Laptopu ilk kez alindiginda yapilmasi gerekenler

Sponsorlu Bağlantılar

By gece

By gece

Üye
    Konu Sahibi
Laptopu ilk kez alindiginda yapilmasi gerekenler
Arkadaşlar yarin laptop aliyorum. İlk aldigimda ne yapmaliyim?

yaren_70

Üye
İlk yapacağın iş bilgisayarı kurmak. Ondan sonra ihtiyacın olan proğramları kurup keyfini çıkart. Hayırlı olsun.
İlk yapacağın iş bilgisayarı kurmak. Ondan sonra ihtiyacın olan proğramları kurup keyfini çıkart. Hayırlı olsun.

By gece

By gece

Üye
    Konu Sahibi
Sağ ol dostum. Peki aldigimda şarja takayim mi yoksa sarji bitirip de mi sarja koyayim

0MG90

0MG90

Üye
Bir şey yapmana gerek yok. Driver falan kurulu değilse onları kur sonra keyfine bak. Laptopu genelde prize takılı kullan.

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Benden sana tavsiye bataryayı çıkar fişi direk tak öyle çalıştır batarya ömrü kısalıyor birde sistem ne link varmı marka model bakalım fiyat aldığına değecekmi acaba?

skynet

Üye
Temiz bir format at sonra güncel driverleri yükle ve kullandığın programları kur tamadır

By gece

By gece

Üye
    Konu Sahibi
Benden sana tavsiye bataryayı çıkar fişi direk tak öyle çalıştır batarya ömrü kısalıyor birde sistem ne link varmı marka model bakalım fiyat aldığına değecekmi acaba?

makine bu

makine bu. Bide pil olmadan direk fise takarsak zarar vermezmi bilgisayara. Elektirik dalgalanmasindan dolayı

skynet

Üye
3000₺'lik pc de full hd ekran yok :kotu:

0MG90

0MG90

Üye
Onu alacağına Monster falan alsaydın

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye

makine bu
Valla dostum madem bütçen 3000tl bunu alma derim sana biraz daha üstüne koyabilirsen MSI laptop bak derim sana Galiba sen bu laptop oyun için kullanacaksın üstüne 1000tl daha koyarsan bunu al derim sana
Dostum birde ben senin yerinde olsam Amazon alırım emin ol paran cebinde kalır :)

By gece

By gece

Üye
    Konu Sahibi
Valla dostum madem bütçen 3000tl bunu alma derim sana biraz daha üstüne koyabilirsen MSI laptop bak derim sana Galiba sen bu laptop oyun için kullanacaksın üstüne 1000tl daha koyarsan bunu al derim sana
Dostum birde ben senin yerinde olsam Amazon alırım emin ol paran cebinde kalır :)
yok hocam genellikle yazilim, kodlama için kullanacağım. Bütcem ancak bu kadar çıkar. Oyun fazla oynamayacağım
3000₺'lik pc de fu ll hd ekran yok :kotu:
:'(

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bir Öneriye Gerek Yok Pilini Çıkart Pil İle Kullanma Yeter İşin Oldumu Tak Pili Onun Harici Adaptörü İle kullanmaya Özen Göster Ömürleri Çabuk Bitiyor Pillerin

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
Neyse sana PC geçince link ararim sana 2000 bin kusur laptop var asus onu alırsın

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
dfav

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
al bunu bütün işini gör hadi bakalım

Metin137

Metin137

Üye
N11 den almak güvenlimi sizce bende almayı düşünüyorum

ayaztuncay

ayaztuncay

Üye
PC dede 4 GB RAM Var Ne Şaçmalık Bu Bi Daha RAM Yer
Arkadaşım adam bütçesi 3000tl bir 4gb ram alır taktırır ne var bunda verecegi 100 lira para gerisi cebinde kalacak çok büyütecek bişey yok bunda :10numara:

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Arkadaşım adam bütçesi 3000tl bir 4gb ram alır taktırır ne var bunda verecegi 100 lira para gerisi cebinde kalacak çok büyütecek bişey yok bunda :10numara:
Öyle Ama Alternatif Cihaz Muhakkak Vardır Sadece 950M Olması Yeterli Bence Zaten Ekran Kartı Olmasa 1 Kuruş Verilmez Bu Cihazada Bakma

By gece

By gece

Üye
    Konu Sahibi
Beyler laptopu aldım içinde microsoft ofice 2016 programı 30 günlük deneme sürümü veriyor. onun full sürümü için illâ parayla mı almak zorundayız

Üst Alt