Lewa os 5 v5

catlax66

Üye
hacım romu 3 4 gün kullandım performans olarak miui dan başarılı ama miui yi aratıyor. Dokunmatik sapıtmayı gerçekten çözmüşsünüz kapalıyken şarj ikonunu bendeki romdan ilgili dosyayı root/system/media ya atarak hallettimiştim ama dayanamadım tekrar miui ye döndüm. sıkıntı çektiğim konuları yazayım lewa da:
*çok sayıda mesajlaşınca mesajı göndermek için ekstra uyarı alıyorum kapatamıyorum.
*rehberde ki isimleri t9 olarak çağıramıyorum türkçe karakterlerde bulamıyor.
*sistemde hava durumu olmalı bence
*miui mesajlardaki aşağı kaydırınca gizli mesaj özelliği lewa da rehber ve mesajın aynı uygulamada gömülü olduğundan ötürü bulunamamakta.
şimdilik aklıma gelenler bunlar
birde lewanın daha güncel sürümüne port etme şansınız var mı?

Tepkiler: Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Zaten son surum lewa portu bu rom

Tepkiler: catlax66
Lewa yakinda guncelleme yapacak sanirim. 12 gun kalmis

ney27

Üye
Burak kardes bu romda goruntulu gorusme yok mu pittech de bu romun sayfasinda goruntulu konusma var diyor ama ben birturlu goruntulu gorusme yapamiyorumNumaranin ustune 2-3 saniye basili tutunca video aramasi yazisi cikiyormuş.Lewa icin tema arı yorum tema oneriniz varmı arkadaslar

cemil 14

Üye
rom cok guzel menu olayi yok sim23g yok sarj kullanimi super kamerada sikinti yok kullanilacak en iyi rom diyebilirim

Romunuzu uzun suredir kullaniyorum cok guzel bir rom ellerinize saglik. Cleanmaster isimli uygulamadan kullanmadigim sistem romlarini silerken yanlislikla lewa isimli uygulamayi da sildim ve sistem reboot atti bir daha da acilmadi. Sistemi tekrar yukledim. Ama kameranin calismadigini gordum. Galeri durdu hatasi veriyor. Ve ana ekrani saga kaydirinca acilan penceredeki el feneri uygulamasi sapitiyor. Tekrar silip tekrar yukledim ama cozulmedi sorunum. Acaba bir cozum oneriniz var midir lutfen yardim edin

smh60

Üye
Wipeleri iyice yapıp romu tekrar yukleyin

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
wipe data factory
advanced/wipe dalvik cache yapın sonra romu yeniden kurun sorun çözülecektir.

Su anda bir indirmem var o tamamlaninca tekrar deneyip sonucu buraya yazacagim. İlginiz icin tesekkur ederim

smh60

Üye
Geçmesi lazım kardesim cevabını bekliyoruz

Yarim saate sonucu yazacagim tesekkur ederim ilginize..Olmadı

Sizce ne yapmalıyım? Siz bir çözüm bulabilir misiniz? Kamera programı açılıyor, en son çektiğim fotoğraf bile görünüyor Ama arka plan siyah ve bişey göstermiyor. El feneri bile çalışmıyor sapıtıyor.Nolur donanım bozulmuş olmasın ya

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Splash ile orjinal roma donun tekrar romu yukleyin bu sefer kesin duzelmis olmasi lazim suan aklima baska yontem gelmiyor uzaktan sorunu tespit edemiyorum

Tepkiler: smh60
Acaba pc olmadan telefona orjinal rom yükleyebilir miyim? Şarj soketim bozulunca sadece şarj kısmını tamir ettirebildim pc usb olarak görmüyor telefonu
Splash ile orjinal roma donun tekrar romu yukleyin bu sefer kesin duzelmis olmasi lazim suan aklima baska yontem gelmiyor uzaktan sorunu tespit edemiyorum
Lütfen bir çözüm bulalım pc usb cihazı olarak da görmüyor telefonu?

Son düzenleme:
Tepkiler: smh60

smh60

Üye
Atom rom yükleyin stock tabanlı oldugu icin cwmden.eger yine olmassa pcden splashtoolla orjinal roma dönün yine olmassa servise yollayın