Benden sana tavsiye bataryayı çıkar fişi direk tak öyle çalıştır batarya ömrü kısalıyor birde sistem ne link varmı marka model bakalım fiyat aldığına değecekmi acaba?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
makine bu. Bide pil olmadan direk fise takarsak zarar vermezmi bilgisayara. Elektirik dalgalanmasindan dolayı
Valla dostum madem bütçen 3000tl bunu alma derim sana biraz daha üstüne koyabilirsen MSI laptop bak derim sana Galiba sen bu laptop oyun için kullanacaksın üstüne 1000tl daha koyarsan bunu al derim sanaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
makine bu

yok hocam genellikle yazilim, kodlama için kullanacağım. Bütcem ancak bu kadar çıkar. Oyun fazla oynamayacağımValla dostum madem bütçen 3000tl bunu alma derim sana biraz daha üstüne koyabilirsen MSI laptop bak derim sana Galiba sen bu laptop oyun için kullanacaksın üstüne 1000tl daha koyarsan bunu al derim sanaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dostum birde ben senin yerinde olsam Amazon alırım emin ol paran cebinde kalır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3000₺'lik pc de fu ll hd ekran yok![]()

PC dede 4 GB RAM Var Ne Şaçmalık Bu Bi Daha RAM YerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızal bunu bütün işini gör hadi bakalım
Arkadaşım adam bütçesi 3000tl bir 4gb ram alır taktırır ne var bunda verecegi 100 lira para gerisi cebinde kalacak çok büyütecek bişey yok bundaPC dede 4 GB RAM Var Ne Şaçmalık Bu Bi Daha RAM Yer

Öyle Ama Alternatif Cihaz Muhakkak Vardır Sadece 950M Olması Yeterli Bence Zaten Ekran Kartı Olmasa 1 Kuruş Verilmez Bu Cihazada BakmaArkadaşım adam bütçesi 3000tl bir 4gb ram alır taktırır ne var bunda verecegi 100 lira para gerisi cebinde kalacak çok büyütecek bişey yok bunda![]()