Leman "Milli Utancımızı" Böyle Çizdi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_KadirşinaS_

Üye
en önemlisi ise dünya barışına katkı sağlamak için yola çıkıp Türkiyede namusunu ve canını yitiriyorsa,ben bunu yapandan utanırım.almanyada Türklerin evlerini yaktılar ama utanmadılar derseniz çok yanlış düşünürsünüz.biz Türküz alman değil yada amerika.
ulu önder Atatürkten bir örnek;
M.Kemal Paşa 9 Eylül'de Belkahveye geldi, fakat İzmir'de çatışmalar sürdüğü için geceyi KemalPaşa'da (Nif) geçirdi ve 10 Eylül'de İzmir'e girdi. 10 Eylül'de bile yer yer çarpışmalar sürmekteydi 3.000 kişilik bir Yunan kuvveti esir alınmıştı. İzmir'e giren M. Kemal Paşa'nın kalması için Karşıyaka'da bir köşk hazırlandı. Kral Konslantin de bu köşkte kalmıştı. Evin kapısında kendisini karşılayanlar merdivenlere bir Yunan Bayrağı sermişlerdi. Yunan Kralı'nın Türk Bayrağı'nı çiğneyerek eve girdiğini belirtenlere M. Kemal: "Hata etmiş. Ben bu hatayı tekrar edemem. Bayrak, ulusunun şerefidir. Ne olursa olsun yerlere serilemez ve çiğnenemez. Kaldırınız..." yanıtını vererek Yunan Bayrağı'nı kaldırttı.

Bak dostum yazdıklarının özellikle "turuncu renkli" olan kısmına katılıyorum. Buraya kadar bir sorun yok. Ama Atatürk orada bunu Türklüğe yakıştıramadığı için yapmamıştır. Sonuç olarak ölen kişinin kendi ailesi ve hatta ülkesi bile bunu tüm milletimize yakıştırmazken, niçin biz sahipleniyoruz? "Milli Utanç"
ne kadar haksız bir söylem. Milyonlarca insanı tek celsede idam edebilecek bir kavram. Tabiki benim ülkemde byle bir şey olduğuna üzüldüm ama bu ülke hala pırıl pırıl insanların daha fazla olduğu bir ülke.:oke:

yasirarslan

yasirarslan

Üye
kınıyorum:kotu:

xkadir61

xkadir61

Üye
yazıklar olsun be ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt