alperwan
Üye
link2sd telefon hafızasındaki programları sd karta taşıyan program ama bizim telefonlarda olmuyor maalesef. evet sizin verdiğiniz linkten yükledim. v10m diye bir rom yükledim. 4.0.3'ün rootlu hali. ama türrkiye firmware'ini tekrardan yüklücemen iyisi orijinali şimdilik )
Param=100 gibi bi hata veriyor.kdz yüklerken bir sorun olmaması lazım aslinda. istediğin kdz yükleyebilmelisin. kdz yüklerken ne hatasi veriyor?
Param=100 gibi bi hata veriyor.kdz yüklerken bir sorun olmaması lazım aslinda. istediğin kdz yükleyebilmelisin. kdz yüklerken ne hatasi veriyor?
2 ayri kdz denedim. Siz indirdiginiz 10L nin linkini atar misinizbaska bir kdz indirip yuklemeyi deneyin.belki sorun o kdzdedir
Tamam eve gidince deneyecegim. Tesekkurler. Bir de kurulumdan once bi onceki sayfada yazdiklarinizi mi yapayim yoksa factory reset -cache partition -dalvik yapsam yeterli miLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yukarıdaki linki indirip rom gibi kurarsan düzelir sanırım. versiyon 10m olarak geçiyor. rootlu olarak geliyor bu sefer. orjinal 10l versiyonunun üzerinde oynanmış.
telefonunuza e610 kdzsi yuklemeniz gerekiyor.daha sonra ilk mesajda verilen 610 bootloader dosyasini indirip yapmqniz gerekiyor.
arkadaş şimdide e610'u root yapamıyorum varmı böle bişey
- - - Eklendi - - -
dur bide polanyada deniyim ispanyada root olmuyor. Bide başka bir ülkenin e610'unu denesem olurmu ?
Bnerdem kardes verdigin romu cwm den yukledim cubuk yariya geldiginde update finished yaziyor yeniden baslattigimda ikinci lg yazisindan sonra reset atiyor maalesef
onu da denemistim bende yapmadi oyle bir sey.anlayamadim
onu da denemistim bende yapmadi oyle bir sey.anlayamadim
Bende.bi sıkıntı var cozemedim. Ne yaptiysam ics ye donemedim. Ilk sayfadaki romlardan cm disinda begendiginiz var mi onu deneyeyim
Dsotum Ben Şimdi Root Ladım bu e610 olanı İndiriyorum.
- - - Eklendi - - -
yok abi olmuyor ben pes etti belliki benim tel L5 Değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?