Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lenovo z510 farcry 4 ü açarmı?
Sponsorlu Bağlantılar
Silinen Üye 2498213
Kapalı Hesap
Kasıyo ya ama skidrowda daha denemedim
@@DiAbLo@@
Üye
Bilemiyorum ki nasıl halledebiliriz. Sistem aynı ama
Silinen Üye 2498213
Kapalı Hesap
Kardeş skidrow da denedim ama maalesef donma geçmedi
Sisteminde bişey eksiktir o zaman kardeşim çözemedim vallaha. Ben nvidia dan optimize edip girdim sıkıntı çıkmadı. 25-30 fps arası veriyor. Bu da gözle görülür bir donma yok demek oluyor. Çok sıkıntılı sahnelerde hele şu yeni bir dlc var özellikle o kısımda hafif donma yaşadım onun dışında sıkıntı olmadı hiç.
Silinen Üye 2498213
Kapalı Hesap
Kardeş optimize ettim derken denetim masasından mı ayarladın nasıl yaptın
@@DiAbLo@@
Üye
kardeşim nvidia nın enterprience programı ile
Silinen Üye 2498213
Kapalı Hesap
indirilebilir bir içerik değil mi
@@DiAbLo@@
Üye
kardeşim driver programı bu
Silinen Üye 2498213
Kapalı Hesap
Nasıl yaptığını anlatsana kardeş benim ekran kartı hakkında tek bildiklerim modeli üreticisi ve boyutu kusura bakma
@@DiAbLo@@
Üye
kardeşim nvidia sitesinden driver indireceksin işte kardeşim. Ondan bahsediyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyur kardeşim modeli gir windows u gir indir
Silinen Üye 2498213
Kapalı Hesap
Tamam da kardeş burda sadece ekran kartı için güncelleme indirilmiyor mu
Tabi ki kendi içinde güncellemeleri kontrol et var ayrıca güncelleme çıktıkça sana uyarı veriyor. Bu kendi sitesindeki de güncel sürüm. (Oyun için güncelleme diye soruyorsan sormadın farzediyorum torrent kullanan biri olarak bunu sormazsın herhalde )
Silinen Üye 2498213
Kapalı Hesap
Yok kardeş oyun için güncelleme değil nvidia experience dedin ben onun ne olduğunu bilmiyorum googleda arattığım halde ne olduğunu bulamadım nen onun ne olduğunu bilmiyorum sadece onu sordum kardeş
@@DiAbLo@@
Üye
Kardeşim ekran kartın 740m değil mi? Sen ekran kartı driver ı olarak ne kullanıyorsun ki driver dediğin bu yani. Bunu indir yükle başka nvidia ile ilgili ne varsa kaldır.
Silinen Üye 2498213
Kapalı Hesap
Tamam bi indireyim
@@DiAbLo@@
Üye
Tamam kardeşim dediğim gibi önceki tüm programları kaldır.