Haber LG G Flex 2 güncelleme almayacak

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
    Konu Sahibi
LG G Flex 2 güncelleme almayacak

byAndroid

byAndroid

Üye
Olmadı bu
1 senesini bile doldurmadan :D
Lg nin güncellemelere iyi diyenlerde haksız bence

Rygebin

Rygebin

Üye
Zannetmiyorum, gelmesi gerekiyor yanlış bir hareket olur Lg için.

yeumyang

yeumyang

Moderator
Alması gerekirdi lg yanlış yapar vermez se

elmacıadam

elmacıadam

Üye
bence doğru haber değil

Sarangni

Sarangni

Üye
LG Türkiye zamanın da attığımız maillere sizin cihaz için planlanan bir güncelleme yok dedi. Sonrasın da gümcelleme geldi. :)

messevim

messevim

Üye
LG Türkiyenin Facebook ekibi kadar bilgisiz bir ekip görmedim. Zamanında LG G2 için güncelleme gelmeyeceği söylenmişti daha sonra güncelleme geldi.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
2.5 Milyarmı Neydi O Telefon Hatta 2.7 Vay Be O Cihazda Almayacaksa

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
G Flex 2 güncelleme alacak.

Adamlar G2'ye versek mi vermesek mi diye kararsızlar Lg Türkiye'nin yaptığı boş boğazlığa bakın.

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
LG Türkiye nin hiç bir dediğine inanmayın adamların dünyadan haberi yok. G flex2 alır mı diye sormak hata olur.

0343434

0343434

Üye
Türkiyede adamlar daha doğru düzgün ilgilenmiyorlar müşterilerle. Çok takmamak gerekiyor onları.

Sarangni

Sarangni

Üye
LG G E975 aylarca güncelleme vermeyecek dedi Türkiye LG. Fransa da bir operatör çıktı ve güncelleme gelecek diye haber yaptı ve o güncelleme 4.4.2 olarak geldi. LG Türkiye garantili konularında çok iyi ama güncelleme konusunda çok geriden bakıyor olaya.

byAndroid

byAndroid

Üye
LG G E975 aylarca güncelleme vermeyecek dedi Türkiye LG. Fransa da bir operatör çıktı ve güncelleme gelecek diye haber yaptı ve o güncelleme 4.4.2 olarak geldi. LG Türkiye garantili konularında çok iyi ama güncelleme konusunda çok geriden bakıyor olaya.
Ama zaten o cihaza verilmeyecek gibi bişeydi. Yurt dışında da öyleydi olay hatta direk atlayarak 4.4.2 sonradan geldi

askımm

Üye
demekki erken güncellme vermek le olmuyormus buyrun lg güncelleme verdi de g4 de verdi bunlar lg telefonu deyilmi :)

asgz

asgz

Üye
4x hd aldım, bir kere güncelleme verdi bir daha birşey vermedi.
Allahtan costum rom lar var, Lg nin güncelleme vermeye değer bulmadığı telefonda şu an 5.1.1 yüklü ve çatır çatır çalışıyor

Sarangni

Sarangni

Üye
Ama zaten o cihaza verilmeyecek gibi bişeydi. Yurt dışında da öyleydi olay hatta direk atlayarak 4.4.2 sonradan geldi
Ben o cihazı aldığım da güncelleme ile ilgili LG hiç açıklama yapmadı. Çıktığında dünyanın en güçlü cihazı olarak tanıtılmaştı. LG güncelleme sicilinin yeni düzelmeye başladığı zamana denk gelmişti. Yine de çok geç bir şekilde güncellemeyi sessiz sedasız verdi.

Benim için efsane cihaz olarak kalacak. Çol stabil bir 4.1.2 ve 4.4.2 sürümü vardı. LG bu cihazdan sonra ciddi toparlandı. G2, Flex, G3 ile hızlı bir çıkış yaptı.

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Ağa bu cihaz G3 ile aynı dönemde çıktı benim bildiğim. Yani turkiyedeki lg servisine takılmayın kesinlikle gelecektir. G3 e geliyorsa flex2 yede gelecektir.

Üst Alt