laptop mu masaüstümü???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

samet170

Üye
    Konu Sahibi
laptop mu masaüstümü???
genellikle evdeyim masaüstü kullandım 4-5 sene laptop hic kullanadım yazları tatile gittigimde laptop cok isime yarayacaını dusunuyorum ama laptop vercem parayı masa ustune versem cok daha iyi performans alacagimi dusunuyorum laptopda yatarak oynama :D felan keyfinde var siz olsanız hangii tercih ederdiniz...

dogukandurak

dogukandurak

Üye
Laptop;
.Yazın,yazlığa götürme zevki.
.İstediğin yere taşıma zevki
.Komşuya götürme zevki
Masaüstü;
.Oyun da yüksek kalite
Kısaca oyun durmadan oyun oynayacaksan masaüstü.
Kaliteli bir Laptop almanızı öneririm.
LAPTOP AL

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Laptop yazları bunaltır seni :ehe dışarının sıcağı laptopun sıcağı derken bi bakmışın sıcaktan pişip kararmışsın :ehe :ehe Kurgu güzel ama :ehe İşin şakası bi yana kesinlikle masaüstü öneririm düşük oyunlar oynamayı düşünüyosan en ucuzundan bi laptop al counter strike falan oynarsın ben 32mb lık ekran kartı ve pentium mobile işlemcide counter strike v5 xtreme 2011 zombie mod çalıştırdığımı biliyorum :ehe

dogukandurak

dogukandurak

Üye
Onlıne oyunlar oynuyorsan ve yazları biryere gidiyorsan LAPTOP
Benim laptopta needforspeed hotp..6 ve fifa var gayet iyi oynatıyor...

Consul9

Consul9

Üye
Laptop laptopdur masaüstü masaüstüdur.Mesela üniversiteyi dışarıda okuyorsan veya okuyacaksan laptop şart.Laptopda masaustulerden daha fazla zevk veren oyunlar bence pes,fifa gibi oyunlar.Diger oyunlarda asla masaüstünün verdigi tadı vermeZ.

Türe

Türe

Üye
masaüstü

Joker.

Joker.

Üye
Laptop yazları bunaltır seni :ehe dışarının sıcağı laptopun sıcağı derken bi bakmışın sıcaktan pişip kararmışsın :ehe :ehe Kurgu güzel ama :ehe İşin şakası bi yana kesinlikle masaüstü öneririm düşük oyunlar oynamayı düşünüyosan en ucuzundan bi laptop al counter strike falan oynarsın ben 32mb lık ekran kartı ve pentium mobile işlemcide counter strike v5 xtreme 2011 zombie mod çalıştırdığımı biliyorum :ehe
Countermi ben lenovo v560 ile pes12 oynuyorım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Amaca bağlı.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Bence masaüstü

Joker.

Joker.

Üye
leptobu fazla ezmişsin counter flan o yüzde söyledim

• Beğen
Tepkiler: PrınceOfPersia
_RYUK_

_RYUK_

Üye
en iyisi All in one lar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt