messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
O ara yüzü g2ye vereceklerini sanmiyorumg2 yede yeni arayüzü verirse lg g4 ü almak sart olur
Son zamanlarda yayılan bir söz var. "Samsung pişmanlıktır" diye..ah be Samsung biraz örnek alsan LG'yi
LG Brezilya Facebook Sayfası.kaynak var mi peki
bende p705 modeli var acep gelir mi ki bir sey 4.2yede raziyimLG Brezilya Facebook Sayfası.
Ne olursa olsun, kullanıcılar mağdur olmasınlar da ..4.4.2 Güncellemesini Vermenin Karşılığı Olarak G3de Satış Rekoru Kırma Beklentisi Peşindeler Gibi Geldi Bana
Ne olursa olsun, kullanıcılar mağdur olmasınlar da ..
Darısı diğer markaların başına .aynen lg geçmişteki hatasını kapatmaya çalışması güzel bişey tabi
Hocam s4 kullanıcısı olarak bir sorunum yok çok şükür şuan için ama s2,s3 kullanıcılarına çok ayıp etti SamsungSon zamanlarda yayılan bir söz var. "Samsung pişmanlıktır" diye..
touch a kurban gitti o iki telefon..Hocam s4 kullanıcısı olarak bir sorunum yok çok şükür şuan için ama s2,s3 kullanıcılarına çok ayıp etti Samsung
Hocam bende pek sanmıyorum işin doğrusu ama ilerleyen süreçte belki diyorum. baktık olmadı xda 'nin yaptığı rom u atar geçerizO ara yüzü g2ye vereceklerini sanmiyorum
S2 4.1.2ye kadar geldi daha da almaması cok normalHocam s4 kullanıcısı olarak bir sorunum yok çok şükür şuan için ama s2,s3 kullanıcılarına çok ayıp etti Samsung
normal mi ? galaxy ace 4 bile 512mb rsm olmasina ragmen android 4.4 ile çıkıyorS2 4.1.2ye kadar geldi daha da almaması cok normal
s2 ilk çıktığın da hangi android sürümü ile çıkmıştı ?normal mi ? galaxy ace 4 bile 512mb rsm olmasina ragmen android 4.4 ile çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?