lenovo z510 farcry 4 ü açarmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Banada Call of duty ghost çalıştırmaz demişti mediumda sıfır kasmayla bitirdim highda biraz kasıyordu ama oynanıyordu yinede.
Banada Call of duty ghost çalıştırmaz demişti mediumda sıfır kasmayla bitirdim highda biraz kasıyordu ama oynanıyordu yinede.
Senin sistemin nasıl kardeşim?
İmzamda yazıyor.
Mobilsen söliyim yinede 4 gb ram 2 gb gt840m 4. nesil i5

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye

İmzamda yazıyor.
Mobilsen söliyim yinede 4 gb ram 2 gb gt840m 4. nesil i5
Tamam kardeşim benim farketmemişim. Aynen ram eklersen iyi olabilir.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
  • İşlemci : intel i5 4200m 2.50 ghz
  • RAM : 8 gb 1600 mhz ddr3
  • Ekran Kartı : nvidia geforce 740m
  • Bağlantı : ttnet yalın limitsiz 16 MBps
  • İşletim Sistemi : windows 8.1 pro 64 bit
  • Anakart : ailzazbzc(lenovo)
  • direct X : 11
  • özellikleri olan bir laptopa sahibim far cry 4 ise benden bunları istiyor;
  • Asgari sistem gereksinimleri
  • İşletim Sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64-bit)
  • İşlemci: Intel Core i5-750 2.6 GHz veya AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz Bellek: 4GB
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 460 veya AMD Radeon HD5850 (1 GB VRAM)
  • Direct X: 11
  • Tavsiye Edilen: İşletim Sistemi: MS Windows 7 SP1, MS Windows 8/8.1 (64-bit )
  • İşlemci: Intel Core i5-2400S 2.5 GHz veya AMD FX-8350 4.0 GHz or better
  • Bellek: 8 GB Ekran Karıt: Nvidia GeForce GTX 680 veya AMD Radeon R9 290X (2 GB VRAM)
  • Direct X: Version 11
  • karşılaştırma yaptım her iki işlemcide az da olsa benimkinden iyi ama benim diğer parçalar (elran kartı,ram) daha iyi onun istediğinden kısaca laptopum oyunu açarmı...

Ekran kartının bit değeri 128Bit sanırım, eğer öyleyse destekler. :oke:

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
740m 64 bit benimki de öyle bu kartlarda bit olayı pek fark etmiyor oyunlarda sıkıntı çıkarmıyor

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Destekler kanımca

punisioner92

punisioner92

Üye
    Konu Sahibi
Ha bu arada imzamin neyi var anlamadim gifi de kendim yaptim bilen varmi

Son düzenleme:
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
740M nin geneli 64 bit kardeşim. 128 olanın ekstra yanında belirtiliyor. Benimki de aynı kart ve alırken çok araştırmıştım

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Arkadaşlar bende GT 840M var HD kalitede açar mı?
720p de açar.
GTA V bekleyen arkadaşlarım için,arkadaşlar oyunun grafikleri ps3-4 deki gibi çıkarsa ve adam gibi port ederlerse hd5570 serisi bi kart bile rahatlıkla açacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Enpatsu Shakugan
wpfurkan

wpfurkan

Üye
720p de açar.
GTA V bekleyen arkadaşlarım için,arkadaşlar oyunun grafikleri ps3-4 deki gibi çıkarsa ve adam gibi port ederlerse hd5570 serisi bi kart bile rahatlıkla açacaktır.

Playstation ve Xbox için oyunlar optimize ediliyor ve bunla birlikte en yeni oyunlar bile güzel grafikler ile akıcı oynanabiliyor.
Pc'de çok çok farklı işlemci, ram ve grafik kartları var ve sadece bir model için değil çok çok fazla çeşitli sistemler var ve bu demek oluyor ki optimize edilemiyor buda demek oluyorki ps3 ile aynı güce sahip bir pc gta'yı çok daha zorlanarak açacak.
Yani demek istediğim sorun grafikler değil oyunun kodlama/programlamasıdır. Kalitesiz ve kötü yazılmış olursa gtx980'de bile kasabilir.

Şöyle düşünün: Sizin bir Lamborghini'niz(Pc) var ve 400km/h ile gidebiliyorsunuz. Motor, aerodinamik, tekerlekler ve herşey on numara beş yıldız. Şimdi bu arabayı dağın ortasına koyun. Ne olur? Arabanın gücü vs. hiç bir avantajı kalmaz ve sap gibi ortada kalırsınız. Buna karşılık yeni ve güzel asfaltta giden bir Toros(ps ve xbox) düşünün. Ne kadar güçsüz ne kadar dandik olsada yol avantajı(programlama) ile lambo'yu geçer.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Playstation ve Xbox için oyunlar optimize ediliyor ve bunla birlikte en yeni oyunlar bile güzel grafikler ile akıcı oynanabiliyor.
Pc'de çok çok farklı işlemci, ram ve grafik kartları var ve sadece bir model için değil çok çok fazla çeşitli sistemler var ve bu demek oluyor ki optimize edilemiyor buda demek oluyorki ps3 ile aynı güce sahip bir pc gta'yı çok daha zorlanarak açacak.
Yani demek istediğim sorun grafikler değil oyunun kodlama/programlamasıdır. Kalitesiz ve kötü yazılmış olursa gtx980'de bile kasabilir.

