Buğra
Admin
-
Konu Sahibi
-
Boş ramin bir onemi yok kiGüncelleme daha gelecekmi ve ram yönetimi biraz sıkıntılı geldi bana boş400 civarlarinda
Şuan kusursuza yakın bir rom her yönüyle o yuzden gelecegini pek sanmiyorum ama belli olmazTamamgüncelleme gelecekmi peki
eski romun logo.bin dosyası kalmıştırNote3 romundan iyi midir ki acep ?ben bu romu yükledim fakat acılısta hala samsung galaxy note III yazıyo bundan once note III romu vardı. bide kilit ekranında sağa sola alamıyomuyuz? direk mesaj ve arama menüsüne girebilmek için. sanırım menüyede gerek duyulmamış bu romda eğer yalnış yüklemediysem o değilde rom fazla iyi,yapanların eline yüreğine sağlık gerçekten.Buğra kardeşim sende bu romu kullanıyosun sanırım. nasıl yükledin tam olarak söyler misin ? çünkü benim başlangıcta samsung note 3 yazıyo acılırken telefon?
Kapasitif tuslara led bildirimi,guc tusuna basmadanda tus kilidini acabilme,bunlar yeterli bence. Bide kardesim bu lewa romda dts kaldirilmis sanirim, ve bu gercekten sesi cok dusurmus. Bi sekilde yukleyemezmiyizİstek - General mobile discovery orjinal romda olmasını istediğiniz özellikler?
Bu konuda önerilerinizi bekliyorum
Note3 romundan iyi midir ki acep ?ben bu romu yükledim fakat acılısta hala samsung galaxy note III yazıyo bundan once note III romu vardı. bide kilit ekranında sağa sola alamıyomuyuz? direk mesaj ve arama menüsüne girebilmek için. sanırım menüyede gerek duyulmamış bu romda eğer yalnış yüklemediysem o değilde rom fazla iyi,yapanların eline yüreğine sağlık gerçekten.Buğra kardeşim sende bu romu kullanıyosun sanırım. nasıl yükledin tam olarak söyler misin ? çünkü benim başlangıcta samsung note 3 yazıyo acılırken telefon?
Kardesim note3 romdan daha iyi bu ama ben ses kalitesini begenmedim pek.onun disinda cok iyi bu rom dene kesinlikle,iphone gibi oluyo arayuzu. Yani farklari gorsellik ve performans.lewa cok daha iyinote 3 ile bu rom arasındaki farklar nelerdir.
yazarsan sevinirim sence hangisi iyi yada artı ve eksileri
Kardesim note3 romdan daha iyi bu ama ben ses kalitesini begenmedim pek.onun disinda cok iyi bu rom dene kesinlikle,iphone gibi oluyo arayuzu. Yani farklari gorsellik ve performans.lewa cok daha iyi
ROM öyle bi hazırlanmıs ki menüye gerek yok,stock romda fiziksel ev tuşuna basıldığında gelen ekran aslında en soldaki ekran.Evet iyi ama galeride cekilen resimlerden baska diger fotolari gostermiyor bide menu olayini anlamadim sol tarafta sanirim. Kamera olayi daha iyi o tema olarakta go launcher i hatirlatti bana. Sonra tekrardan note 3 e dondum ama deneyecegim tekrardan tabi galeri olayini cozersek.
Kamerada netleme sorunu varKamera sorunu bu romda yok arkadaslar.
Gonul rahatligiyla kurabilirsiniz
Şu ana kadar kullandığım en iyi kamera kitkat ın kamerası. Kullanmanızı tavsiye ederim
Son partilerde olan kamera sorunu bu romda çözüldü fakat bu seferde netleme yapmıyor şuan için çözüm yok maalesef buna da şükürKamerada netleme sorunu var
Bütün romları hatta daha fazlasını deniyorum başka cihazların romlarını. şuan piyasadaki en iyi rom lewa rom bu romSen butun romlari denedim sanirim ortalama olarak en iyi kullanisli olan hangisi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?