laptop mu alacaksınız ?? kesinlikle okumalısınız !!(Laptop Öneri-Yardım Konusu)

Waveman

Üye
Ellerine sağlık dostum çok güzel ve faydalı olmuş

alpharry

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bugün bir laptop aldım..şu özelliklerine bakarak bi yorum yapabilirmiisn..i5 2.nesil işlemci.. 2,50ghz turbo boost ile 3,20 ye çıkıyor. ekran kartı 1 gb nvidia gt 540m 500 gb hard disk 6 gb ram..
kardeş benim pc nin benzeri özelliklere sahip.Oyun falan oynayacaksan çok rahat en son çıkan oyunları oynarsın.Hayırlı olsun.

----------Eklendi @ 22:15:20 ---------- Yazıldı @ 22:08:31 ----------

kardeş özellikler fena değil.cod 6 oynarsın ama 8 de kasar düşük kalitede oynarsın.Ayrıca casper pc nin ilk yıldan sonra ısındığı söyleniyor.Isındığı zaman normal performansını bile gösteremez.Benim tavsiyem 1400 e daha özellikli başka bir marka pc bakabilirsin.Ama yok bu beni idare eder dersen cod 6 fifa 11 oynarsın sıkıntı çıkarmaz.Ama biraz daha araştırma yapmalısın.Yada fiyat aralığı ve alışveriş yapmaya güvendiğin bir site varsa senin için araştırabilirim.

----------Eklendi @ 22:33:25 ---------- Yazıldı @ 22:15:20 ----------

Kardeş benim bütçe 2000tl bimeks gold pc den oyun laptop önerebilirmisin

kardeş vatan bimeks ve gold da incelemem sonucu en çok göze çarpan bu oldu. eğer asus istemiyorsan aynı özellikte lenova var.

----------Eklendi @ 22:35:43 ---------- Yazıldı @ 22:33:25 ----------

Ellerine sağlık dostum çok güzel ve faydalı olmuş
saolasın kardeş.

----------Eklendi @ 22:36:47 ---------- Yazıldı @ 22:35:43 ----------

Emeğine sağlık

saolasın dostum.

zzz1212

Üye
hocam zaten internetten alacağım da, 1400 tlye önerebileceğin bir laptop var mı oyunları güzel oynayabilecek

alpharry

Üye
    Konu Sahibi
hocam zaten internetten alacağım da, 1400 tlye önerebileceğin bir laptop var mı oyunları güzel oynayabilecek

şu an benim kullandığım model. GT540m ekran kartıyla oyunları en yüksek seviyede kusursuz oynadım.Isınma kesinlikle yok.Tuş takımı toz geçirmeyecek şekilde tasarlanmış ama hassas biraz oyun için harici klavye şart.Sana 1400 dolaylarında önerebileceğim pc budur.mormani sitesinde özellikler ayrıntılı olduğu için koydum başka sitelerde fiyat araştırması yapıp daha ucuza bulabilirsin.Sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım kardeş.

zzz1212

Üye
Sağolasın üstad aklıma yattı, casperin aynı özellikeri zaten + olarak hard disc yüksek.
Teşekkür ederim uğraşın için

alpharry

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın üstad aklıma yattı, casperin aynı özellikeri zaten + olarak hard disc yüksek.
Teşekkür ederim uğraşın için
rica ederim kardeş.her türlü sorunda burdayız yardımcı olmaya çalışırız.

sene 2001-2002 ilk bilgisayarı toplarken epey bilgi sahibi olmuştum bilgisayarlar konusunda. fakat şimdi herşey o kadar hızlı değişti ki değil 10 yıl 1-2 yıl bile ilgilenmesen teknolojiye fransız kalıyorsun. yaklaşık 3 yıl sonra foruma yolum düştü. gerçekten çok güzel şeyler yazmışsın eline sağlık...

alpharry

Üye
    Konu Sahibi
doğru söylüyorsun sürekli takipte olmak lazım gelişmeleri takip edebilmek için.Samimi düşüncelerin için teşekkür ederim.

lazkerem

Üye
üstad iyi akşamlar bende tam senin gibi fikir soracağım birini arıyordum forumda sizi buldum

yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bende bilgisayarımı 2001-2002 yıllarında aldım p4 yeni çıkmıştı sonra 2005 te yükselttik biraz ama artık tarih oldu bunlar sanırım p4-2,66 ghz heyyt be bir zamanlar uçaktı bu şimdi kaplumbağa bile değil neyse bu kadar geyik yeter
desktop bilgisayarın daha iyi performans göstereceği aşikar fakat eşim illede laptop istiyor isterse salonda hem tv seyredip hem internete girebilirmiş..ahh bayanlar

arkadaşım da bana ALL IN ONE diye bir sistemden bahsetti desktop özelliklerinde kasanın monitöre yerleştirilmiş hali aklılma yatmadı değil ama bir internette araştırayım dedim bu sayfayı buldum

soru şu ben pes2012 oynayabilmek istiyorum bana pes2015 i de oynatabilecek varsa laptop yoksa monitöre gömülmüş pc oda yoksa desktop bir bilgisayar tavsiye etmenizi istiyorum ...

netbooklar 720p hd filmlerde donma yapabiliyor ekran kartlarından dolayı ekran kartı harici veya amd ekran kartlı netbook alın derim

çok faydalı bi konu olmuş gerçekten peki hocam mesela gittik pc almaya atıyorum i5 veya i7 alcaz ama yanlarında farklı şeyler yazıyor örnegin i5'in bi kaç cesiti i7'nin bi kaç çeşiti var msela ekran kartlarıda öyle hangisinin iyi hangisinin kötü oldugunu nereden anlayacaz

alpharry

Üye
    Konu Sahibi
kardeş monitör şeklinde pc de nasıl oyun oynanıyor bilmiyorum.Şu an alabileceğiniz bir laptop da masaüstü kadar oyunları çalıştırır özellikle pes ler sıkıntı oluşturmaz.Siz bana fiyat aralığı söyleyin ben yardımcı olmaya çalışayım.Anladığım kadarıyla internet tv ve oyun olarak pes oynayabileceğiniz bir pc istiyorsunuz.

----------Eklendi @ 23:59:23 ---------- Yazıldı @ 23:58:06 ----------

mesajı değiştirmiş bak alpherry sadece film için yazmış

Sagol kardeş yakın zamanda almayı düşünüyorum yardımlarını alacam bnm emektarla pes 11 bile oynanmıyor

En iyi ekran kartı hangisi 5 sene sonraya kadar bütün yeni oyunları açabilecek bu konu da sıkıntı çektim çünkü bi daha olsun istemiyorum

alpharry

Üye
    Konu Sahibi
En iyi ekran kartı hangisi 5 sene sonraya kadar bütün yeni oyunları açabilecek bu konu da sıkıntı çektim çünkü bi daha olsun istemiyorum
5 sene biraz zor onun için 256bit ddr5 ekran kartlı laptop alman lazım ama onlarda 2000 üzeri.Ama dediğim pc pes 2015 i de çalıştırır.