Haber Lenovo'nun ilk WP telefonu bu yaz geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo güzel bir cihazla piyasaya girerse ses getirebilir.

Ancak öncelikle Asya ve Uzakdoğu pazarında orta segment bir cihazla test sürüşüne başlayacaktır diye tahmin ediyorum :hmmm

• Beğen
Tepkiler: goktas19, Aybin.Kilic ve ogzhnoTr

goktas19

goktas19

Üye
Telefon kastığı için yüksek donanımlı çıkarılır. Kasmayan telefondan 3gb ram ne yapacaksın ?

Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.

O zaman neden Lumia 930, Lumia 1520 cikartildi. Nokia kalsin Iphone gibi 1 GB RAM de o zaman tutunabiliyor mu pazarda gorelim...
Microsoft doğru hamleler yapıyor bence. Yüksek donanım yerine , optimizasyonu yapılmış az sistem kaynağı ile yüksek performans alacak bir işletim sisteminin yaygınlaşması çabası içinde.

Donanım her şey değildir algısını tutturursa çok yol alır.
(dip not: Şu Nokia illa her telefonda bir şeyleri eksik koymak zorunda mı? Bataryalar yeterli değil!! Akıllı telefon kullanıyoruz koy yüksek amperli batarya, adam akıllı 16 32 64 gb dahili , hafıza kartı destekli bir cihaz çıkarmak çok mu zor bir şey?!!!)

+1
+10
+100

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Hadi Hayırlısı

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
O zaman neden Lumia 930, Lumia 1520 cikartildi. Nokia kalsin Iphone gibi 1 GB RAM de o zaman tutunabiliyor mu pazarda gorelim...

+1
+10
+100

Full hd ekranı 512 mb ram le mi çalıştıracaktı ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Sen oyle diyorsun ya!

Saçmalamanın dibine vurdun. Hd ekran için 2-3 Gb ram koyarlar başka turlu sistem kasıyor diye konulmaz wpde. Açıklaması yapıldı zaten.

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar duşuk donanımı benimsemiş olsanız da elit ürünler amiral gemisi ürünlerde çıkarmalısınız ki namınız yurusun :) amiral gemileri prestij katar firmalara

Tost Makinası ile gönderildi.

goktas19

goktas19

Üye
Saçmalamanın dibine vurdun. Hd ekran için 2-3 Gb ram koyarlar başka turlu sistem kasıyor diye konulmaz wpde. Açıklaması yapıldı zaten.

Basa saricaz... Eger Nokia stabilligine guveniyorsa (senin dedigin gibi) neden 2 GB Ram li telefon cikardi Iphone de var ama RAM 1 GB , 3,5'' le herseyi yapiyor. O zaman birakalim Nokiayi 1 GB RAM cikarsin ne gerek 2 GB RAM li telefona zaten sistem stabil...

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Basa saricaz... Eger Nokia stabilligine guveniyorsa (senin dedigin gibi) neden 2 GB Ram li telefon cikardi Iphone de var ama RAM 1 GB , 3,5'' le herseyi yapiyor. O zaman birakalim Nokiayi 1 GB RAM cikarsin ne gerek 2 GB RAM li telefona zaten sistem stabil...

Full Hd ekran olduğu için megapikseller yüksek olduğu için olabilir mi ?

goktas19

goktas19

Üye
fu ll Hd ekran olduğu için megapikseller yüksek olduğu için olabilir mi ?

''Yani 1 GB RAM li telefonlarda Full HD ekran calismiyor.'' Bunu demeye calisiyorsun sanirsam... O zaman bu konuda Nokia stabilligine guvenmiyor.
Burada Nokia isletim sisteminde Apple la yarismaya calisiyorsa, donanim bakimindan da Android/Samsung la yarismayi bilmesi lazim...

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
''Yani 1 GB RAM li telefonlarda fu ll HD ekran calismiyor.'' Bunu demeye calisiyorsun sanirsam... O zaman bu konuda Nokia stabilligine guvenmiyor.
Burada Nokia isletim sisteminde Apple la yarismaya calisiyorsa, donanim bakimindan da Android/Samsung la yarismayi bilmesi lazim...

Full Hd ekrana 1 gb ram yeter ama aynı zamanda sen gelip buna 20mp kamera koyarsan ayrıyetten 1gb daha eklersin yoksa fotoğraflar kaydedilmez bile. Donanımın fazla olmasının nedeni yazılım değil donanımların uyuşmaması nedeniyle anlatabildim mi ?

dakamon

dakamon

Üye
fu ll Hd ekrana 1 gb ram yeter ama aynı zamanda sen gelip buna 20mp kamera koyarsan ayrıyetten 1gb daha eklersin yoksa fotoğraflar kaydedilmez bile. Donanımın fazla olmasının nedeni yazılım değil donanımların uyuşmaması nedeniyle anlatabildim mi ?

''Yani 1 GB RAM li telefonlarda fu ll HD ekran calismiyor.'' Bunu demeye calisiyorsun sanirsam... O zaman bu konuda Nokia stabilligine guvenmiyor.
Full hd ekrana 1 gb ram koyarsan o telefonda temple run oynarsın anca :) bi real racing oynayamazsın. Kasmadan oynayamazsın keza diğer büyük çaplı oyunlarda da aynı.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Şu marka telefon çıkaracak bu marka telefon çıkacak diyorsunuz iyi hoşda Türkiye'ye gelecek mi?Türkiye'deki telefon pazarında fiyatların düşmesi lazım.Gelmeyecekse eğer pekde sevinmeye gerek yok

dakamon

dakamon

Üye
Şu marka telefon çıkaracak bu marka telefon çıkacak diyorsunuz iyi hoşda Türkiye'ye gelecek mi?Türkiye'deki telefon pazarında fiyatların düşmesi lazım.Gelmeyecekse eğer pekde sevinmeye gerek yok
Ben Türkiye ye orta uzun vazdede geleceğini düşünmlüyorum uzun vadede geleceğini sanmıyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sistemin donanım gereksinimine ile cihazlarda kullanılan donanımları kıyaslamanız yanlış. Cihazlarda yüksek donanım kullanılması sistemin o donanıma ihtiyaç duyduğunu göstermez. Ayrıca sistemin donanım gereksinimi olduğu gibi oyun ve uygulamaların da donanım gereksinimleri vardır.

Örnek vereyim akıllı telefon ve tabletlerde gerçek anlamda Adobe Photoshop uygulaması yoktur. Fakat iki gün önce Surface Pro 3 tabletin tanıtımından sonra Adobe bu cihazlar için özel bir Adobe Photoshop versiyonu hazırlayacağını duyurdu. Çünkü cihaz donanımı çok yüksek miktarda verileri hızlı bir şekilde işlemeye elverişli. (intel i7 Quad Core 2.5ghz,8GB Ram,512GB rom)

Akıllı telefonlarda da yüksek donanım ihtiyacı olan oyun ve uygulamalar var. Bu oyunları yüksek çözünürlüklü ekran üzerinde oynamak isteyenler için de seçenekler var. Tabi bu oyunları yüksek kaliteli kullanıcı deneyimi yaşayarak kullanmak için de yüksek donanımlı cihazlar şart. Örneğin, Asphalt8'i 512MB RAM’li Adreno 305 GPU'ya sahip bir cihazda oynarsanız, Snapdragon 800 Adreno 330 GPU ve 2GB Ram barındıran cihazdaki zevki ve ayrıntıları görmeniz imkansız.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Akhtoher ve goktas19
Bay H

Bay H

Üye
Aradan neredeyse 1 yıl geçmiş ancak bu yaz Lenovo ilk Windows Phone cihazını Çin'de sunmaya hazırlanıyor.

Cihazın detayları ve hangi yazılım sürümü ön yüklü olarak gelecek bilinmiyor ancak orta seviye bir donanıma sahip olacağı tahmin ediliyor.

Her ne kadar cihazın yazılım sürümü belirtilmese de cihazın yaz aylarında kullanıma sunulması Windows 10 sürümü ile gelme ihtimalini oldukça yükseltiyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: papakudioflu, Rainesto ve bulutsuzgece
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Acer firması da Windows Phone'un pazar payının %15 civarına yaklaşması durumunda ekosisteme yeniden dönüş yapabileceğinin sinyalini vermiş.
Microsoft ile dirsek temasları sürüyormuş :oke:
Acer, MWC 2015'te Windows Phone telefonunu duyurduğunu göre pazar payının oralara geleceğini görmüş olmalı. :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
SpyChef

SpyChef

Üye
Hadi bakalım nasıl olacak meraktayım :)

mp2934

mp2934

Üye
Giriş mi üst mü yoksa orta mı gelecek

Üst Alt