Şöyle düşünün: Sizin bir Lamborghini'niz(Pc) var ve 400km/h ile gidebiliyorsunuz. Motor, aerodinamik, tekerlekler ve herşey on numara beş yıldız. Şimdi bu arabayı dağın ortasına koyun. Ne olur? Arabanın gücü vs. hiç bir avantajı kalmaz ve sap gibi ortada kalırsınız. Buna karşılık yeni ve güzel asfaltta giden bir Toros(ps ve xbox) düşünün. Ne kadar güçsüz ne kadar dandik olsada yol avantajı(programlama) ile lambo'yu geçer.
Zaten bende adam akıllı portlarlarsa dedim.Anlatığın şeyleri emin ol senin kadar bende biliyorum fakat burdaki hatta dünyadaki bi çok insana bunları anlattığında anlamıyor o yüzden basitleştirerek anlattım ben,ve sürecin uzaması şunu gösteriyor GTA V de IV deki port hatasını yapmayacaklar emin ol bir çok orta seviye sistem bu oyunu akıcı açıcak.

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Gta 4 optimizasyon açısından hayal kırıklığıydı. Gta 5 öyle olmaz umarım.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Artık oyunları kolay portlayamıyorlar veya ***** işlemini yapamıyorlar kardeşim. Oyunlar artık korumalı geliyor ve sistemin içine de öptimasyon ayarları yapılmış oluyor. Adamlar 1 aydır dragon age için uğraşıyor ama halen daha reloaded veya skidrow adam akıllı ***** bulamadı. 3dm yaptı fakat ona da hata üstüne hata geliyor. 2 günde bir update geliyor. Artık günümüzde oyun firmaları da oyun işinin torrent ile çözüldüğünün farkında ve buna karşı koymak için de böyle bir yol seçiyorlar. Bize faydası var mı tabi ki yok. Biz de anca 3 ay sonra çıkan ***** ile oynarız

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Zaten bende adam akıllı portlarlarsa dedim.Anlatığın şeyleri emin ol senin kadar bende biliyorum fakat burdaki hatta dünyadaki bi çok insana bunları anlattığında anlamıyor o yüzden basitleştirerek anlattım ben,ve sürecin uzaması şunu gösteriyor GTA V de IV deki port hatasını yapmayacaklar emin ol bir çok orta seviye sistem bu oyunu akıcı açıcak.
Ben sana özel değil de genel olarak bir dile getireyim dedim.
Firmaların oyunları önce ps ve xbox için yapıp sonra pc'ye portlayınca ortaya cacık çıkıyor. Benim anlamadığımda önce pc için geliştirip SONRA ps ve xbox için optimize ederek portlasalar daha akıllıca olmaz mı? Hem pc'lerde sorun çıkmaz hemde ps/xbox için optimize edilince ordada sorun çıkmaz ve herkes mutlu mesut olur:D

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Ben sana özel değil de genel olarak bir dile getireyim dedim.
Firmaların oyunları önce ps ve xbox için yapıp sonra pc'ye portlayınca ortaya cacık çıkıyor. Benim anlamadığımda önce pc için geliştirip SONRA ps ve xbox için optimize ederek portlasalar daha akıllıca olmaz mı? Hem pc'lerde sorun çıkmaz hemde ps/xbox için optimize edilince ordada sorun çıkmaz ve herkes mutlu mesut olur:D
İkisi çok farklı platformlar pc den çıkan bir oyunu pc mimarisi için yazılmış bi oyunu içindeki apiler vs ler kırpa kırpa ps3 ve xboxa portlanırsada cacık çıkar,konsollar oyun odaklı çıkıyor müşteri memnuniyeti çok önemli,pc de o kadar önem vermiyolar zaten en başından beri pc oyun için sağlıklı bi mimari değil binlerce varyasyon çeşit var.Bunlar için oyunları oyun motolarını optimize etmek çok mesele oyuncu sabırsızlıkla oyunu bekliyor,yapımcı sadece piyasadaki yüksek kartların çalışma prensibine önem vererek yazıyor,orta ve düşük profil kartlar için hızlı ve baştan sağma bi optimizasyon ile oyunu piyasaya sürüyor,ardından çıkan updatelerle diğer bileşenlerede destek geliyor falan pc için adamların işide zor suçlayamazsın.Bence yavaş yavaş konsola taşınması gerek oyunların.

Silinen Üye 2498213

Silinen Üye 2498213

Kapalı Hesap
Arkadaşlar işlemciniz i5 ve i7 değilse ram miktarınız 6 ve üstü değilse ekran kartınız nvidia 740 ve üzeri değilse boşa girmeyin bu toplara. Allah korusun açsa bile sıcaklık kötü sonuçlar doğurabilir.
Kardeş sistemim i5 6 gb ram ekran kartı gt 740 M tabiki nvidia ama işte tek sıkıntı kasması

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeş sistemim i5 6 gb ram ekran kartı gt 740 M tabiki nvidia ama işte tek sıkıntı kasması
Şu an benim sistem ile aynı senin sistem kasma filan yapmıyor bende. Cod AW'yi bile hiç kasma olmadan oynadım. Aynı şekilde dragon age de bile kasmıyor. Driver güncellemesi filan yap düzelir kardeşim.

Üst Alt