Laptopun gordugu wirelessı n80 gormuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SnLdR

Üye
    Konu Sahibi
Laptopun gordugu wirelessı n80 gormuyor
Laptopun full sinyal gordugu wirelessi n80 gormuyor sifrede yok baska wirelesleri goruyuor ama bunu gormuyor

--------------- Ekleme ---------------

abilerim bir yardım etseniz bu sinyalleri güçlendirme imkanımız varmı . yada nasıl wireless leri görebilirim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bir yardım etseniz . acaba wireless ahtları 1-14 arası bu sadece bir hattı mı görüyor.

dragoon

Üye
ben bi yerde duymuştum. önce bir tepsiyi aluminyum olyo ile kaplayacaksın sonra usb baglantısının ucunu ve n80 i tepsiye koyacaksın.(tabii bağlı bir şekilde)

mahony66

mahony66

Üye
Ondan sonra tepsinin içine bi bardak çay çay şekeri bi tabak bisküvi koy otur ye :D

Ayarlarını kontrol et kardeş kuzenimde var N80her internet cafeden girmişliğimiz var :D

dreamwtf

dreamwtf

Üye
Çok mu uzakta modemin ?

Laptop'un görmesi çok normal onlardaki daha gelişmiş oluyor sonuçta telefondakinden.

Batu55

Batu55

Üye
Slm dreamwtf arkadasa katiliyorum leptop'un gördügü modemi N80 uzaklik derecesinide hesaba katarsak görmez. Yani söyle 20 metre kadar bir uzkalikdaki modemi leptop gayet rahat görür. Ama N80 görmez görsede cok zor, oda icinde diyorsan kesin likle görür. N80 icindeki sistem n95 lere göre daha zayif. Birde göremedigi uzaklik nekadar onuda aciklarsan yardimci olmaya calisirim saygilar..!

sublieutenant

sublieutenant

Üye
hayır, hat gizli olabilir.. çünkü bilgisyar, kendinden baska cihazlara güvenemiyor...:ehe

sukruon

sukruon

Üye
laptop 100 metreyi rahat bir şekilde çeker.ama N80 engel çıkınca çekmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt