LCG Jukebox v2.40 [Winamp] [Tam Sürüm]

Sponsorlu Bağlantılar

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşım Sen Önce Yorumları Okuyupda Bi Bilgi Alsana... Çalışıyomu Çalışmıyormu Diye... ;)

james54

james54

Üye
abi ne dandik bı fulleme işlemi yine de saol ama su olayı bıras daha acarak anlatsakk pek beceremedım de..!

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Becersende Bir İşe Yaramaz Zaten... ;)

patlıcancı

patlıcancı

Üye
konuyu degişme şansın yokmu bu kadar mesaj okunurmu ya ... ;)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bukadar Mesaj' ı Okuyun Diyen Olmadı Ki... Son Mesajı Okursan Herşeyi Anlarsın Zaten... ;)

enjin4

enjin4

Üye
teşekürler

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica Ederim... Ama Problemli Olduğunu Unutma... ;)

yerim_seni56

yerim_seni56

Üye
Görünürlerde Yeni Host Yokmudurr :maxicep:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şuan İçin Yok... :(

esesliformen

Üye
:nono:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uzman arkadaşlar Lonely Cat Games - LCG Jukebox 2.40 Resimli anlatım koysanız iyi olacak bide dosya virüslü pc' mi çökertmek için koydunuz:nono:

Seni Laf Ebesi Yapardım... Ama... Seviyene Düşmeme Gerek Yok... Adam Akıllı Yorumlar Yap... Saygı Göster...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Uygulama için sağolasın :good:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica Ederim... :)

aydin_taysi87

aydin_taysi87

Üye
kardeşim önüne gelene parlayıp durmayı kes artık.
proyu biz de arıyoruz bulunca da paylaşacaz. eline sağlık sende paylaşıyosun faydalı olmaya çalışıyosun ama açtığın konularda herkesi azarlayıp durmana gerek yok. herkes senin sözlerini çekmek zorunda değil. emeğe saygı deyip duruyorsun ama sende insanlara saygılı olmayı öğren biraz... neyse..

LCG Jukebox 2.4u bulmaya çalışan arkadaşlar host dosyaları hiçbir işe yaramıyor ama hergün araştırıyoruz. çok fazla paylaşım yapmayı sevmiyorum ama paylaşıma değer bir program bu.. bulur bulmaz sizlerle paylaşacaz... saygılar...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Biz Gerektiği Kadar Saygı Gösteririz... Fazla Labaliliğie Gerek Yok... Benim Sözlerim Sana Değil... Neden Gocunuyorsun Ki... ? Okadar Vurdum Duymazlar Var Bir Üstündeki Mesajı Okumaktan Acizler... Okadar Gereksiz Şahsiyetler Var Ki... Bunun İçinde Virüs Var Bilgisayarıma Virüs Soktunuz Deme Cesaretleri Var... Biz Burda Adam Gibi İş Yapmaya Çalışıyoruz... Bilmem Anladın Mı... Hadi İyi Forumlar...

maki20

maki20

Üye
teşşekkürler emeğine saygılar güzel paylaşım saolasın

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica Ederim... Host' da Problem Var Untma...

esesliformen

Üye
Her Şeyi Bilme Haddini Bil Yeter

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ah Ah Senin O Gardaş Diyen Ağzını (: Sana Bişey Demiyom Ya... Hadi Eylen Kendi Çapında... :D

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşekkürler:spr

Üst Alt