Led tv mi yoksa lcd tv mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

andomarda

Üye
    Konu Sahibi
Led tv mi yoksa lcd tv mi?
BİR TARTIŞMADA BEN BAŞLATAYIM.HERKES PLAZMAMI LCD DEMİŞ AMA KİMSE LED Mİ LCD Mİ DEMEMİŞ.BAKALIM SONUÇLAR NEYİ GÖSTERECEK:ehe

karakanat29

Üye
eğer bir led tv alacaksanız samsung modellerinden birisini rahatlıkla düşüne bilirsiniz keskim çizgileri ve muhteşem görüntü kalitesi ile 40b6000 veya 40b7090 uygun fiyatlı led tv olarak satışta...eğer lcd düşünüyorsanız...40z4700 veya uydu r-civerli 40w5820... led yada lcd olması önemli değil önemli olan hangi üründen ne kaite alıyorsunuz...olmalı

voltonero

Üye
Panasonıc plazma model 42g10....

Hanguk.Mina

Üye
LED diyorum tabiiki samsung 7 seriisi tercih edilir bence elektrik tasarrufu, civa kurşun içermemesi kontrast değerleri ince tasarımı güzelll :D

andomarda

Üye
    Konu Sahibi
LG lerinde ledleri geliyormuş yakında.sony de x4500 modeli ile üretim yapmış bu ürünler nasıldır samsunglarmı daha iyi yoksa sony lg mi.

xper

Üye
BEN PLAZMA DERİM ARKADASLAR.ÖZELLİKLE PANASONİC UZUN YILLAR KULLANABİLRSİNİZ.BEN ZAMNINDA çok pahalıya almıştım şimdi ise acayıp ucuz yaaa.

RASTAFARİ

Üye
bence plazma en iyisi ki sayısal değerler bunu çok açık bir şekilde kanıtlıyor. ledin avantajı sadece tasarımı olabilir onun dışında plazmalar görüntü kalitesi olarak çok üstte. ki panasonic g10 bunun en iyi örneği. neopdp paneli sayesinde kusursuz ....

gazi27

Üye
Sa.Arkadaşlar lcd tv olarak piyasada çok ürün bulunmakta bide bunların yanında ledleride katarsak işin içinden çıkmak baya zorlaşıyorum.Farklı yorumlara da bakma imkanım oldu şahsen plazmadan şaşmam.

andomarda

Üye
    Konu Sahibi
heryerde plazma kötü deniyor.ama plazma sı olan arkadaşlarıma sordum herhangi bir şikayetleri olmadıklarını söylediler.Lcd den daha iyi görüntü veriyormuş.daha canlı doğrumudur.

34style

Üye
Led lere inat 47sl8500 :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt