Telefon kastığı için yüksek donanımlı çıkarılır. Kasmayan telefondan 3gb ram ne yapacaksın ?
Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Microsoft doğru hamleler yapıyor bence. Yüksek donanım yerine , optimizasyonu yapılmış az sistem kaynağı ile yüksek performans alacak bir işletim sisteminin yaygınlaşması çabası içinde.
Donanım her şey değildir algısını tutturursa çok yol alır.
(dip not: Şu Nokia illa her telefonda bir şeyleri eksik koymak zorunda mı? Bataryalar yeterli değil!! Akıllı telefon kullanıyoruz koy yüksek amperli batarya, adam akıllı 16 32 64 gb dahili , hafıza kartı destekli bir cihaz çıkarmak çok mu zor bir şey?!!!)
O zaman neden Lumia 930, Lumia 1520 cikartildi. Nokia kalsin Iphone gibi 1 GB RAM de o zaman tutunabiliyor mu pazarda gorelim...
+1
+10
+100
fu ll hd ekranı 512 mb ram le mi çalıştıracaktı ?
Sen oyle diyorsun ya!
Saçmalamanın dibine vurdun. Hd ekran için 2-3 Gb ram koyarlar başka turlu sistem kasıyor diye konulmaz wpde. Açıklaması yapıldı zaten.
Basa saricaz... Eger Nokia stabilligine guveniyorsa (senin dedigin gibi) neden 2 GB Ram li telefon cikardi Iphone de var ama RAM 1 GB , 3,5'' le herseyi yapiyor. O zaman birakalim Nokiayi 1 GB RAM cikarsin ne gerek 2 GB RAM li telefona zaten sistem stabil...
fu ll Hd ekran olduğu için megapikseller yüksek olduğu için olabilir mi ?
''Yani 1 GB RAM li telefonlarda fu ll HD ekran calismiyor.'' Bunu demeye calisiyorsun sanirsam... O zaman bu konuda Nokia stabilligine guvenmiyor.
Burada Nokia isletim sisteminde Apple la yarismaya calisiyorsa, donanim bakimindan da Android/Samsung la yarismayi bilmesi lazim...
fu ll Hd ekrana 1 gb ram yeter ama aynı zamanda sen gelip buna 20mp kamera koyarsan ayrıyetten 1gb daha eklersin yoksa fotoğraflar kaydedilmez bile. Donanımın fazla olmasının nedeni yazılım değil donanımların uyuşmaması nedeniyle anlatabildim mi ?
Full hd ekrana 1 gb ram koyarsan o telefonda temple run oynarsın anca''Yani 1 GB RAM li telefonlarda fu ll HD ekran calismiyor.'' Bunu demeye calisiyorsun sanirsam... O zaman bu konuda Nokia stabilligine guvenmiyor.
Burada Nokia isletim sisteminde Apple la yarismaya calisiyorsa, donanim bakimindan da Android/Samsung la yarismayi bilmesi lazim...
bi real racing oynayamazsın. Kasmadan oynayamazsın keza diğer büyük çaplı oyunlarda da aynı.Ben Türkiye ye orta uzun vazdede geleceğini düşünmlüyorum uzun vadede geleceğini sanmıyorum.Şu marka telefon çıkaracak bu marka telefon çıkacak diyorsunuz iyi hoşda Türkiye'ye gelecek mi?Türkiye'deki telefon pazarında fiyatların düşmesi lazım.Gelmeyecekse eğer pekde sevinmeye gerek yok
Acer, MWC 2015'te Windows Phone telefonunu duyurduğunu göre pazar payının oralara geleceğini görmüş olmalı.Acer firması da Windows Phone'un pazar payının %15 civarına yaklaşması durumunda ekosisteme yeniden dönüş yapabileceğinin sinyalini vermiş.
Microsoft ile dirsek temasları sürüyormuş![]()

Orta seviye olacağını tahmin ediyoruzGiriş mi üst mü yoksa orta mı gelecek