlarla gelin arkadaşım. Eyvallah :thumbup:

• Beğen
Tepkiler: Luck Star

PriZm

PriZm

Üye
75 ödül değil 500 ödül alsın kişi beğenmedikçe hiçbirşey değiştirmeyecektir kanımca.

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve B.A.R.O.N
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
3 ayda 1 ayni telefonu 2-3-4 siralamaktansa farkli seyler deneyip odullendirilmek guzel.Tasarim gorecelidir oturup tartisilacak bir sey degil.Curved diye bir teknoloji bir stil ciktigina gore ( gerekli gereksiz orasi ayri bi konu ) her kulvarda olmak gerekli diye dusunuyorum.Satis rakamlarini fiyati belirliyor barindirdigi ilklerden dolayi pahali bir seri diyelim.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bu cihazın tutulacağina hic inanmıyorum ...
Önceki g flex serisi gibi olacak bence...

Invoke

Invoke

Üye
G Flex bile bayağı pahalıydı dolar da arttı, zam falan da diyorlar. Bu cihaz Türkiye'ye gelmesin boşuna.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
16 ve 32 gb modelleri var 16 uygun olabilir.32 de en fazla kac olabilir ki 2.599 cok uygun dusundugum fiyat da bu benim.Z4,Note 4,cikarsa M9 cok mu ucuz olacak bu mebladan? Tabiki hayir.

Invoke

Invoke

Üye
Demek istediğim şey G Flex diğer pahalı dediklerimize göre de pahalıydı.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Orasi dogru note 3 2.200 g2 1.700 civarlarindayken G flex 2.500 ile girmisti ama simdi bu 2.500 den gelse cok goze batmaz diye dusunuyorum.Zira Note 4 2.300 lira Z3 2.300 lira S6 M9 ve Z4 cikinca 2.500 lira iyice normal görülür yani e 3.000 lira da demezler herhalde buna:hmmm

PriZm

PriZm

Üye
Bence bu cihaz en düşük Note 4 Edge fiyatında olur. 2700 tl civarı.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Almanya Amazon 599 Euro ön siparis fiyati belirlemis.1.600 lira civarlari demek oluyor bu da.
Lg bu sefer yuksek tutmayacak bence fiyati.2.000 civarlarinda 2.500 e cok yaklasmadan iyi satis rakami yakalayabilir.Turkiye'de tabiki.