Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LCG Jukebox v2.40 [Winamp] [Tam Sürüm]
Sponsorlu Bağlantılar
dr.bahaeddin
Üye
hallolana kadar 2.17e devam edelim bakalım çok sağol hocam gerçekten büyük emek sarf etmişsin ve konuyu sürekli takip etmen çok güzel.
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Sadece Bu Konuyu Değil Açtığım Her Konunun Arkasında ve Takipçisiyim... Rica Ederim Elimizden Geldiği Kadarı İle Yardımcı Olmaya Çalışıyoruz... İyi Formlar İyi Bayramlar...
mesutarman
Üye
arkadas *** icin soyledigin eski sifrenizi yazin demekle ne istiyorsun bu olayi anlamadim, yani tam surum yapmak icin
Yüksek kalite müzikçalar Mp3 ve Ogg formatlarını destekler Internet radyo desteği var 100 seviyeli ses ayarı Zamanlı kapanma özelliği 10-band equalizer desteği Şarkı listesi oluşturma Program renklerini değiştirebilme Şarkıların albüm resimlerini gösterebilme Şarkı sözlerini gösterebilme desteği Normal ve rastgele çalma özelliği Bekleme ekranında mini ekranda müzikçalar görünümü
Ayrıca Telefonunuzda Kullandığınız Temayı Programda Kullanma Özelliği Eklenmiş
Yükleme
1- Eski Şifrenizle Successful Yapın. Sonra çıkın.
2- Uygulamaya Girip Restart Atın
3- Uygulamaya Tekrar Girin İnternet Bağlantısını İstediğinde Hayır Deyip Çıkın
4- İnternet Bağlantısını Engellemek İçin Dosyanın İçindeki Host' u Buraya Kopyalayın
c:\private\10000882\hosts
NOT :Ue-Gazi Tarafından Test Edilmiştir ve Halen Kullanılmaktadır... Ekran Görüntüleride Kendi Sistemime Aittir...
slam buyrun imei nosuna göre lisans mardinli arkadasınızdan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Söz Yitimi
Üye
Ellerine sağlık. Türkçe seçeneği de olması çok hoş.
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Hoş Ama Host Sıkıntılı
purpleyel
Üye
Ahhh ya Bomba bu LCG ama Nie böle cracklanamıyor anlamıyorum! yani eminim 1-2 ay içinde çözülür ama neden şimdi diil?? ) Bayıldım BU tema olayına yaaaa!!!! Eyvallah Gazi kardeşim...
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Rica Ederim
panter19
Üye
Arkadaşlar full yapabilen varmı ya sinir etti beni bu iş ya.
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Sayın Arkadaşım Host' dan Kaynaklanan Sorun Nedeni İle Full Olmuyor Diyoruz...!!!
oyunbazz1976
Üye
kardes ne yaptıysam olmadı bunu sıfresını bana yollarmısın ben yenı yukluyorum telefona tlf n95 8gb yardım edermısın e.mailim [email protected]
Arkadaşım,hosttan kaynaklanan bir sorun var.Son sürüme hostu kullanınca kabul etmiyor.Bu yüzden bir süre beklemekteyiz.Tam sürümünü bulunca konuyu açan arkadaşım,başka biri bulursa o paylaşıma sunacaktır.Ama emin ol Ue-Gazi arkadaşımız araştırmaktadır.Kimse şu anda son sürümü tam olarak kullanamıyor :/ Saygılar.
casflow
Üye
programı yükledim 2,17 nin ******.exe sinden ******imi aldım sonra 2,40 ta denedim ful oldu sınırsız kulanıyorum.6120 c kullanıyorum.aynı olayı sizde deneyin.işe yarıyor.
programı yükledim 2,17 nin -.exe sinden -imi aldım sonra 2,40 ta denedim ful oldu sınırsız kulanıyorum.6120 c kullanıyorum.aynı olayı sizde deneyin.işe yarıyor.
Nasıl yani? Daha detaylı anlatır mısın?Hangi dosyayı aldın nereye attın?
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Alakası Yok Arkadaşım... Nokia 6120 Classic Kullanıcısıyım... Senin Kullandığın Yöntemi En Az 10 Kere Kullandım... Ama Banamısın Demedi... Full Gibi Görünüyor... Programı Kapatıp Açınca... İnternetten Doğrulama İstiyor... Milletin Kafasını Bulandırma...
son-gul
Üye
Dostum bende n73 var.c de private içinde 10000882 diye bir dosya yok.10000850 var yardımcı olursan sevinirim
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
O Klasör Yok İse... Verdiğim İsimde Bir Klasör Oluşturacaksın Bukadar Basit... Fakat Oluşturmana Rağmen Bir İşe Yaramıyacak... Çünkü Host' da Problem Var... 2,30 ve 2,40 Sürümleri Sorunlu...
hamza271970
Üye
arakadaşlar hani yukarıda 2697 defa indirilmiş diyorya 697 si benkulandım.neyse **** gazasıs belasız yakalıdık eşimdide dinim imanım internet diyo vodafone internet diyom wayrıs internet diyom yok diyo acaba 2697 yi 2700 mü yapayım
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Ne Alaka 2697 2700... Önce Bi Yorumları Oku... Ondan Sonra İndir...
brs_16
Üye
Arkadasım sunu yuklemeyi doğru düzgün anlatsaydın bari. Succesful ne bi şey anlamadık